- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- вибриращ пръстен
искам да попитам какво точно прави този пръстен и някои които е опитвал да каже готино ли е аааа и каква е цената на това удоволствие....
И аз когато видях рекламата се учудих на това изобретение,но мисля,че е много глупав и едва ли някой от тук го е изпробвал,защото цената му е около сто лева
![]()
Цената му беше 10-тина лева, не помня колко точно...може да е яко, но не си струва.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
11 лева е.
И повечето мнения, дето съм чул са добри![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
хм ми аз го видях за 90-100Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
То и аз, но дори да е супер, няма нищо по-хубаво от простия сексПървоначално написано от Make_Me_Laugh
Природата си знае работата
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
По тази тема има толкова написано че цяла книга може да си направитеТука всяка тема се повтаря най малко 10 пъти ама най малко
![]()
prastena e mn qk-okolo10-12 lv. e -zavisi otkade 6e go zakupi6 ama e mn qko izjivqvaneto i vnasq svejest v sexa -probvaite-gotinko e![]()
![]()
obi4am moeto milo
на мен определено не ми хареса ... аз бях отгре и ме дразнеше много ... не си струва.. още се подмята някаде в нас и си има батерии, но няма да се ползва повече![]()
Love you Kris !!!
okolo 10 15 lv e na razli4nite mesta a dali e priqtno nezn![]()