Ами 1 да кажа,че не си спомням вечер,в която да спя без да сънувам,просто май никога откакто се помня не ми се е случвало..
Много често,да не кажа почти винаги сънувам,че летя.Моето летене става като се изтласквам от земята и се засилвам с крака и някак си летя.Права го най-вече за да избягам от нещо опасно,летенето винаги ме спасява или за да се изфукам,че мога да летя просто на сън съм го приела за нормално хах.. Незнам дали на някой се е случвало,но понякога докато спя и сънувам някакъв кошмар си казвам на сън:това е само сън : И на мен са ми мн интересни сънищата ..Чела съм,че когато спим и сънуваме тази част от мозъка,с която мислим трезво,докато сме будни, "изключва" и остават само друите части на мозъка и така де импулсите,или там както се наричат случайно прихващат различни мисли,картини и спомени и по този начин се сформира сънят.. Е толкова от мен ако сънувам нещо инт ще пиша

П.С: Ще може ли някой да ми обясни какво точно се случва с тялото ви,когато спите,но не сънувате(защото никога не съм спала без да сънувам)..Малко е странен въпроса,но какво точно виждате или не виждате Хайде,който има желание да отговори