- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- И такам.... (crazy)
The old one is back![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Добре аз мисля че правих при това не малко...........важното е,че пак ще сме заедно \Първоначално написано от Quasar
/
Dying of anticipation
Кво ти пречи да си трупаш опит,докато не срещнеш тая "истинска любов"Секса може да е специален...ама чак пък толкова...
![]()
![]()
![]()
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Може, но не искам.................. Въпрос на личен моралПървоначално написано от hasaiko
"опит" с курвичките от даскало дето ме харесват ли ми......ми по добре да си остана така
Dying of anticipation
Браво! И аз бях така, срещнах перфектната, случи се и беше (и все още е) невероятно, меко казано![]()
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!
Усещам,че е близо но дали ще стане нещо..............Първоначално написано от GokuKakarot
Dying of anticipation
+1Първоначално написано от christina_aguilera
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Аве пич ко ше чакаш истинската любов...(то няма,ама...) Тай де изчукай някоя,пък после може по любов![]()
![]()
![]()
Away from life!
Тва е че от толкова много за изчукване ми се губи лежанието за изчукване........ избора е голям мога да го напрая когато и по което време искам .......... (кандидатки колко щеш)........... но не искам still wattingПървоначално написано от Dream_s@L!Va
Пак ще се повторя въпрос на морал..
Dying of anticipation
Ама много си морален и възвишен, знаеш ли?Евала.А всъщност знаеш ли к'во? watting се пише waiting.Но това не е важно.Важното е, че си много зле.Само аз ли виждам, че тоя пич тука парадира с девствеността си?Момичета, я се стегнете, вижте му аватара, вижте му сигнатурата, вижте му постовете.Този човек само повтаря колко е морален и колко милиони предложения за секс имал и как ги отказвал, изтъквайки себе си.Еми, не, не завиждам.И аз съм девствен, и на мен са ми предлагали секс.Но не парадирам като теб, мамка му.А останалите, спрете да се връзвате на идиоти.Първоначално написано от Povlekan
Имам въпрос към автора.Каква е целта на темата, освен себеизтъкването ти?
POZDRAVQVAM TE!TI SI EDIN OT NAISTINA MNOOOGO MALKOTO KOITO MISLQT TAKA! IZ4AKAI! NE E KASNO! VSE NQKOGA 6TE SRE6TNE6 MOMI4E,KOETO DA TE OBI4A ISTINSKI TAKA 4E SPOX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smqqqqtai tva li e "problema"
HaReSvAm HuBaViTe F-4eta, no Mi E spr kofti kato gi vijdam tyjni ;(
Виж са смешко.... ако си забелязал постовете ми по другите теми парадирам защото вече ми дотегна от такива теми от неграмотни хора правещи секс... колкото до МОЙТА тема исках да вида какво мислят другите хора за това което мисля аз... а и от каде идва тва дразнение..... чуда се но както и да е... всъщносто ти си тоя който е зле ама адски зле..... това е моето мение и съм си го написал честно не парадирам с нищо в МОЙТА тема така,че.... ходи се засили на некаде сесс???Първоначално написано от 0wn3r
Dying of anticipation
ммм интересно... преди да ти напиша отговор, кажи ми, наистина ли си от София и ако си, къде живееш горе-долу, че направих асоциация с един човекПървоначално написано от Povlekan
:P
![]()
+1Първоначално написано от goliq_maha
Ахам.... може и да ме познавате не се знае
Не казвам оставам в анонимност
Кажете вие кои сте :P![]()
![]()
Dying of anticipation
Научи се да пишеш, сладур.Та, аз съм на същото мнение, но не правя теми.Мога да съм на мнение, че еди кой си потребител във форума е грозен - не пускам тема.Мога да си мисля, че е тъп - не пускам тема.Правенето на тема, която показва твоите добри черти без никаква друга цел, с допълнително самоизтъкване от твоя страна... сещаш се, не е хубаво.Аз пък също мога да се похваля като теб.Мога да се похваля, че съм републикански шампион по лека атлетика.Мога да се похваля, че последните 2 олимпиади в които участват бях на 1 и 2 място.Мога да кажа, колко мразя глупаците.Но не правя нова тема.Първоначално написано от Povlekan
Та осъзнай се малко, прав си, но обясни ми отновно, каква е целта на темата ти?И не, постъпи като голям човек, спази добрия тон и не ме наричай "смешка", защото ще се изложиш още повече.
Виж сега шампионче..... като гледам от коментарите на другите ми се кефат на мисленето и като гледам не се излагам пред никой а ти се излагаш правейки се на интересен опитващ се да ме затапиш и да ме изкараш себеизтъкващ се...
и пак ще ти повторя !!! Темата съм я направил за да вида какво мислят другите по въпроса дали мислят като мен или не сега ясно ли ти е... та като не ти харесва темата не я чети бе..не можеш да я изтриеш ще си седи и другите ще продължават да я коментират така,че както си шампионче по лека атлетика засили се ама по силничко и аре пали или ходи в др стая и поплачкай,че съм направил темата си![]()
Dying of anticipation
Затвърди ми мнението, зленце си ти.^^ Иначе, ако се гордееш с мнението на момичета, правили секс на по 12 години, или с такива, които са девствени на по 20, не заради друга причина, ми щото имат някви проблеми - нп. ^^ Те такива преобладават във форума.И не ми говори пренебрежително, защото не ти отива на акъла и на годините. ^^ Айде, спирам да пиша тук, че ми се изгуби интереса.Първоначално написано от Povlekan
Направи го сега,за да като дойде истинската любов да си "трениран" за нея.
Интересно ми е ти какъв си.... 13 годишен чекиджия който ми се прави на голямата работа... та като не ти харесва форума и хората марш от тука и ходи в някой гей форум там с охота ще ти се радват все пак сте така да кажем БРАТЯПървоначално написано от 0wn3r
Dying of anticipation
Според мен си вманиячен...Така де
виж си профила...Ава ти е като на 12 годишна девственица и като цяло мислиш не толкова за самия секс,колкото за това
,че си девствен...А иначе в това,че искаш секса да е незабравимо преживяване,не мисля че е ненормално...Даже е много хубаво и романтично...А за това,че бягаш от момичетата...Недей!Ние не ядем хора все пак...![]()
Може и да има нещо вярно незнам.....съвсем възможно е... не съм го погледнал от тази страна...но всъщност ако ми беше толкова че съм девствен щях да го напрая с някоя курволетина от училище не мислиш ли....Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
Dying of anticipation