.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Какво мислите, че означава ...?

kakvo mislite 4e ozna4ava ako edin i sa6ti san go sanuvate mnogokratno?

Град
    Pink Paradise
    Че това е отговор на проблем на който силно искам да намеря решение.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Най - вероятно - нищо

Супер фен
    Град
    в килера
    Значи, че не трябва да подценяваш този сън и да му обърнеш внимание... разбира се не всичко което се случва в съня се тълкува буквално, но естествено можеш да пробваш да го разгадаеш...

Супер фен Аватара на miShle
    Офф мене тея сънища много ме наплашиха,щото в последно време каквото санувам се случва...
    .. Иначе по темата Сигурно нищо,защото и на мене ми се е случвало,ама вече и аз нз ... Не ги разбирам тея сънища...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Мега фен Аватара на Blab
    2 варианта:
    - фикс-идея, която повтаряш отново и отново в главата си, с желание да се осъществи
    - нещо, което те тормози, неразрешен проблем, дори здравословен

Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Офф мене тея сънища много ме наплашиха,щото в последно време каквото санувам се случва...
    .. Иначе по темата Сигурно нищо,защото и на мене ми се е случвало,ама вече и аз нз ... Не ги разбирам тея сънища...
    Бахти тва става за сценарии на филм

Предполагам че ако сънувам нещо постоянно или съм много наплашена от него или ще се случи.Така например веднъж сънувах един сън дето се вартеше постоянно,смис само него,и накрая взе че стана реалност.Е за мое щастие не беше гаден :P Иначе обикновено не значат нищо

Кажи какъв е съня

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Означава, че съм се обсебила от идеята, с която е свързан, постоянно си мисля за нея.
    You are broken, I can fix you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си