.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    В едно такси търсих блока на приятелката ми и закъснях Супер много съжалявам за което

Мега фен Аватара на babity
    ам... аз изкарах вкъщи, ама познайте колко яко ми беше...

Град
    Монтана
    Вкъщи с наще и с още едно семейство. Не ме викнаха никъде след 12ч. Интернета падна ... ядох малко ... пих малко ... абе можеше да бъде много по-добре. Като цяло - sucksss ....

Еми аз я прекарах в нас,но беше готино наште си легнаха,аз не спах,изпих всичкия алкохол в къщата и после с една фр си правихме купон.

Аз си я прекарах вкъщи със семейството и някои роднини Не беше зле важното е че има пиене :P после цяла нощ чатене в скайп до 7 сутринта Беше як купон
    KoтеEеe.. дАй едНо ШшyУyменсKo

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    До 10ч. бях вкъщи след тва малко по центъра и към 12 в една фр беше мноо яко голям смях и простотия ии в крайна сметка спах там и така
    супер забавно беше (:

Скука вкъщи...трябваше да пазя баба и дедо...щото до ся не са карали нг без нас а майка ми е в чужбина...после щеше да има сръдни 2 месеца и предпочетох да ми е тъпо на нг отколкото да не мога да се гледам с тях мн време!Преживях го!Поплаках си малко че приятелите ми се забавляват а аз скучая, но се очертава последната година в която е било скука!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Бях на хижа с приятели извън града.Приятно беше-като не броим това, че проспах 12-тия час..бях решила да легна за мъничко.но като се има предвид, че предната нощ не бях спала.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми в една фр и там имаше още малко хора и яко си прекарахме Иначе преди тва трявбаше да вечерям с наще,но 22 часа се вазирах
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

аз бях в Plazma, от 22 до 5:30, бях с приятеля ми и още две момчета, хареса ми, много играх, ама бях на едни токчета и към 4 едвам си усещах караката, другото беше готино, ама ми се щеше да беше продължило поне 3 дена...

Мммм...далеч от Бг...всичко беше мн нагласено,празнично...ала-бала,бяхме в едно челе,при едни приятели,в една вилна зона до Мадрид...по едно време яко...носталгия и рев...скапах настроението на приятеля ми ам..послеее....тия приятели ни бяха подготвили изненада...целия етаж от къ6тата за нас...джакузи...шампанско...с е6ти...балончета...кондомчет а..ааа такооо нямаше :P

vvka6ti sabrah cela kompaniq .... cqlata ky6ta bqha na restorant, samo az i bratov4edka mi v nas i mojehme da si kanime koito iskame.... iii pokanihme si fr.. i OBA4EEEE... po4nahme da igraeme na 6i6e... i zakliu4ihme vratata 6toto ima6e 1 lelq na dolniq etaj koqto idva6e da ni poglejda ot vreme na vreme.. i po 1 vr ostanaha samo 2 momi4eta i 2 mom4eta v taq staq na zakliu4ena vrata.. tva be6e kym 12:30.. i na 1to momi4e ba6ta i (na bratov4edka mi)doide za da ni pozdravi za ng ot restoranta.... i oba4eeee nabaral da6etrq mu i neina fr s 2 mom4eta... i nikoi drug.. si4ki drugi mqtahme piratki navyn iii toi ba6tata leko podpiinal iii kiutek qko po 4ta... i te taka preebaha ni novata godina posle se izvinqva 4oveka na vs, ama nema faida ina4e sled tva prodaljihme v 1 dr fr... ama be6e typi4ko

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Бях с приятели, пиехме много, губят ми се спомени, събудих си на другия ден
    The Spark

Emi beh trup taka e prekarah

Град
    Враца
    В приятна, топла, семейна обстановка
    еlsy

Не особено добре..Бях при баба ми и чаках до 3 часа една фр да дойде да ме забере и след тфа пихме
    Поне след това компенсирах мн добре изгубеното време
    1936

Град
    Маями,България
    Вкъщи при мама и тати

В братчед ми с много френдове и много алкохол
    Just haters make me famous! εĭз

На село с приятели...много яко

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    ми до към 11 бях с нашите в нас,а после на едно купонче с моито момче/бяхме около 30 човека в една голяма къща с басейн/.Къпах се в басейна с мъжо ми,после към 4 намерихме една свободна спалня и бързо вътре...останалото са подробности Ама бяхме и двамата пияни до скъсване
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си