- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем със зъбите...
Мале от 2 години на сам имам страшно много проблеми със зъбите,до тогава почти нямах.....От кв'o може да е бе хора???....![]()
![]()
Ето и днеска ми откриха поопит,![]()
![]()
вече ми писна....
![]()
кв'o да правя, за да нямам проблеми вече със зъбите????..!!????
![]()
![]()
![]()
Писна ми сека седмица по 2-3 пати на зъболекар....
![]()
![]()
Помагайте!!!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аре помагайте дееее моля ви![]()
Зъболекара не ти ли помага? Имаш ли хубава усмивка? Ако имаш и не те болят зъбите не ходи по зъболекари! Все нещо ще ти отрият. Дори наясно ли си какво е това "поопит"?Първоначално написано от namina
на 9, на 19 или на 99 години си?
е как да ти се помага като не си задала основните параметри?
ВЪЗРАСТ&ПОЛ?!
момиче и аз трябва да хода но ме е много страх от зъболекари![]()
![]()
. Искам да ми извадат едни зъби щото са ми мн криви и да ми сложат изкуствени щото ми писна да ми се подиграват!!..ама ме е много ама много страх.последния път отидох `леко` пиян..( бях пил водка за да съм смел) и зъболекарката разбра и ме изгони,голям срам потънах от срам..ужас оттогава още повече ме е страх и няма и да хода
![]()
![]()
няма лек за мен
![]()
Sinan Sakic rulzzz
Хубава паста за зъби и повечко "грижи" ..
Поопит![]()
Да не би да искаш да кажеш пулпит?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На 17 момиче съмПървоначално написано от batkodoki
Ами докторката ми го вика поопит.Първоначално написано от kalpazanka
![]()
zemi si izmii zubite moe ti mine ...ot 4algata fa6ta6 takia bolesti po zubite deeba pa4ata
МАМА ТИ ДЕБА като те дразни не пише лайно гнусно.Първоначално написано от Pit Of SnakeS
![]()