Цитирай Първоначално написано от Povlekan
Цитирай Първоначално написано от 0wn3r
Цитирай Първоначално написано от Povlekan
Цитирай Първоначално написано от Dream_s@L!Va
Аве пич ко ше чакаш истинската любов...(то няма,ама...) Тай де изчукай някоя,пък после може по любов
Тва е че от толкова много за изчукване ми се губи лежанието за изчукване........ избора е голям мога да го напрая когато и по което време искам .......... (кандидатки колко щеш)........... но не искам still watting
Пак ще се повторя въпрос на морал..
Ама много си морален и възвишен, знаеш ли?Евала.А всъщност знаеш ли к'во? watting се пише waiting.Но това не е важно.Важното е, че си много зле.Само аз ли виждам, че тоя пич тука парадира с девствеността си?Момичета, я се стегнете, вижте му аватара, вижте му сигнатурата, вижте му постовете.Този човек само повтаря колко е морален и колко милиони предложения за секс имал и как ги отказвал, изтъквайки себе си.Еми, не, не завиждам.И аз съм девствен, и на мен са ми предлагали секс.Но не парадирам като теб, мамка му.А останалите, спрете да се връзвате на идиоти.

Имам въпрос към автора.Каква е целта на темата, освен себеизтъкването ти?
Виж са смешко.... ако си забелязал постовете ми по другите теми парадирам защото вече ми дотегна от такива теми от неграмотни хора правещи секс... колкото до МОЙТА тема исках да вида какво мислят другите хора за това което мисля аз... а и от каде идва тва дразнение..... чуда се но както и да е... всъщносто ти си тоя който е зле ама адски зле..... това е моето мение и съм си го написал честно не парадирам с нищо в МОЙТА тема така,че.... ходи се засили на некаде сесс???
Научи се да пишеш, сладур.Та, аз съм на същото мнение, но не правя теми.Мога да съм на мнение, че еди кой си потребител във форума е грозен - не пускам тема.Мога да си мисля, че е тъп - не пускам тема.Правенето на тема, която показва твоите добри черти без никаква друга цел, с допълнително самоизтъкване от твоя страна... сещаш се, не е хубаво.Аз пък също мога да се похваля като теб.Мога да се похваля, че съм републикански шампион по лека атлетика.Мога да се похваля, че последните 2 олимпиади в които участват бях на 1 и 2 място.Мога да кажа, колко мразя глупаците.Но не правя нова тема.
Та осъзнай се малко, прав си, но обясни ми отновно, каква е целта на темата ти?И не, постъпи като голям човек, спази добрия тон и не ме наричай "смешка", защото ще се изложиш още повече.