.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Град
    Sofia ofc ^^
    The old one is back
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

Град
    Sofia ofc ^^
    Цитирай Първоначално написано от Quasar
    пазете си връзките бре хора...на тая възраст никой не прави компромиси и се къса за тъпотии...
    Добре аз мисля че правих при това не малко...........важното е,че пак ще сме заедно \/
    Dying of anticipation

Град
    Филипиновци
    Кво ти пречи да си трупаш опит,докато не срещнеш тая "истинска любов" Секса може да е специален...ама чак пък толкова...
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

Град
    Sofia ofc ^^
    Цитирай Първоначално написано от hasaiko
    Кво ти пречи да си трупаш опит,докато не срещнеш тая "истинска любов" Секса може да е специален...ама чак пък толкова...
    Може, но не искам.................. Въпрос на личен морал
    "опит" с курвичките от даскало дето ме харесват ли ми......ми по добре да си остана така
    Dying of anticipation

Град
    София
    Браво! И аз бях така, срещнах перфектната, случи се и беше (и все още е) невероятно, меко казано
    I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!

Град
    Sofia ofc ^^
    Цитирай Първоначално написано от GokuKakarot
    Браво! И аз бях така, срещнах перфектната, случи се и беше (и все още е) невероятно, меко казано
    Усещам,че е близо но дали ще стане нещо..............
    Dying of anticipation

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Не знам какво др да ти кажа освен да те поздравя. Ти си един от малкото, които мислят така. Според мен изобщо не си побъркан, може би си много романтичен и затова искаш първият ти път да е по любов, а не само, за да пробваш усещането. Много се радвам, че все още има и такива като теб. Дано през тази година намериш любовта! Успех Drool
    +1
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Аве пич ко ше чакаш истинската любов...(то няма,ама...) Тай де изчукай някоя,пък после може по любов
    Away from life!

Град
    Sofia ofc ^^
    Цитирай Първоначално написано от Dream_s@L!Va
    Аве пич ко ше чакаш истинската любов...(то няма,ама...) Тай де изчукай някоя,пък после може по любов
    Тва е че от толкова много за изчукване ми се губи лежанието за изчукване........ избора е голям мога да го напрая когато и по което време искам .......... (кандидатки колко щеш)........... но не искам still watting
    Пак ще се повторя въпрос на морал..
    Dying of anticipation

Цитирай Първоначално написано от Povlekan
    Тва е че от толкова много за изчукване ми се губи лежанието за изчукване........ избора е голям мога да го напрая когато и по което време искам .......... (кандидатки колко щеш)........... но не искам still watting
    Ама много си морален и възвишен, знаеш ли?Евала.А всъщност знаеш ли к'во? watting се пише waiting.Но това не е важно.Важното е, че си много зле.Само аз ли виждам, че тоя пич тука парадира с девствеността си?Момичета, я се стегнете, вижте му аватара, вижте му сигнатурата, вижте му постовете.Този човек само повтаря колко е морален и колко милиони предложения за секс имал и как ги отказвал, изтъквайки себе си.Еми, не, не завиждам.И аз съм девствен, и на мен са ми предлагали секс.Но не парадирам като теб, мамка му.А останалите, спрете да се връзвате на идиоти.

Имам въпрос към автора.Каква е целта на темата, освен себеизтъкването ти?

POZDRAVQVAM TE! TI SI EDIN OT NAISTINA MNOOOGO MALKOTO KOITO MISLQT TAKA! IZ4AKAI! NE E KASNO! VSE NQKOGA 6TE SRE6TNE6 MOMI4E,KOETO DA TE OBI4A ISTINSKI TAKA 4E SPOX

smqqqqtai tva li e "problema"
    HaReSvAm HuBaViTe F-4eta , no Mi E spr kofti kato gi vijdam tyjni ;(

