- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Относно сънищата...
А аз веджнъж сънувах,че си гася цигарата в окото на баба ми,щот беше седнала да ме плаши с някакви кукли...Първоначално написано от JivaRana
Иначе за летенето-много рядко сънувам,че летя,но обичам да сънувам това.Чувството е много приятно.![]()
Иначе по принцип от година и нещо насам сънувам едно и също в повечето случаи-как се целувам с един...познат.Или очите на същия човек.Или примерно някой филмов герой с очите на същия човек. На сън не е лошо,ма като се събудя идва кошмараКошмар по много причини,примерно че в същност аз не харесвам въпросното момче.Също така имам връзка от над година.И после хората ме питат що стоя замислена постоянно.Няма що ли!?
А,сега се сетих за нещо...По въпроса за сънищата,в които умират хора-
абсолютно всяка вечер до десет годишна възраст,сънувах,че майка ми пада/или скача от терасата.Абе на мен сънищата са ми болна тема.
Моите сънища също са доста странни и малко плашещи![]()
Специлано че летя не съм сънувала но съм сънувала други неща
От около 2 години сънувам едно момче той се казва Иван на 19. Никога не съм го виждала на живо.Сънувам го когато имам проблеми и с него ги обсъждаме в повечето случаи сред природата по паркове и градинки седим на една пейка и ей така просто си говорим. В един сън ми каза че е умрял в катастрофа и ми каза че има и малка сестра.Тогава се среснах защото вече го сънувах за пореден път и ми се стори някакси много ненормално.Когато почина малкото ми котенце го сънувах пак но този път бяхме в парк пълен с хора (принципно сме сами) и доведе и сестра си която си играеше с котенцето ми.Сестра му ми каза че ще се грижи добре за котето.Тогава като се събудих още повече се стресирах.
Наскоро окло Нова Година пак го сънувах каза ми че ще ходя в чужбина ( а дано) и ми каза да спра цигарите
.С времето все си мислех дали не съм нещо побъркана и кфи за бога неща сънувам
.
Чесно казано незнам дали тфа е просто плод на моята фантазия или ангел хранител не ме и интересува.Важното е че ме кара да се чувствам добре (когато видях котенцето си в ръцете на сестра му сякаш ми олекна, знаех че поне ще му е добре)
Чудела съм се също дали тая природа не е рая ама няма да разбера така или иначе![]()
А иначе рядко помня какво съм сънувала..... само Ванката го помня![]()
![]()
Филмът сигурно още се снима...Първоначално написано от Fuckin'Hostile
вчера сънувах, че се гонят куче, овца и едно животно с рога .. ама не го знам какво беше точно![]()
![]()
.. много странен сЪн ..
а иначе .. сънувах по едно време всяка вечер, че плувам .. беше мн странно и потискащо ... а много често сънувам, че се катеря по стълба, и после почвам да слизам по нея, но винаги ме е страх и слизам само едно две стъпала на долу .. и си се изкачвам пак .. много често го сънувам![]()
..идея си нямам защО ..
а оня ден сънувах един от бившите .. яко стРанно ..
P.S.т'ва сънищата са МНОГО СТРАННИ НЕЩА ..![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Ох..ти добре си сънувала...аз сънувах,4е вампир идва в нас и аз съм в съседната стая.Той търси някого и аз тамън да изляза и го виждам,оба4е той мен не.=D> ...После ме беше хипер страх..имам предвид,4е ме беше страх в съня ми.
няколко пъти даже сънувах, че скачам от балкона
и че ме гони Биг фут из горите..
лол
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Редовно си сънувам,че летя,правя катастрофа(блъскам се в подводница),събуждам се и съм на земята...да,болезнената реалност. :P
Каквото и да сънувате е някое ваше желание/страх.Иии...все пак това е само сън,няма смисъл да се впрягате толкова.![]()
ами аз честно да ви кажа не санувам мн, рядко сънувам но никога не съм санувала че летя, но веднъж преди няколко межеца се чуствах че летя, заяото тогава се дрогирах, но както и да е това е др тема
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
http://www.sanishta.com/types.htm За различните сънища- повтарящи се, кошмари, пророчески и тн![]()
Аз снощи сънувах,че най-добрият авер на баща ми умира...и много се уплаших с тия мои сънища наистина да не взема да му го причиня на човека...абе всъщност то не е много смешно де...та знаете ли какво ще означава съня ми,защото в съновника не пише!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
искате ли да ви разкажа най-големият си кошмар![]()
![]()
![]()
(мойта фр [ KIFY ] като и казах,после 1 час не можа да спре да се хили)
та значи..тогава съм била сиг 1ви или 2ри клас,и сънувах как съм си сама в мойта стая и си играя с едно топче и хилка такива за тенис... и по едно време топчето пада, и се търкулва на пода под масата и аз отивам да го вдигна и в същия момент в стаята влиза една мечка и казва "Има ли някой тук, дванадесет часа е " (полунощ демек) .. и в същия момент толкова мн ме е било страх в съня ми, че помна даже как се събидих такава кат по филмите както ги дават...леле, беше ужасен сън..
ама сега като се сетя и ми става яко смешно![]()
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
по принцип съм чувала, че ако сънуваш умрял човек, било на хубаво...Първоначално написано от st1ka
така са ми казвали ..
Сънувала съм че летя със листа от дърво.Бяха много големи и ги държах встрани все едно са крила..Но сънят, който никога няма да забрава е когато баща ми ме уби...три пъти се събуждах през нощта и щом заспя пак същия сън,с тази разлика че вече знаех какво ще стане и се опитвах да избягам ма все не успявах.![]()
![]()
![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Аз един път сънувах че падам...и после ме болеше задника ...
Дъ бест аватар от галерията
A pyk az vseki pyt kogato zaspq synuvam che pravq sex s trima.Mnogo e izvrateno daje az se pognusih edin pyt i stanah....kvo li she znachi...emm syn igrata na mozyka vyrhu nas![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
аз когато сънувам че падам..се стряскам или нещо от тоя род...
че падам по стълби, стол .... и се стряскам ,,
Е гати... аз сънувам че летя и след като си полета ено хубаво се блъскам в някъв блоккфо означава тва?!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
означава, че не е на хубаво.Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
![]()
както и да падаш на сън и всяк'ви такива. Абе, не е на хубаво само ако вярваш в тия неща.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Значи, че си гледала Ice AgeПървоначално написано от SlAdKy_KoTi
![]()
What you give is what you get!
Oу, да.. сънувала съм такива неща.. примерно хвърлям се от някоя висока сграда и усещам, че корема ми започва да се свива.. странно е о0
А последното нещо, което сънувах, също беше странно..
Площадката пред блока обрасла в огромни дървета, обвити с непонятни за мен треволяци.. из които бродят динозаври о0..
You are broken, I can fix you...
Аз май винаги сънувам, ама не ги помняосвен по-интересните. Наскоро се си сънувах едно земетресение, което се оказа, че било истина...а и много често сънувам, че падам по стълбите в къщата на село
и подксачам насън
като цяло сънувам и тъпи сънища, и някви супер яки
Летене все още не съм сънувала
![]()