.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Ерген Форевър!

Смятам да не се женя.Какво мислите?

оФфФ...Ко мисля ли???Ми жени се

Смятам,че ще умреш самотен! Емии,па да ти е гадно сега..!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Е па ние ли да ти кажем как да ти протече живота в бъдеще и дали да се ожениш?!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Re: Ерген Форевър!

Цитирай Първоначално написано от Moonwalker85
    Че си изключително тъп.

И аз не мисля да се омъжвам. Да не сме длъжни?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    И аз не мисля да се омъжвам. Да не сме длъжни?
    Не сме длъжни естествено!Да имам тъща?Не Благодаря!

Моята мама е готина Не всички тъщи са кучки.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG

Смятам че в днешно време да се жениш е малко тъпо защото бързаш да се ожениш и после като не ти потръгне разводи излишни пари а ве пълна тапотия я беги.А колкото до семеиството ако двама души дърйат един на друг и се обичат може и да не сключват брак,а и както казват все пак подписа разваля любовта така че живеите както намерите за добре

Цитирай Първоначално написано от Lekov

Смятам че в днешно време да се жениш е малко тъпо защото бързаш да се ожениш и после като не ти потръгне разводи излишни пари а ве пълна тапотия я беги.А колкото до семеиството ако двама души дърйат един на друг и се обичат може и да не сключват брак,а и както казват все пак подписа разваля любовта така че живеите както намерите за добре
    Прав си мааму стара

Град
    Pirdop BG

Прав си мааму стара
    За теб съм прав ама за повечето момичета не съм така че....

Град
    София
    Lekov и според мен си прав. Един мъж като се ожени си губи свободата и парите...

Цитирай Първоначално написано от kakaomen
    Lekov и според мен си прав. Един мъж като се ожени си губи свободата и парите...
    Особенно второто...

Град
    Pirdop BG
    Особенно второто...
    Хубаво сега губи си свободата и парите мене парите не ме интересуват,защото дори и да не си женен пак можеш да ги изхарчиш лесно,а пък и не те са наи важното на тоя свят еб*ти. А вас? За мене е по важна свободата като не си сключил брак се чувстваш някак си по свободен и задължениата ти към жената са по малко

:
    Без коментар!!!
    ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ПРЕЗ НОВАТА 2008 ГОДИНА ОТ СИБИРСКО ЗДРАВЕ, ЕВРЕЙСКО БОГАТСТВО И ЦИГАНСКА ЛЮБОВ ДА СЕ НЕОТТЪРВЕТЕ!!!

Повече от фен
    Ами щом искаш да си сам ние кво да направим.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Особенно второто...
    Хубаво сега губи си свободата и парите мене парите не ме интересуват,защото дори и да не си женен пак можеш да ги изхарчиш лесно,а пък и не те са наи важното на тоя свят еб*ти. А вас? За мене е по важна свободата като не си сключил брак се чувстваш някак си по свободен и задължениата ти към жената са по малко
    Да така е ама ние не харчим за червила,парфюми,прически,д ехи,чанти и др,че ако продължа до утре ще пиша.Да свободен си от това да вършиш доста неща като:Отиди при мама че нещо не и работи бойлера или Хайде мило да отидем по магазините или отиди да купиш тва,тва и тва!Затва както се казва в една песен Да ме молат да ме колат не се женам я!
    БРЪЖЕ,БРЪЖЕ ЧЕ ГРЪЦИТЕ КРЪТАТ ВРАТАТА!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    МИ добре.Всеки има право на избор...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Ами щом искаш да си сам ние кво да направим.
    Няма да е сам,бре!

Супер фен
    Хаха колко сте ми наивни!
    Не се женете бе хора,като станете на средна възраст (30-40) и като се сбръчкате,ще си седите вкъщи пред ТВ след 1 часа да не казвам защо...
    И в края на краищата нормалните хора,ще се женени,приятели ви ще са женени,а вие какво?!Като някакви пещерняци на свобода,е ок ако това ви се вижда живота мечта...И няма с кого да излизате,защото приятелите ви ще обръщат внимание на жената,децата..
    Ако се ожените,когато сте на30-40 ще има кой да ви целува,прегръща и още нещо.
    Не си мислете,че винаги ще сте красиви,както когато сте на 20.
    Момичетата няма и да обръщат внимание,ще ви подминават с мисълта "Какъв е този плешив чичка".

Град
    Синя София!
    не ги слушай, пич, дръж фронта
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Guest

и ти ли, брутчо, и ти ли, синко?

Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina

и ти ли, брутчо, и ти ли, синко?
    WTF?
    БРЪЖЕ,БРЪЖЕ ЧЕ ГРЪЦИТЕ КРЪТАТ ВРАТАТА!

Град
    Пловдив*

Едва ли това е най-доброто.......
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Особенно второто...
    Да така е ама ние не харчим за червила,парфюми,прически,д ехи,чанти и др,че ако продължа до утре ще пиша.Да свободен си от това да вършиш доста неща като:Отиди при мама че нещо не и работи бойлера или Хайде мило да отидем по магазините или отиди да купиш тва,тва и тва!Затва както се казва в една песен Да ме молат да ме колат не се женам я!
    сладури ако се ожените за такива(А те се увеличават със всяка секунда за жалост,к**вичките с к**ви) вие пак на 40-50 ше сте сами,ергени,но бедни и от тая гледна точка ви разбирам,НО ако се ожените за такафа...има мн0у печени и точни момичета...а бе кфо сте се замислили от ся-мое да ви дойде нещу др. на ум,има време,за сега мога само да ви сажалявам как някои пикли яко са ви сплашили и ся сте на "чук е бег" кфо да ви каа...представете си се на смартния одър...или ще сте като Хю Хефнър или (по-вероятното) да сте сами в малка кащичка (в най-добрия случай) сами,няма кой вода да ви донесе,няма кой да ви намери после даже,освен съседите отдолу,дет сте във постоянна вражда и сте живяли последните 7-8 години само да им тровите живота,а сега единственото което искате е да ви се разложи по-хубавичко тялото та да им усмърдите душичката на тия отдолу ...седете си ергени до на 30-35 и после ше си говориме...а забраих че няма да има нито кой да продалжи рода нито кой да ви хвали след това,нито даже да ви дойде някой на погребението(което нЗ кой ше ви го организира...)оффф и аз мн0у се размислих нещу...чесно да ви кажа и аз имам мозък на момче -флиртувам с някой,сваляме се,но като чуя "обичам те" всичко изчезва,започвам да изтъквам само недостатъците му(които понякога са напра0 смешни)и се чуда как да го отбия на мен най-големия ми страх е след като подпишеме чуствата да изчезнат...ам досега не сам изпитвала такофа нещу кат любоФф така че,ако наистина обичаш човека,може да ти останат чуствата,но ако е истинско...ай успехчета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си