- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В мен ли е вината?
Не си задръстена. Аз не обичам да излизам, не обичам да пуша...да пия... да се друсам ( освен с Диазотен Оксид като ида на зъбар ). Нямам особена нужда от компания, защото съм близначка и както виждаш не е края на света. Мен ме карат да излизам ама съм геймърка И ай хев но лайф . Това е. Просто си намери занимание и си гледай кефа. Научи се първо да си си самодостатъчна и после да търсиш подкрепа от другите.
Айе, TSCHUSS!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аз също така мисляПървоначално написано от blueberry_14
аз също така мисляПървоначално написано от blueberry_14
E az piq,pu6a i po diskoteki hodq,do skoro ismah i gajde,no vapreki tova na momenti pak se 4uvstva mnogo sama.Imam mn priqteli i priqtelki,na koito znam,4e moga da imam doverie,no ponqkoga prosto ne iskam da gi natovarvam s moite gluposti ili mi se struva,4e nqma da me razberat.
Izvoda:Vseki ima takiva periodi v jivota si kogato se 4uvstva sam i tova malko ili mnogo go depresira.I tova ne se opredelq ot tova,dali izliza6 no6tem,dali pie6,pu6i6,da ne govorim pak da se drusa6.
Hubavoto e oba4e,4e tezi periodi otminavat,i s vremeto ne6tata se opravqt.Taka 4e jivei si jivota i hi4 da ne ti puka,IZOB6TO ne si zadrastena!
A pak i-po-dobre sam otkolkoto v lo6a kompaniq!![]()
ако селските сбрирщини,наречени дискотеки,цигарите,алкохол а и дрогата биха те карали да се чувстваш щастлива-значи си много задръстена!
за кво да си задрастена 4е не пушиш не пие6 или шот не се друсаш според мене не си ама майкати се безпокои за тебе моята понякога прави така това да не те притеснява може да го прави за6тото нз с кого се събира6 или тоя сорт![]()
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')