- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Относно сънищата...
Може малко да ви е странна темата,но искам да ви попитам сънували ли сте,че летитеПонеже аз мн пъти съм сънувала,а и всички,които питах казаха,че и те също,затова ми стана интересно
.Сънувам че малко по малко се издигам и си се движа по въздуха.И какво мислите,че означава този сън?
Също така може да споделите някакъв много странен сън,който сте сънували и го помните досега
На мен лично много са ми интересни сънищата,особено ако са някакви необичайни,затова искам да разкажете ако имате такива
![]()
А ти сънувала ли си как си ядеш петата? Щото аз съм... какво значи това?? Дали значи, че петата ми ще падне... или аз ще огладнея? ХЕЛП![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
ами аз почти всяка вечер санувам и не помня всичко,но повечето на сутринта мога да ги разкажа дори..
това не си спомням да съм санувала,но ми се е случвало 2-3 пъти да санувам нещо и после през деня да се случи това нещо .. от съня .. по принцип сънувам реални неща..смисъл такива че могат да се сбъднат .. има много кошмари,еротични,всякакви ..![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
az sanuvam neprekasnato 4e letq-po4ti vseki san i mi xaresva!mn me kefi!dori s letq6to kilim4e i nad voda i sam padala ot kuli....mn e qko....kvo ozna4ava li?mi moito mnenie e 4e tova ozna4ava 4e si nezavisim svobodolubiv i otvoren kam novi predizvikatelstva 4ovek!
![]()
PS:6te mi se tezi sani6ta da se sbadvaxa-egasi kefa 6te 6e da bade!![]()
Ми имал съм мн странни сънища : скачам от третият етаж на блок ( и след това ставам и тръгвам на няккъде ,виждал съм сегашният ми блок паднал( сруутен)
че съм бягал с каска на главата по улицата
![]()
за други в момента не се сещам
![]()
![]()
![]()
Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка
ако летиш е признак на добро и успех в живота, но понякога означава и разкаяние. Летиш ли ниско над земята, в скоро време те очаква пътешествие. Колкото по-високо летиш толкова по-големи и стабилни успехи ще пожънеш. Ако се опитваш и не можеш да летиш - бъди упорит - ще трябва още много да се трудиш за сбъдване на мечтите си. Ако паднеш по време на летенене е на добро, ще имаш неприятности и бъркотии в живота.
дано съм ти помогнала
![]()
Аз питам за това,защото си мисля,че всеки човек го сънува(за разлика от това с петатаПървоначално написано от Sam90'
) и затова мисля,че сигурно има някакъв скрит смисъл(то всички сънища имат де),но просто ми е инт. какво мислят другите.А относно това за петата провери дали не липсва половината
бъзикам се де
![]()
Ами 1 да кажа,че не си спомням вечер,в която да спя без да сънувам,просто май никога откакто се помня не ми се е случвало..![]()
Много често,да не кажа почти винаги сънувам,че летя.Моето летене става като се изтласквам от земята и се засилвам с крака и някак си летя.Права го най-вече за да избягам от нещо опасно,летенето винаги ме спасява или за да се изфукам,че мога да летяпросто на сън съм го приела за нормално хах..
Незнам дали на някой се е случвало,но понякога докато спя и сънувам някакъв кошмар си казвам на сън:това е само сън
: И на мен са ми мн интересни сънищата ..Чела съм,че когато спим и сънуваме тази част от мозъка,с която мислим трезво,докато сме будни, "изключва" и остават само друите части на мозъка
и така де импулсите,или там както се наричат случайно прихващат различни мисли,картини и спомени и по този начин се сформира сънят.. Е толкова от мен ако сънувам нещо инт ще пиша
![]()
П.С: Ще може ли някой да ми обясни какво точно се случва с тялото ви,когато спите,но не сънувате(защото никога не съм спала без да сънувам)..Малко е странен въпроса,но какво точно виждате или не виждате![]()
Хайде,който има желание да отговори
Това е съновник и мисля че ще е от полза и ще отговори на въпроси като "Сънувах че умирам... какво означава това?" и ще спести някоя друга излишна тема
![]()
![]()
А по темата, значи аз преди сънувах постоянно (имам в предвид всяка вечер) и ми се е случвало да сънувам повече от 1 сън, но напоследък сънувам много рядко...и незнам на какво се дължи...а и да имал съм странни сънища, но в момента не се сещам какви точно са били![]()
Аз искам да сънувам Адриана Лима, ама нъц - само черен екран![]()
Досега не съм сънувала,че летя... о_О
всъщност аз или изобщо не сънувам,или просто не си помня сънищата
Мда, всякакви странни сънища съм имала... Най-пресния, от снощи... сънувах как едно момиче ми праща sms, в който пише "Виж само гълъбитае как накацаха..."![]()
![]()
![]()
![]()
Много се смях сутринта
Иначе за летенето си мисля, че всеки го е сънувал...
