- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В мен ли е вината?
И само да кажа, една от причините да напиша тази тема е това,че ми писна да търпя,да плача,и да се чувствам сама...Не искам да звуча като човек,който не е правил грешки,но аз почти винаги гледам да помогна на "приятелите" си,а когато аз имам нужда от някой,кфо получавам,НИЩО!И първо почвам да си мисля дали с нещо не съм допринесла за това държание,но......
Аз както споменах от 4 години живея в София и наистина съм имала моменти,в които ми се е искало просто да изчезна....(дори когато пиша всичко това ми си иска да заплача
)Уж имам приятели тук,обаче точно когато се нуждая от подкрепа,няма на кой да се упра...
на приказки всички са ми приятели,ама то така е най-лесно...или когато им потрябвам.Иначе имам трима-четирима човека на,които мога да кажа всичко,но те са далеч от мен....
![]()
Извинявам се,че ви занимавам,но имах нужда да излея всичко нотрупано в мен!![]()
Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]