Град
    Sofia ofc ^^
    Цитирай Първоначално написано от 0wn3r
    Ама много си морален и възвишен, знаеш ли?Евала.А всъщност знаеш ли к'во? watting се пише waiting.Но това не е важно.Важното е, че си много зле.Само аз ли виждам, че тоя пич тука парадира с девствеността си?Момичета, я се стегнете, вижте му аватара, вижте му сигнатурата, вижте му постовете.Този човек само повтаря колко е морален и колко милиони предложения за секс имал и как ги отказвал, изтъквайки себе си.Еми, не, не завиждам.И аз съм девствен, и на мен са ми предлагали секс.Но не парадирам като теб, мамка му.А останалите, спрете да се връзвате на идиоти.

Виж са смешко.... ако си забелязал постовете ми по другите теми парадирам защото вече ми дотегна от такива теми от неграмотни хора правещи секс... колкото до МОЙТА тема исках да вида какво мислят другите хора за това което мисля аз... а и от каде идва тва дразнение..... чуда се но както и да е... всъщносто ти си тоя който е зле ама адски зле..... това е моето мение и съм си го написал честно не парадирам с нищо в МОЙТА тема така,че.... ходи се засили на некаде сесс???
    Dying of anticipation

Голям фен
    Град
    Pleven
    Браво, пич. Стой девсвен и чакай любпвта-- така наистина сексът ще е сепциален за теб
    Blame the sin, not the sinner.

Re: И такам.... (crazy)

И такам....значи..пфф незнам от каде и как да почна.Ок да го кажем така:
    Значи на 16 години сам.Дествен съм.(и супер ифното което ви интерсува ама няма значение аз да си кажа )
    Работата е там,че съм много харесвано момче както се казва (луди са по мен) момичета са ме викали ама аз се не хода....(НЕ СЕ ХВАЛЯ НИКОГА НЕ СЪМ И В МОМЕНТА ГО ПРАВЯ)
    всъшност възможностите ми за секс са били много,но мисленето ми е като на "ученичка дето се пази за брака"
    смисал това,че мисля,че секса не е само едното е**не е нещо м/у двама,които се обичат....
    Обаче....... нещо все не ми въври с тая любов......Все нещата се прецакват
    и любов няма......
    та така на МЕН секс ми се прави, но съм някаси раздвоен м/у схващането ми за секс по горе и желанието.....
    аз ли съм побъркан нещо или.......
    ммм интересно... преди да ти напиша отговор, кажи ми, наистина ли си от София и ако си, къде живееш горе-долу, че направих асоциация с един човек :P

Голям фен
    Град
    Pleven
    Яя с кой, че и аз с един си направих асоциация ???
    Blame the sin, not the sinner.

Цитирай Първоначално написано от goliq_maha
    nadali az sum 4oveka koito trqa da ti go kaje ama spox za si4ko si ima vreme
    +1

Град
    Sofia ofc ^^
    Ахам.... може и да ме познавате не се знае
    Не казвам оставам в анонимност
    Кажете вие кои сте :P
    Dying of anticipation

Виж са смешко.... ако си забелязал постовете ми по другите теми парадирам защото вече ми дотегна от такива теми от неграмотни хора правещи секс... колкото до МОЙТА тема исках да вида какво мислят другите хора за това което мисля аз... а и от каде идва тва дразнение..... чуда се но както и да е... всъщносто ти си тоя който е зле ама адски зле..... това е моето мение и съм си го написал честно не парадирам с нищо в МОЙТА тема така,че.... ходи се засили на некаде сесс???
    Научи се да пишеш, сладур.Та, аз съм на същото мнение, но не правя теми.Мога да съм на мнение, че еди кой си потребител във форума е грозен - не пускам тема.Мога да си мисля, че е тъп - не пускам тема.Правенето на тема, която показва твоите добри черти без никаква друга цел, с допълнително самоизтъкване от твоя страна... сещаш се, не е хубаво.Аз пък също мога да се похваля като теб.Мога да се похваля, че съм републикански шампион по лека атлетика.Мога да се похваля, че последните 2 олимпиади в които участват бях на 1 и 2 място.Мога да кажа, колко мразя глупаците.Но не правя нова тема.
    Та осъзнай се малко, прав си, но обясни ми отновно, каква е целта на темата ти?И не, постъпи като голям човек, спази добрия тон и не ме наричай "смешка", защото ще се изложиш още повече.