Много често сънувам, че летя.
![]()
Моите сънища са винаги много авантюристични..и аз винаги се явявам като нещо от сорта на водач на неоправданите.
Днес например участвах в някаква приказна конспирация на елфите..
Повтарящия се елемент е че винаги бягам от някого,което малко ме приетеснява..Сънувала съм че съм куче..и трябва да спася зайчета,катерички,котенца.. и обикаляме тепетата в Пловдив..бягаме от някого,някак си слизаме между цепките на диваните (тези между облегалката и седалката),промушваме се и попадаме в ново измерение,по пътя срещаме църкви в които от едната страна стои дяволът,от другата ангелът..после пък подскачам по пешеходния мост над Марица и той е пълен с дупки,а някакви зли маймунки ми препречват пътя ...
Моите сънища са особено дебилни, в по- голямата част от времето поне...
Иначе си сънувам всяка нощ по няколко пъти, често почти нищо не помня, след като се разсъня качествено. Да летя, не помня, много често падам от високо и малко преди да се размажа се будя, ако това се брои...? Иначе това лято сънувах най- прекрасния си сън, бях хвърчилоДругия ми много хубав сън беше, когато през целия сън си тичах с някаква фантастична рокля с поне 3 обрача
![]()
Give me your best shot motherfucker!
Аз пък все сънувам как някой умира![]()
Веднъж даже сънувах как баща ми се беше престорил на умрял и точно като го погребвахме стана от ковчега и започна да се хили..аз ревях и го налагах с юмруци.. Беше доста гадничко.
What you give is what you get!
Ами когато спиш без да сънуваш не виждаш нищо,не чувстваш нищо,незнаеш какво става и изведнъж хоп събуждаш се и такаПървоначално написано от .SmiLe.FoR.yOu.
А иначе,когато спим тялото ни има възможност да си отпочине или както казват сънят е здраве
![]()
Ам да кажа и аз един странен сън.Преди често сънувах,че изваждам очиНапример при самозащита..и то много често го сънувах
![]()
О, преди и аз сънувах, че летя... даже често! Но подобно нещо не съм сънувала от поне 2 години...![]()
Иначе последния, който си спомням, защото аз ги забравям е, че бях в някакъв манастир и живеех там, а в стаята на някакво момиче има някъв сандък, в който има нещо и аз тъкмо да го отворя, реших, че ще е по-добре да проверя дали монахините наистина ги няма и майка ми ме събуди!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А най-често сънувам чак сутринта, през самата нощ не сънувам или поне не си спомням. И сънищата ми се сменят... никога не е само 1, а няколко...!
Ако се сетя нещо по-интересно ще го напиша. \/
Аз съм чула някъде,че човек сънува минути преди да се събуди,но не мисля,че е такаЗащото някой път сънувам по 3-4 различни сънища на нощ и имам чувството,че сънувам през цялото време
Въпреки,че мн пъти съм се събуждала сутринта от някои сън,но е винаги..
![]()
човек сънува постоянно докато спи, помни обаче само последните сънища, преди да се събуди
аз никога не съм сънувала, че летя...аз сънувам хора, с които съм всеки ден, които не съм виждала от години, които съм срещала веднъж през живота си и винаги ги вкарвам в някви невъзможни взаимоотношения![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ем аз често сънувам сънища и след това те се случватам последния съм емии не си спомням
![]()
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
аз сънувах че летя седнал върху количка от ЛЕГО..
доста особен сън и още го помня :>
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Моя съм е най-великия - Син фон, на който валят плодове.![]()
![]()
Моя сън е най-великият - Син фон, на който валят плодове.![]()
![]()
А тогава кво ли значи тва?Че ше умра![]()
...и наще май ги убиха тогава о.ОПървоначално написано от Madness
Сънувала съм,че отивам на дискотека и една приятелка си купува чушки оттам.
Сънувала съм,че си купувам сушени плодчета,маа с килограми...и бутката беше от другата страна на улицата...
...
е такива работи![]()
Някой да ми каже кво значат![]()