- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вредно ли е да се пие кола ?
жалко че не мога да си едитвам постовете
диабета се причинява от захарите,които се поемат(да не говоря за фрашканата кола)
инсулина разгражда поеттата захар и тази захар служи като за енергия на клетктие (инсулина се образува от панкреаса)
АКО тази захар не може да се разгради,отива в кръвта и минава през всички органи като бавно ги уврежда
нормалното ниво на захар в човека е от 3-5.5 (като над 5.5 е вече...)
така освен,че с тази кола си увреждате панкреасите,а и си навличате ОГРОМНИ ПРОСТО ОГРОМНИ неприятности
диабета е автоимунно заболяване т.е "работи" с/у организма
случва се да се ослепява напълно!
ако се бие инсулин,не може да се нацели точната доза,това води до огромни затластявния,от затластяванет знаете че се уврежда сърцето,от това инфаркти инсулти атеросклерози...
случва се често да се АМПУТИРАТ крайници-гангрена!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
получават се хипо или хипер глекимии - внезапно падане на захарта и това води до припадане
ако искате още ще ви изредя!!!
всеки се грижи за себе си,въпроса е как го прави
да,водатаПървоначално написано от HenykucT
глупостите аз не ги пиша,вие ги пишите с тъпите си изкзвания
от рода "Пий,самоубий се"![]()
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
после станете като тях
грозни,дебели,гнусни,увред ни свине със СТОТИЦИ болести
чудя се как ги казвате тези работи,изобщо мислите ли като ги казвате![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Canis_Dirus
ДИГА КРЪВНОТО!
но не е чак толквоа вредно колкото шибаната кола,пък и в умерени количества винското е наситина нужна храна за организма
но иначе пилешките(пилета,патки,гъс и мъски) продъкти са най-полезните АМА НЕ КАТО ПЪРЖЕНИ
^ дразниш вече ...
п.п. Ти като си толкова умен, не пий нищо, не яж нищо, самокомплексирай се и се самоубий !!! И не пълни на хората главичките с глупости !!! Спирам да се занимавам с теб !
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
тръпна в очакване да те видя в бъдещето (недай си боже),героинята на мама =D>Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
ти някакво чувство на самосъхранение имаш ли?
То е доказано, че и дишането е вредно, ама дишаме нали?
почти всички твои коментари се верни!!!!!само да вмъкна,че прекалената употреба на свинско,както казах вреди на сърцето и дига кръвното!Първоначално написано от Canis_Dirus
ПРАВЕТЕ РАЗЛИКА МЕЖДУ СВИНСКА МАЗНА ПЪРЖОЛА И ПЛЕШКА,КЪДЕТО НЯМА ГРАМ СЛАНИНА.
БЕЗПРОСВЕТНИ ХОРА
Първоначално написано от Canis_Dirus
ПАНКРЕСА ПРОИЗВЕЖДА ИНСУЛИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!![/b]
Първоначално написано от _Cuddly_
ЗАЩО ПЪК ДА НЕ ОТИДА!ПОНЕ ЩЕ СЕ РАДВАМ НА ПО-ДЪЛЪГ ЖИВОТ!НИКОЙ НЕ КАРА НИКОГО ДА Я ОТКАЗВА!КАЗВЯАМЕ КАКВИ СА ВРЕДИТЕ ОТ НЕЯ,А ВЕЧЕ ВСЕКИ ДА СИ НАПРАВИ ПРЕЦЕНКА.
А ОПРЕДЕЛНО ТИ,ТРЯБВА ДА ПОМИСЛИШ СЕРИОЗНО!![]()
УФФФФ,да от колата СЕ ДЕБЕЛЕЕ!Първоначално написано от Canis_Dirus
Относно сладкото виж предните ми постове,то вече ми писна
това не са глупости,а е реалност!!!вземи да четеш малко повече!това,че на теб не ти пука за здравето,хич не ме е*е,някой поне може да се замисли...всичко това е истина,няма лужа,няма измама,вече който квото иска да си мислиПървоначално написано от HenykucT
Аз не съм комплексар,не се притеснявай.Живея си живота и ми е прекрасно!!!Ти ходи се прави на голямата работа.
