.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Супер фен Аватара на Qnchety

Случвало ли ви се е подобно нещо?

Такааам... Искам да ви питам случвало ли ви се е следното:
    Имате си мн добър фр. Но въпросния/въпросната фр си намира др фр и започва да излиза с тях, а на вас само от вр на вр ви споделя новостите около себе си... И ако ви се е случвало как сте реагирали?

Редактирано от-ЦвЕтИт0

7-ма точка.

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми мн гадно ми беше! и така двете все повече се отдалечавахме, че накрая не се понасяхме! И до днес кат я видя ми иде да я питам защо го прави, защо по-късно ме предаде, но си трая, нема се занимавам с овци!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Не ми се е случвало,но определено няма да ми бъде приятно.Ще поговоря с въпросната приятелка и ще преценим дали няма това да е краят на приятелството ни.

Град
    Монтана
    Това с края на приятелството няма да е много хубаво ...

Да, случвало ми се е и ми беше крайно неприятно, но го преодолях и сега само си се поздравяваме. А в момента същото се случва с 1на фр и й е мн гадно. И както каза DiTko^ края няма да е хубав
    Some things are better left unsaid!

да, случвало ми се е с една френдка. Бяхме много близки, докато не се намеси още някой и ся сме само на "здрасти" , "как си" , "чао"

Град
    Непостоянно
    супер гадно е и чесно казано адски се нерва най-добрата ми приятелка ме заряза заради няква тъпа кучка от новото и даскало изясних и че не приятно да ме пренебрегва...след като не ме чу просто я зарязах и аз!!!в момента съм в нова компания и почти не се сещам за въпросната всичко рано или късно си идва на мястото така че спокс
    .!.

Град
    Няма да кажа.

Re: Случвало ли ви се е подобно нещо?

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Такааам... Искам да ви питам случвало ли ви се е следното:
    Имате си мн добър фр. Но въпросния/въпросната фр си намира др фр и започва да излиза с тях, а на вас само от вр на вр ви споделя новостите около себе си... И ако ви се е случвало как сте реагирали?

Редактирано от-ЦвЕтИт0

7-ма точка.
    Да,случвало ми се е и в този случай и аз започвам да странича.
    Добрите приятели си ближат раните,а на-добрите се правят,че нищо не е станало.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Случвало ми се е и освен всичко тя започна да говори зад гърба ми на мои приятели(очевидно се опитваше да постигне нещо),но успя само да се скара със всички и...беше ми тъпо и ме заболя,но времето лекува...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Случвало ми се е ама ко да напрайш.Отначало се ядосвах малко че вече не ми споделя ама после си викам КО ЛИ МИ ПУКА?Що да не мога и аз тъй?! И сега си имам др добри фр дето си споделяме сичко

Град
    Холивуд ;)
    ми слу4вало ми се е ... много тъпо ми е ставало но след известно време си намерих даже и по-добри приятели от нея

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Да, случвало ми се е... Гадно е, гадно беше, докато ми пукаше... Сега осъзнавам, че правя точно това АЗ със същия човек... не я ценя просто... Луда работа Ама какво да се прави, хората се променят, променихме се и ние!

Ами случвало ми се е. И на други, които познавам им се е случвало, защото това момиче като се запознае с някой нов човек, зарязва старите си приятели. Еми как да реагирам. Беше ми гадно, ама след това свикнах и не й обръщам внимание. Ако се сети за мене-ок, ако ли не-не. Така прави и като има ново гадже. Заряза си сега приятелите заради него. Навсякъде се мъкнат заедно, и когато той не е в града, само тогава се сеща за нас

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Цяло лято 5 човека уж бяхме "бфр" и навсякчде бяхме заедно и вс вървеше "като по вода"....но почна ли тъпото даскало всички вече си имаха други приятели,съвсем други компаний...гадно е докато ти пука...ама след това се оказа че си намерих по-добри приятели които мн повече държат на мен....и го докават!просто не си струва да си приятелка с това момиче !
    ___to Be Continued___

да случвало ми се е и наистина не беше приятно,но щом се е случило значи е имало защо .. живота продължава .. ясно ми стана какви приятели са ми били..
    Губя контрол когато теб те няма .. не виждам смисъл за да остана..Сгушена в мен рисуваш свят за двама..Ако се пуснеш, аз ще те хвана (h) (h) (h)

Не.
    Ако ми се случи едва ли ще ми пука.

И на мен ми се е случвало!Просто и бих шута и не и обръщах повече внимание!Да се оправя!
    Body of a virgin
    Soul to the Devil's kin
    Your God is me
    In all that you see

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,случи ми се.Имах най-добра приятелка,запознах я с моя позната.В крайна сметка се оказах за*бана.Вече ми е все тая.

Цитирай Първоначално написано от Dream_s@L!Va
    Т'ва е много кофти
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Да случвала ми се е ,само че аз бях от другата страна демек аз бях зарязващата.Приятелката ми замина в друг град ,а преди това се държеше ужасно с мен и ето решението.

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Май на повечето хора им се е случвало. Ами чак в такава степен не ми се е случвало. Просто един ден моя много добра (може би най-добрата някога) приятелка, до такава степен беше решила, че трябва да се промени, че година някъде си бяхме адски чужди. Донякъде това отчуждение продължава да трае, и то заради различния й характер. Но по пътя си срещаме различни хора, които се променят. Всеки контактува, с който намери за добре и често забравя другите, които са му били истински верни. За жалост не можем да направим друго, освен да спре да се примирам, просто в един момент спира да ни пука...

Много е сложно да пишеш целите думи,нали?

очно в момвта и аз съм в подобна ситуация...И с всеки изминал ден се обеждам че човек няма приятели а само познати с който излиза и се забавлява.Просто тая дума всички я слагат на секи но тя има мн смисал и почти никой не го открива
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си