Град
    Sofia ofc ^^
    Виж сега шампионче..... като гледам от коментарите на другите ми се кефат на мисленето и като гледам не се излагам пред никой а ти се излагаш правейки се на интересен опитващ се да ме затапиш и да ме изкараш себеизтъкващ се...
    и пак ще ти повторя !!! Темата съм я направил за да вида какво мислят другите по въпроса дали мислят като мен или не сега ясно ли ти е... та като не ти харесва темата не я чети бе..не можеш да я изтриеш ще си седи и другите ще продължават да я коментират така,че както си шампионче по лека атлетика засили се ама по силничко и аре пали или ходи в др стая и поплачкай,че съм направил темата си
    Dying of anticipation

Виж сега шампионче..... като гледам от коментарите на другите ми се кефат на мисленето и като гледам не се излагам пред никой а ти се излагаш правейки се на интересен опитващ се да ме затапиш и да ме изкараш себеизтъкващ се...
    и пак ще ти повторя !!! Темата съм я направил за да вида какво мислят другите по въпроса дали мислят като мен или не сега ясно ли ти е... та като не ти харесва темата не я чети бе..не можеш да я изтриеш ще си седи и другите ще продължават да я коментират така,че както си шампионче по лека атлетика засили се ама по силничко и аре пали или ходи в др стая и поплачкай,че съм направил темата си
    Затвърди ми мнението, зленце си ти.^^ Иначе, ако се гордееш с мнението на момичета, правили секс на по 12 години, или с такива, които са девствени на по 20, не заради друга причина, ми щото имат някви проблеми - нп. ^^ Те такива преобладават във форума.И не ми говори пренебрежително, защото не ти отива на акъла и на годините. ^^ Айде, спирам да пиша тук, че ми се изгуби интереса.

Направи го сега,за да като дойде истинската любов да си "трениран" за нея.

Град
    Sofia ofc ^^
    Затвърди ми мнението, зленце си ти.^^ Иначе, ако се гордееш с мнението на момичета, правили секс на по 12 години, или с такива, които са девствени на по 20, не заради друга причина, ми щото имат някви проблеми - нп. ^^ Те такива преобладават във форума.И не ми говори пренебрежително, защото не ти отива на акъла и на годините. ^^ Айде, спирам да пиша тук, че ми се изгуби интереса.
    Интересно ми е ти какъв си.... 13 годишен чекиджия който ми се прави на голямата работа... та като не ти харесва форума и хората марш от тука и ходи в някой гей форум там с охота ще ти се радват все пак сте така да кажем БРАТЯ
    Dying of anticipation

Според мен си вманиячен...Така де
    виж си профила...Ава ти е като на 12 годишна девственица и като цяло мислиш не толкова за самия секс,колкото за това
    ,че си девствен...А иначе в това,че искаш секса да е незабравимо преживяване,не мисля че е ненормално...Даже е много хубаво и романтично...А за това,че бягаш от момичетата...Недей!Ние не ядем хора все пак...

Град
    Sofia ofc ^^
    Цитирай Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
    Според мен си вманиячен...Така де
    виж си профила...Ава ти е като на 12 годишна девственица и като цяло мислиш не толкова за самия секс,колкото за това
    ,че си девствен
    Може и да има нещо вярно незнам.....съвсем възможно е... не съм го погледнал от тази страна...но всъщност ако ми беше толкова че съм девствен щях да го напрая с някоя курволетина от училище не мислиш ли....
    Dying of anticipation

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си