- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Случвало ли ви се е подобно нещо?
Такааам... Искам да ви питам случвало ли ви се е следното:
Имате си мн добър фр. Но въпросния/въпросната фр си намира др фр и започва да излиза с тях, а на вас само от вр на вр ви споделя новостите около себе си... И ако ви се е случвало как сте реагирали?
Редактирано от-ЦвЕтИт0
7-ма точка.
![]()
ми мн гадно ми беше! и така двете все повече се отдалечавахме, че накрая не се понасяхме! И до днес кат я видя ми иде да я питам защо го прави, защо по-късно ме предаде, но си трая, нема се занимавам с овци!![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не ми се е случвало,но определено няма да ми бъде приятно.Ще поговоря с въпросната приятелка и ще преценим дали няма това да е краят на приятелството ни.
Това с края на приятелството няма да е много хубаво ...
Да, случвало ми се е и ми беше крайно неприятно, но го преодолях и сега само си се поздравяваме. А в момента същото се случва с 1на фр и й е мн гадно. И както каза DiTko^ края няма да е хубав![]()
Some things are better left unsaid!
да, случвало ми се е с една френдка. Бяхме много близки, докато не се намеси още някой и ся сме само на "здрасти" , "как си" , "чао"
супер гадно е и чесно казано адски се нерванай-добрата ми приятелка ме заряза заради няква тъпа кучка от новото и даскало
изясних и че не приятно да ме пренебрегва...след като не ме чу просто я зарязах и аз!!!в момента съм в нова компания и почти не се сещам за въпросната
всичко рано или късно си идва на мястото така че спокс
![]()
.!.
Да,случвало ми се е и в този случай и аз започвам да странича.Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
Добрите приятели си ближат раните,а на-добрите се правят,че нищо не е станало.
Случвало ми се е и освен всичко тя започна да говори зад гърба ми на мои приятели(очевидно се опитваше да постигне нещо),но успя само да се скара със всички и...беше ми тъпо и ме заболя,но времето лекува...
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Случвало ми се еама ко да напрайш.Отначало се ядосвах малко че вече не ми споделя ама после си викам КО ЛИ МИ ПУКА?Що да не мога и аз тъй?! И сега си имам др добри фр дето си споделяме сичко
![]()
![]()
Т'ва е много кофти![]()
Away from life!
ми слу4вало ми се е ... много тъпо ми е ставало но след известно време си намерих даже и по-добри приятели от нея![]()
Да, случвало ми се е... Гадно е, гадно беше, докато ми пукаше...Сега осъзнавам, че правя точно това АЗ със същия човек... не я ценя просто... Луда работа
Ама какво да се прави, хората се променят, променихме се и ние!
![]()
Ами случвало ми се е. И на други, които познавам им се е случвало, защото това момиче като се запознае с някой нов човек, зарязва старите си приятели. Еми как да реагирам. Беше ми гадно, ама след това свикнах и не й обръщам внимание. Ако се сети за мене-ок, ако ли не-не. Така прави и като има ново гадже. Заряза си сега приятелите заради него. Навсякъде се мъкнат заедно, и когато той не е в града, само тогава се сеща за нас![]()
Цяло лято 5 човека уж бяхме "бфр" и навсякчде бяхме заедно и вс вървеше "като по вода"....но почна ли тъпото даскало всички вече си имаха други приятели,съвсем други компаний...гадно е докато ти пука...ама след това се оказа че си намерих по-добри приятели които мн повече държат на мен....и го докават!просто не си струва да си приятелка с това момиче !
___to Be Continued___
да случвало ми се е и наистина не беше приятно,но щом се е случило значи е имало защо .. живота продължава .. ясно ми стана какви приятели са ми били..
Губя контрол когато теб те няма .. не виждам смисъл за да остана..Сгушена в мен рисуваш свят за двама..Ако се пуснеш, аз ще те хвана (h) (h) (h)
И на мен ми се е случвало!Просто и бих шута и не и обръщах повече внимание!Да се оправя!![]()
Body of a virgin
Soul to the Devil's kin
Your God is me
In all that you see
Да,случи ми се.Имах най-добра приятелка,запознах я с моя позната.В крайна сметка се оказах за*бана.Вече ми е все тая.
Първоначално написано от Dream_s@L!Va
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Да случвала ми се е ,само че аз бях от другата страна демек аз бях зарязващата.Приятелката ми замина в друг град ,а преди това се държеше ужасно с мен и ето решението.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Май на повечето хора им се е случвало. Ами чак в такава степен не ми се е случвало. Просто един ден моя много добра (може би най-добрата някога) приятелка, до такава степен беше решила, че трябва да се промени, че година някъде си бяхме адски чужди. Донякъде това отчуждение продължава да трае, и то заради различния й характер. Но по пътя си срещаме различни хора, които се променят. Всеки контактува, с който намери за добре и често забравя другите, които са му били истински верни. За жалост не можем да направим друго, освен да спре да се примирам, просто в един момент спира да ни пука...
Много е сложно да пишеш целите думи,нали?
очно в момвта и аз съм в подобна ситуация...И с всеки изминал ден се обеждам че човек няма приятели а само познати с който излиза и се забавлява.Просто тая дума всички я слагат на секи но тя има мн смисал и почти никой не го открива
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!