- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък?
imam malyk problem sled 18 dni s priqtelq mi pravim godina ot kakto sme zaedno i az nqmam predstava kakvo da mu podarq! tova e nai dylgata mi vryzka i do sega ne sym podarqvala ni6to po takyv povod!molq mi daite mi idei i syveti kakvo da mu podarq ! iskam da e ne6to simvoli4no,simvol na na6ata lubov ne iskam da e ne6to banalno kato naprimer parfium srebro...! molq daite syveti! blagodarq predvaritelno
PODARI MU BELIO NA KOETO E NAPISANO TVOETO IME,MN E ORIGINALNO![]()
да и тоалетна хартия с твоето име .... подари му кутийка капути и картичкаПървоначално написано от yu
![]()
I'm the ripper, the angel of death
The brutalenforcer of all divine laws
With a mystic voice in my head
I'm the ripper, the bringer of death
So you better never meet me
Because then you'll take your final breath
Имате ли общи снимки? Рамка, чаша, пъзел, карти за игра... Възможности има много.![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Верно бе ходите от година...не знаеш ли какво му харесва?Според мен, каквото и да му подариш,ще му харесадори да е нещо малко.Не може да си няма хоби или някакви интереси-помисли за нещо свързано с тях.
bravo na vas, 4e pravite 1 godinaПървоначално написано от indecent
![]()
emi moje6 da go zaradva6 kato mu prigotvi6 edna specialna ve4er samo za vas 2. ili ako nqmate v1zmojnost moje6 da mu kupi6 edna teniska s tvoq lik opred.
az mn bih se zaradval na ne67o napraveno ot samata teb, a ne kupeno ot nqkoi magazin.
dano s1m ti pomognal.![]()
NO COMMENT
imah predvit ot moqta priqtelka 67e se zaradvam ako tq e napravila ne67o li4no za men a ne go e kupila
![]()
NO COMMENT
ami poznavam go ama ne iskam da e ne6to banalno (za koleda mu podarih pisalka-toi haresva markovite pisalki) iskam da mu podarq ne6to koeto da e simvol na lubovta ni primerno ne moje edna bluza da e simvol ! nqmam opit v podarqvaneto na takiva podaryci i za tova vi pomolih za syvetno vie kakto vinagi pyrvo da se poebavate i posmeete i ni6to seriozno !
Ами виж, в една друга тема гледах за идея да му подариш 12 шоколада и да му кажеш, че винаги ти е било сладко с него. Аз смятам да използвам същата идея, само че за 6-те месеца с приятеля ми, защото 12 шоколада не го виждам как ще ги изяде или как ще ги остави да си се развалят...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
zdr i az se radvam za vas dvamata ami az nqmam vse o6te takava vraska oba4e nai dobrata mi priqtelka ima i skoro napraviha 1 godina i s neq bqhme izleznali da tarsim podarak i kato gledahme se sprqhme na suvinir i to na dva oba4e vzehme edini zna4i ediniq be6e ot sorta na ka6ta a drugiq da edin ogromen slon koito be6e mn hubav a i nali slona nosi 6tastie tq izbra slona i toi mn go haresa taka4e moje da mu vzeme6 nqkakvo suvenir4e koeto da e simvol na va6ata vraska![]()
Гравиран ключодържател с - Обичам те и датата и плюшено мече напръсано с твоя парфиюм! Може да ти се струва странно тва с мечето,ама мн ще му се зарадва...е нз де...(: успех
Аз също те поздравявам за хубавия празник \/ Според мен можеш да му вземеш някаква гривничка,синджир,пръстен( .е.от злато или сребро.Зависи вече какво носи.А ако не носи-ще проноси,нали така \
/ )Според мен това си е доста символичен подарък,защото като го погледне ще се сети от кой е и по какъв повод му е подарено.А и някой като го пита-пак ще бъдеш спомената.Друго,което според мен е подходящо е както по-горе бяха написали-ваша обща снимка,направена на нещо,каквото и да е.
И последната ми идея е да му поръчаш някоя фигурка с кристали с неговото име,образ,или шак ваша снимка.Такива по морето има много.Става разкошно.
Успех!![]()
Какво повече искаш?! Ти го познаваш, не ние! А и нетът е пълен с предложения, поразрови се малко, не чакай на готово! Ако искаш да знаеш, за идея за подарък на моя приятел съм ползвала само това, което споменах по-рано, и си добавих доста неща от себе си покрай него, вярвам, че на гаджето ти ще му хареса нещо с по-личен контекст!
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
mmm za6ty ne mu napravi6 album4e s va6i snimki da napi6e6 nqki si va6i frazi4ki ili nqkvo disk4e s va6i pesni snimki klip4eta va6i .. nqkvi spomeni ei takiva ;] spored mene tova 6e zna4i mn pove4e ot kolkoto edin prusten za6toto 6e mu napomnq za vas i t.n ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Земи му една права лопата, сигурна съм, че подаръкът е оригинален...![]()
Бонки 'Мерси'