Еми незнам кой ще се самоубие пръв,аз или ти.На мен живота ми харесва,щото съм проумял тези неща!
Това,че на теб или някой друг не му харесва не ме интересуваАз изказвам мнение,помагам,дори може и да стрясквам...при теб проблема е че те е страх да примеш реалноста!!!!
^ Абе олигофренче малко ... доста повече неща знам от теб със сигурност по темата : " Здравословен начин на живот " ... Първо ходя на фитнес от 3 години и второ това уча ( Готварство ) и съм сигурен, че съм доста по-умен от теб и знам доста повече неща за калориите, вредността, захарта, мазнините и т.н. ... ходи на друг обеснявай ... Не ме цитирай повече ! Ясен ли съм ... !
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
олигрофен на друг
еми браво,радвам се за теб,то явно във фитнеса наистина доста работи научаваш,продължавай все напред,идиот
Ам моето тогава що е 115/77 ? и пулс в покой 55? Вярно го консумирам в умерени коли+еста 0,5 - 1 кг свинско на денПървоначално написано от petet
Grumpy old madman
Незнам дали е вредно или не...Ама това едва ли би ме отказало от нея. Кола пия постоянноВсе пак един живот живея , сега ако не се наливам с кола кога.
![]()
Ти да не пиеш повече кола и кафета и от мен? Изглеждаш ми доста нервна.Първоначално написано от petet
И като искаш, ходи в планината, аз критика относно начина си на живот и поведение не приемам, така че не си прави труда да ми изписваш света.
И няма какво да мисля сериозно, казах, че от много време пия кола и нищо ми няма. И не, от колата не се дебелее. Дебелее се от противните боклуци, които продават в училище, дебелее се от шоколадите и вафлите, от хляба и т.н.
Собственост на Canis_Dirus
Ж че то е същото. Все са въглехидрати с висок гликемичен индекс - високо съдържание на захар. като колата е най-зле, понеже калориите са в течен вид.Първоначално написано от _Cuddly_
Grumpy old madman
Казах ти, смъквала съм 12 кила и съм се наливала с кола. Ако се тъпчех с шоколад или хляб, това нямаше да се случи.
Къде отива тогава логиката ти?
Нямаше да споря толкова, ако не беше истина, но е факт и аз продължавам да държа на своето.
Логиката ми се базира на изследвания правени на представителни извадки от населението. Сега, че при теб е станло - е и? То не зависи само от колата.Първоначално написано от _Cuddly_
Grumpy old madman
Хубаво, четете си представителните извадки, докато аз се наливам с моя животворен елексир...Първоначално написано от Canis_Dirus
Не познавам нито един човек, който е надебелял, защото пие кола и продължавам да не вярвам. В крайна сметка за мен е по-логично човек да се базира на опита си, а не на това какво са казали другите.
Окей, изследванията показват, че е вредна, но аз нямам проблеми със стомах/сърце, имам перфектно кръвно и пулс, въпреки нездравословния ми начин на живот, удавен в кола и обвит в тютюнев дим, имам ужасен хранителен режим (сега например гладувам), но все пак съм здрава и всичко ми е наред.
1.Не съм женско
2.От колата се дебелее много,доказано
3.Ако беше видяла по-горе щеше да забележиш,че (при мен) като спрях колата преди 2 години отслабнах с 20 кг,а си бях същинско прасе!!!Наливах през лятото 4 литра на ден!
4.Не може да се тъпчиш с толкова много захар и да отслабваш![]()
5.Мила,ти какво очакваш веднага да ти дойдат проблемите ли,имаш време,малда си,живота и болестите (н едай си боже) са пред теб,ще се реве ама късно.Ти си пий колата без да ти пука за здравето си и после ще има сълзи,ама късно!
6.Моите уважения към Canis_Dirus ,някой свестен да се намери,браво
Уф, хубаво, не ща да споря, знам, че е вредна, но имам усещането, че много преувеличавате, пък и я обожавам и нищо ми няма от нея.
както и да е, лека нощ
ako ima6 rajda pistoleta primerno potopqva6 v kola za malko i posle e kato nov![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg