- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- И такам.... (crazy)
И такам....значи..пфф незнам от каде и как да почна.Ок да го кажем така:
Значи на 16 години сам.Дествен съм.(и супер ифното което ви интерсува ама няма значение аз да си кажа)
Работата е там,че съм много харесвано момче както се казва (луди са по мен) момичета са ме викали ама аз се не хода....(НЕ СЕ ХВАЛЯ НИКОГА НЕ СЪМ И В МОМЕНТА ГО ПРАВЯ)
всъшност възможностите ми за секс са били много,но мисленето ми е като на "ученичка дето се пази за брака"
смисал това,че мисля,че секса не е само едното ебане е нещо м/у двама,които се обичат....
Обаче....... нещо все не ми въври с тая любов......Все нещата се прецакват
и любов няма......
та така на МЕН секс ми се прави, но съм някаси раздвоен м/у схващането ми за секс по горе и желанието.....
аз ли съм побъркан нещо или.......
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
int slu4ai si ama da prav si po-dobre pone 1-viq ti put da e po lubovama posle 6tom si xaresvan lubovta 6e doide
![]()
nadali az sum 4oveka koito trqa da ti go kaje ama spox za si4ko si ima vreme![]()
Liubovta moje i da ne doide.Izchakai imash vreme spoko.Ne si samo ti s takova mislene.Da ne si zodiq vezni?
А бе уж не бързам за никаде ама желанието си е желание мой човекПървоначално написано от goliq_maha
ЛЪВ съм
Dying of anticipation
Май на никого не му върви в любовта в тези години...спокойно. Ще пораснеш, ще научиш някои неща за връзките, жените, изискванията си и живота...и нещата ще се получат.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не знам какво др да ти кажа освен да те поздравя. Ти си един от малкото, които мислят така. Според мен изобщо не си побъркан, може би си много романтичен и затова искаш първият ти път да е по любов, а не само, за да пробваш усещането. Много се радвам, че все още има и такива като теб. Дано през тази година намериш любовта! Успех Drool
+5485648456418974Първоначално написано от christina_aguilera
![]()
Първоначално написано от ZaI4I
![]()
Dying of anticipation
Евала,дано това не са само някфи си думи =D>
Не са...![]()
Dying of anticipation
Гаджето ми е точно така ( и аз съм така,но съм момиче и не съм 4ак толкоз убава) мога да кажа само Браво!!! тфа е едно от нещата заради който му се възхищавам ужасно много !!!! Малко останахте такива-- дано да си намериш момичето с което да не съжеляваш за нищо и да има ЛЮБОВ!! Тогава секса ще е 10000 пъти по-хубав! А и дано да е скоро![]()
Ми друго освен да ти кажа "ЧЕ СИ ЕДИН ОТ МАЛКОТО ТАКИВА" не мога![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
И аз бях като теб. След първия път, всичко си идва по местата.![]()
![]()
И аз мога да кажа само 4е това е много хубаво че си различен от другите аз дори непознавам такива като теб!Пожелавам ти да си намериш любовта скоро и тя да те оцени!
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
still waittingсе пак мисля че я намерих преди няколко месеца, но по невероятни тъпи обстоятелства се разделихме ............
Dying of anticipation
+ 1 ai 6e spq spokoino taq вечер ,че има още такива момчетаПървоначално написано от Abl3~7o~Lov3
Евала и чнг
![]()
Ми ти си тъп кво ти кажа.
Шибай на ред........
Щом така мислиш..............браво на тебПървоначално написано от Ultra-Pi4
![]()
но... не мерси![]()
Dying of anticipation
Браво на теб. Трябва да има повече момчета като теб, а не само такива, които са за бройката. \/ Само дето аватара ти не мога да разбера защо ти е такъв
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Първоначално написано от &ILoveU2
Хаха аватара просто ми хареса картинката и незнаех какво др да си сложа..
Dying of anticipation
и аз съм така...бях но срещнах перфектната и се случи...не се притеснявай имаш време...и все пак...пазете си връзките бре хора...на тая възраст никой не прави компромиси и се къса за тъпотии...
и все пак...не ти е лесно аз съм грозен сравнително и рядко ме харесват затова знам коя е точната докато при тебе явно е фраш...знам ли ти си изберии гледай да не е най надутата от всички
гуд лък
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.