- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Емо ли съм?
az pak iskam da stana izvanzemno.te i bez tova sa gore dolu sa6tite :vsi4ki za tqh govorqt pak nikoi ne gi e vijdal.
iskam da sam izvanzemnoooo!!!!!!
За да бъдеш имо трябва да слушаш имокор, а съм 100% убедена, че като се прибереш си пускаш "Планета".
Щом си си пуснала русо бритонче над окото и си с черна коса и си си купила разни "дрънкулки", значи си Гошо.
Не знам за другите, но на мен ми звучиш като поредното 12-13 годишно момиченце, което е решило, че имото е просто поредната "мода", която трябва да следват.
Позьори.![]()
И как се познава тру имото?^^
"Истинските емота са самоубилите се вече - останалите са позьори."![]()
by един бивш съученик
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
hahaha maleee ta ti ne si emo a fe6an we 4ovek-ti mai dori en znae6 kakvo e emo-emo sa MOM4ETA koito sa maltretirani (fizi4eski ili du6evno) ot priqteli/rodnini.zaradi tova te stavat malko po-emocionalni ot ob6toprietoto i za tova gi nari4ame emo-a horata koito se opitvat da podrajavat na tozi stil sa tapi(s izvinenie ) fe6ani-sry bratle ti emo nqma da stane6 to ne e do britona ili na4ina na obli4ane...
емо бойс няма![]()
всички са гърлс![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
бил е истинско емо?Първоначално написано от ЕPu
xD
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
трябва да застанеш в ъгълът на стаята ти и да започнеш да плачеш тогава вече ще си емо![]()
абееее злетааааааааааааааааааааа аааааа.....за кфо вси4ки стават скапани емота за кфо вси4ки сте еднакви би нямате ли си индивидуалност бе тъпи копелета.....ебати посиорите сте вси4киииииии......първо емота,после хаусери,после рапери,после фешъни а напоследък по4нахте да срамите със себе си и д`н`б-то!зле сте бее.....в бг 99% от обществото са посиории-чалгаро-пънкаро-метало-емо-дръменбейсъро-фешънииии уууууууууууууууууу бе......а за кравешкото лайно написало тази тема-еми земи продължавай да не се къпеш яж патките на събратятя ти и ще си половин емо а за да си цяло емо-избиии вси4ки посиори(събратята ти) след тфа и себе си!
![]()
Ти луда ли си бе жено![]()
![]()
POSEEEEEEEEEEER
иначе ЕМО съксkill`em all
![]()
Елементарно-купуваш си вратовръзчица за 1.50 от някоя сергия,черна диадемка със златни черепчета,черна блузка с черепчета (няма как да не си виждала сички posers си имат по една такава) по възможност си качи на mp3-то изпедерастелите песнички на tokyo hotel.Задължително Avril трябва да ти е идол няма да е лошо ако си направиш като нейния фешънски кичур.Състезавай се с другите емота кой има повече белези по ръцете (спр чудно ми е как като толкова мн сички "емота" държат да се самоубият що опитите се са неуспешни
).По няколко пъти на ден си повтаряй колко си истинска и как всички около тебе са долни posers които те отвращават.Е сега ше станеш като една от сичките фяшънки дет се навъдиха,ама поне ше си вярваш и ше се възхищаваш на "емовската си
душица"![]()
А уж емотата трябваше да бъдат различни и недоразбрани..![]()
в нащо даскало сте толкова много позйорчета писнало ми е от вас нз как се сдържам некфи лапета по 11 годинки трагнали с черепите 4ено 4орапог6ни4е обарнати кра4ка розови кецове мазна коса дръпната на една страна пфффф ПИСНАЛО МИ Е![]()
Баси колко сте истински![]()
Мили Боже! Да си емо не означава да носиш шибан (с извинение) бретон настрани, не означава да слагаш черен грим и не означава да се обличаш откачено. Ето заради такива позьорчета като теб ЕМО стилът е комерсиализира по такъв начин.![]()
Взимаш едно не много дълго въже.Единия край го замотаваш около врата ти във форвата на примка и го стягаш.Другия край завързваш за парното.Правиш си няколко снимки.Пишеш предсмъртно писмо.Качваш се на перваза на прозореца и скачаш....
ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БЕ!
Аз емо ли съм?
И ако да,защо?
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
олелел още ли се занимавате с ЕМО ХАХАХАХХА![]()
^ Какво имаш предвид под емота?
Dwight D. Eisenhower
Такам,първо добро утро..отдавна не сме спорили,но ето че се отвори тема.
Нека си представим,че с теб хипотетино сме близки приятели и аз изведнъж започна да се нося,по този начин,който ти описа като емовски,ще престанеш ли да ми бъдеш приятел,ще ти падна ли в очите?
И друг въпрос,мислиш ли че предразсъдъците извиняват всичко?
Dwight D. Eisenhower
ММм..а как стигна до извода,че щом се носи като емо ще придобие типичното емо поведение?В повечето случаи е така,но си има и изключения,които според мен заслужават уважение.
Нали бяхме на мнение,че субкултурата не отнема индивидуалността на човека.
Тоест няма нужда от предразсъдъци относно външният вид.
Примерно,мен пловдивските пънкари отказват да ме приемат,защото съм руса (а само чалгарките се изрусяват хаха) и никой не ми дава шанс да покажа,колко наистина завладяна съм от тази музика.
Познавам доста хора които се обличат като емота,доста които са като чалгари,доста фешъни,доста пънкари..и се опитвам да бъда еднакво толерантна към тях,защото зад всеки един от тях може да стои хубав човек.
И затова ми е много странно,това което каза,че хора,които не познаваш заслужават бой,само защото са били с бретони или лак а ноктите.
Dwight D. Eisenhower
Най-смешното е,че на мен с Гугов ми е най-големия проблем.
Dwight D. Eisenhower
Не си Емо![]()
![]()
Ако беше нямаше да питаш!
Ами,точно за Гугов не мога да твърдя ,че е клошар,защото не го познавам.Но щом ти казваш,че е такъв,ти вярвам и ще го имам предвид.
Нещото,което ме издразни,е отношението му в май спейс..аз му писах съвсем добронамерено съобщение,защото си мислих,че е свястен,че мога да ходя с него по концерти,общо взето исках да се социализирам в пловдивските пънкарски кръгове..защото не знаех какви са..но той мнгоо гадно ме отряза,изтри ме от май спейс без да ми даде никъв шанс..
И най-смешното е,че такива пънкари!!!!! като зомби,неговите приятели и теб (казвам го без да се подмазвам) да речем,дето целият им съзнателен живот е минал с пънка,ми обръщат внимание,"образоват" ме,без да се правят на велики..а някакви клошари ме гледат от високо.
Dwight D. Eisenhower
Ем,дам,аз мисля че съм си избрала моя..но това нямаше да стане ако ги нмаше горе изброените хора.
Смешно не е правилната дума,имах предвид че е парадоксално.
Dwight D. Eisenhower