- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Емо ли съм?
Косата ми е дълга и черна,бритона ми е рус и закрива едното ми око, стилът ми на обличане е супер изтрещян а повечето ми дрехи са в черно.Какво още трябва да направя за да съм пълноценно емо???![]()
![]()
![]()
Ммм... да се гръмнеш..![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Единственият начин да бъдеш Емо (поне моя милост друг начин не знае), е да се казваш Емил, Емилиян, Емануил, или нещо подобно. Единственият начин да си Мишо, е да се казваш Михаил, или нещо подобно. Единственият начин да бъдеш Пачо, е да се казваш Пламен, или нещо подобно. И така нататък!![]()
Левски шампион але але!
air_J Пуснато на: Сря Яну 02, 2008 3:56 pm
--------------------------------------------------------------------------------
Единственият начин да бъдеш Емо (поне моя милост друг начин не знае), е да се казваш Емил, Емилиян, Емануил, или нещо подобно
..............![]()
Първоначално написано от bungle
![]()
за да си имо БИ ТРЯБВАЛО ДА ИСКАШ да се самоубиеш,но ти никога няма да бъдеш истинско емо,защото както виждам не знаеш какво означаваПървоначално написано от __sis__
да те прегази ТИР
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
за да си имо БИ ТРЯБВАЛО ДА ИСКАШ да се самоубиеш,но ти никога няма да бъдеш истинско емо,защото както виждам не знаеш какво означаваПървоначално написано от __sis__
а ти може би знаеш?Първоначално написано от Dundy
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
не си Емо !
Гошо си !![]()
I am what I am !!!
ДА СИ СРЕЖЕШ ВЕНИТЕ С ВИЛИЦА!Първоначално написано от __sis__
БРЪЖЕ,БРЪЖЕ ЧЕ ГРЪЦИТЕ КРЪТАТ ВРАТАТА!
Първоначално написано от LiL-Tushi
![]()
П.С. абе пешо , а това ти ли си бе?![]()
![]()
Момиче съм
Ама че си глупавааа... (ало ало)Първоначално написано от bungle
Да си среже вените!
![]()
не можеш да станеш емо,за да си яка и готина! Тва че се обличаш така не значи нищо...ЕМО Е ДУШЕВНО СЪСТОЯНИЕ,а не начин по който да изглеждаш!!!!! Емо-тата са много подтиснати хора с проблеми,които не намират смисал в живота,често прибягват до самоубийство имат проблеми с близките си,нямат приятели и т.н....това са мн нещастни хора! За да си истинско емо-бъди тъжна и нещастна! хахахахах това ли искаш??? Или се обличаш така и си мислиш че си интересна!? 1=во спри да слушаш чалги и слушай Емо.....!
Ужас!
На къде отива светът??
Всички се обличат шантаво и си боядисват бритоните! (и мен ме кефи стила на емо-тата,ама не съм тръгнала така да се разхождам)
Ама защо искаш да си емо?
за да си интересна?
различна?
или какво?
истинско емо не може да станеш! Пък и щом пускаш такава тема...явно си зле!
ПОЗИОРИ!
ami spored men ... off kak da ti go obesnq ... Emo0tata gi mrazq ..pyrvoto0 ko0eto0 e ... Ama vsichki deto se mislqt za pulnocenni emota sa nekfi selqni deto izobshto neznaqt kakfo e .. Emo0 style ...Vtoro .. emo ne se stava taka lesno0 ... ot metal vednaga da stanesh emo ili ot chalgar - emo ili ot metal v chalar pulna prostashtina e! ama akop send nqkoi pik .. moje bi shte razberem dali si emo ili ne ... shtoto zavisi kakyf ti e stilyt na chernite drhi .. xixi mislq che me razbirash![]()
![]()
![]()
![]()
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.
ZA DA SI EMO TREBVA DA SVIRI6 NA VENA![]()
i edin vepros kam horata ne kam emotata abe tia ne stanaha li mnogo az predlagam 4istka ? kakvo 6te kajete
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Като за начало да научиш,че е имо.Първоначално написано от __sis__
За един прекрасен и трагичен финал се качваш на покрива,и скачаш,ама гледай да не останеш жива.![]()
Успех!![]()
Първоначално написано от LiL-Tushi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лелеее тва ме разцепи от смях
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Ами като за начало да слушаш такава музика, да имаш такива приятели и да си емоционала и понякога депресирана.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
лелееееелее КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЯ СВЯТ копелееее пхахахх
леле![]()
U FAIL!!
Ц, не става да си емо с черни дрехи -повечето се кичат като цигански коне, мри от мъка.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Първоначално написано от kikenceto
![]()
![]()
![]()
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')