Цитирай Първоначално написано от 0wn3r
Цитирай Първоначално написано от Povlekan
Виж сега шампионче..... като гледам от коментарите на другите ми се кефат на мисленето и като гледам не се излагам пред никой а ти се излагаш правейки се на интересен опитващ се да ме затапиш и да ме изкараш себеизтъкващ се...
и пак ще ти повторя !!! Темата съм я направил за да вида какво мислят другите по въпроса дали мислят като мен или не сега ясно ли ти е... та като не ти харесва темата не я чети бе..не можеш да я изтриеш ще си седи и другите ще продължават да я коментират така,че както си шампионче по лека атлетика засили се ама по силничко и аре пали или ходи в др стая и поплачкай,че съм направил темата си
Затвърди ми мнението, зленце си ти.^^ Иначе, ако се гордееш с мнението на момичета, правили секс на по 12 години, или с такива, които са девствени на по 20, не заради друга причина, ми щото имат някви проблеми - нп. ^^ Те такива преобладават във форума.И не ми говори пренебрежително, защото не ти отива на акъла и на годините. ^^ Айде, спирам да пиша тук, че ми се изгуби интереса.
Интересно ми е ти какъв си.... 13 годишен чекиджия който ми се прави на голямата работа... та като не ти харесва форума и хората марш от тука и ходи в някой гей форум там с охота ще ти се радват все пак сте така да кажем БРАТЯ