- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- може тва да е ненормално ноо,,,.....
ei all nz ama az sam zabelqzala 4e kogato nqkoi mi kazva4e si im a gadje az se otvar6tavam 6totoe mn glupavo etva az sam na na logikata haresvai si nqkoe mom4e zaribvi go no ne my stvaai i gadje tva spored mene e mn glypavo i ne zapo4vaite s tva ti si nqmala gadje ala bala imala sam no ne mi harsvakakto ne mi haresva i da se celyvam
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
На колко си?На 13?
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
na kolko si? i mai ne6to ne sxvanax ot temata![]()
![]()
![]()
![]()
ti pak na 13
![]()
![]()
az pove4e ot 10 ne i davam
Първоначално написано от ™G-Baby™
Как да схванеш,като е написана толкова неграмотно?Първоначално написано от ~losho{}momiche~
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Както се пееше в една песен: "кво стана.. леле копеле.. кво стана..."
![]()
![]()
![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
И като се 'забиете' се държите за ръчичка нали
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Какво станало ?![]()
не че нещо ама аз съм на логиката че си МАЛКА при това !
Е като ти харесва едно момче за какво ти е само да го зарибяваш ? Ти братче недай си Боже да се влюбиш ... Тогава к`во `ше пра`йш ? Ше го зарибяваш и ще го държиш на дистанция, щото не ти харесва да си имаш гадже и не обичаш да се целуваш ? Порасни ....
Много са и!Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Един ден ще разбереш,че няма нищо по-хубаво от това,да знаеш че някой те обича,че е готов на всичко за теб,да можеш да му се доверяваш и да те подкрепя в трудните ти моменти... Но най-хубавото е когато чуеш думичките "Обичам те" и когато го погледнеш в очите да виждаш,че е истина.
Обичам само един човек и това съм аз.
Дали има по-неграмотно написана тема?![]()
I`m trying to make your dreams come true...
НямаПървоначално написано от sometimes_
![]()
![]()
![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Т.е.. тъпо е да ставате гаджета. Може само да се зарибявате,целувате и тн,без да ставате гаджета? Аз тва разбрах... мн объркано е написано ..
![]()
Smile!?
тая тема.. нещо не ма кефи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Забелязала съм, че когато някой ми каже, че си има гадже се отвращавам , защото според мен е това е много глупаво (да си имаш гадже). Аз съм на логиката: "харесвай някое момче, зариби го, но не му ставай гадже, защото според мен е много глупаво". Не ми казвайте "ти си нямала гадже и т.н." - имала съм, но не ми харесва, както не ми харесва и да се целувам"Първоначално написано от tami
Дано съм бил полезен да разберете поне смисъла и за какво става въпрос.
Първоначално написано от DiTko^
Еее.. 4овек.. то4но от такъв превод имахме нужда :P
Златен си.. ей...![]()
Е как да не отговори човек на толкова ясно и грамотно написана тема![]()
Просто единственото, което ми стана ясно е, че авторката не минава 10 годинки![]()
Въпреки превода пак нищо не разбрах![]()
So free
Пуснато на: Сря Яну 02, 2008 4:25 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Един ден ще разбереш,че няма нищо по-хубаво от това,да знаеш че някой те обича,че е готов на всичко за теб,да можеш да му се доверяваш и да те подкрепя в трудните ти моменти... Но най-хубавото е когато чуеш думичките "Обичам те" и когато го погледнеш в очите да виждаш,че е истина.
тука те признавам...Това е много смислен и изпълен стъс съдърйжение отговор.Нямам какво да добавя и найситна като срещтнеш любовта тогава пак ще приказваме...
На колко си ?10-11 даже са ти много![]()
..gorkata..![]()
koi e tozi kalpazanin deto te e hvanal za ra4i4ka i ti e oblizal li4icety
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
suglasna i az mislq taka ama ako znaete kuf bonbon si haresvam nema da povervate
Ми как ше ти харесва да се целувате?! То е гнусно бе що лиги що нещо... Ха така забивайте се дръжте се за ръце ама .. тва гаджетата е пошла работа. Грозна история. Играйте си с кукли за бога от целуване можете да хванете херпес![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!