.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 130
    Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Znam 4e e vredno i za tva ne piq 4esto

Град
    In a bathtub full of ether......
    Вредна си е и то доста......Това за ниското Ph не е проблем защото така или иначе Ph на стомашните сокове е между 1 и 2 при хората и между 1 и 4 за останалите видове.....

Град
    София
    Избягвам газирано.
    Пия само понякога за разредител.

ММ тва си е дрога бе ... Вдига инсулина , превръща всичката захър ( към 70 бучки в 2 литра кола) в мазнини . Повишава кръвното.

" П.С. Колата не е истинският враг тук. Това е динамичната комбинация между от големи дози захар, в комбинация с кофеин и фосфорна киселина. Неща , които се съдържат в почти всички газирани напитки."

вредно-невредно, аз си се наливам яко

Вие сериозно ли обаче сте тръгнали да мислите в кой продукт колко вредни вечества има?Излиза, че не трябва да дишаме, драги мои.

Така, че пийте си кола (без да прекалявате, естествено) и не задълбавайте толкова.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

za piene e vredna no kakto kaza nqkoi oshte v nachaloto... dosta raboti bqha izredeni sam vijdash che moje da e polezna v mnogo neshta no ne i v prednaznachenieto i
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Аз вече никога не пия газирано, и да доста е вредно..Ест не ако пиеш понякога, но постоянно при всички случаи не е полезно..
    I am the substance and the one who has no substance.

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    ми аз кола обожавам и почти постоянно пия..
    ми нека е вредна мен не ми пречи.

Супер фен Аватара на rakiQ
    вредна или не
    пак ще пия кола

Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Вий шом за тва се притесняяте спрете да дишате бре въздуха сякаш не е вреден
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

изтеглете си филма Super size me да видите за какво става дума

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ами аз си се наливам и не ми пука

Мега фен Аватара на koalka
    Не обичам кола, ама никак.И, да, вредно е, това всеки го знае.

Супер фен
    Град
    Варна
    Да,знам че е вредна,но обичам да си пийвам...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Ако я мешаш с водка не е вредна!
    с ром бе..
    с уиски бе
    Те от това "уиски с кола" по-проста комбинация няма. Само глупаците пият така.

По темата - не пия кола. Не ме кефи. да вредна е. Поради 1 милион причини

П.П. Cola Light i Cola Zero са най-добрите отрови срещу мравки. Трепе ги до крак
    Grumpy old madman

Колата дали е вредна.. На мен хич не ми вреди, дори напротивАко трябва да се замисляме за вредните неща, нека обсъдим вредата от тютюнопушенето, алкохола, който мн тийнейджъри си позволяват по купони... Кафето(то би трябвало да е по - вредно) Наркотиците, тревата и там др-те такива неща..Изпарениата от бензина, някои фабрики.. изобщо сме заобиколени от една мн вредна околна среда.. Нека си я пазим, колкото можем, както и собственото си здраве и най - важното е да се чувстваме добре

P.S. В колата има и вредни съставки, но всяко нещо с мярка може да бъде и малко полезноP.S.2 Пийте Cola и не се притеснявайте.. и все пак имайте мярка
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Най - вероятно аз поне мога да потвърдя за перилните препарати, Ариел от Австрия няма нищо общо с нашия , щото ни го карат от турските заводи, а там пропускат по някоя друга съставка, за да си напълнят джобчето определени индивиди и се получават съвсем други хим. реакции ефекта на праха за пране се намаля няколко пъти.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Колата в Германия си е същата
    Обаче в Турция е отврат...
    What you give is what you get!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Дам, също така е вредно да се яде след 6 вечерта; вредно е свинското, вредни са хамбургерите, мазните пържени картофки, генно-модифицираните храни и ... (да изреждам ли ) За това правете като американците - двоен чийзбургер, двойни пържени картофки, ябълков пай и диетична кола

Да бе.. по тая логика щом всичко е вредно, да се тъпчеме с всичко ?

Ми то е вреден въздухът.. дай направо да дишаме лепилце...

Ми то храните от магазина са вредни... направо да пушим, пием и се друсаме.. в крайна сметка нали всичко е вредно?

Не сте прави...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    Да бе.. по тая логика щом всичко е вредно, да се тъпчеме с всичко ?

Ми то е вреден въздухът.. дай направо да дишаме лепилце...

Ми то храните от магазина са вредни... направо да пушим, пием и се друсаме.. в крайна сметка нали всичко е вредно?

Не сте прави...
    Не, напротив, ти не си прав.
    Каква е разликата дали ще пиеш кола, или ще набиваш мазни свински пържоли с бял хляб, а за десерт торта примерно? Май второто е по-зле.

Мислиш, че спирането на колата е голямо геройство? Има толкова по-вредни неща и това, че правиш тема за едно безалкохолно.. абе, според мен си е леко безсмислено, ама ти си знаеш.

Иначе колата е свещена в моето сърце - елексир, без който няма живот! И по-добре да се наливам яко с кафе и кола, отколкото да се тъпча с противна храна.

П.С.
    Не разбрах много връзката между въздуха и лепилото... и колата.. whatever..
    Собственост на Canis_Dirus

Въобще не съм карал никого да спира колата...

Ето, ти си същата.. точно за това, което говорех.. Понеже еди какво си било вредно.. дай да се тъпчеме с всичко, защото така или иначе има и по-вредни неща.. та дори въздухът бил вреден....

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    Въобще не съм карал никого да спира колата...

Ето, ти си същата.. точно за това, което говорех.. Понеже еди какво си било вредно.. дай да се тъпчеме с всичко, защото така или иначе има и по-вредни неща.. та дори въздухът бил вреден....
    Неее, уф, не става въпрос за това. Напротив, казах точно обратно - по-добре кола, отколкото свинско. А определено има хора, които често ядат правят подобни кулинарни комбинации (това, което споменах в предния пост).

И колата не е толкова вредна. Пък!
    Собственост на Canis_Dirus

Е, да, но така можеш да оправдаеш всичко..

Например можеш да кажеш, че става да дишаш лепило, защото има и по-вредни неща от него - хероин например..
    То така можеш да оправдаеш всяко нещо

Иначе са ми много смешни хората, които отиват да се натъпчат в макдоналдс и си взимат следното меню: големи картофки, 2 бикмака и ДИЕТИЧНА кола...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си