- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Емо ли съм?
равррр, ти емо или пънкарка си?![]()
Каквато кажеш,такава ставам![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
ми сиг трябва да сложиш снимка туки щи кажем !
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Аз си мислех, че се казва Сиси![]()
Мацка, за да си емо не е важен само стила на обличане.. Има страшно много хора, които се обличат като емота, пък нямат нищо общо с "този вид хора" .. Толкова ли много искаш да си ЕМО?!![]()
П.П. Много ми харесва една мисъл .. ----> `cuz I need u in my life, just like an emo needs to die..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
хора имам проблем на 15 септември бях облечена със черни дрехи и всички ме мислеха за емо![]()
Аааа, ама ти сикаш да си ЕМО?! Е, ок, де, тва не се ли клишира вече?! То и аз съм така, без бретона. Споко. Носи си дрешките и ако ти се подиграват (казвам го, щото мене вече цялото даскало ме знае като оная откачената от 'г' клас)... ми, скоро ще минеПървоначално написано от __sis__
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Ей малката виж какво.Да си емо не е само външен вид.Емо са тези деца ,които са по емоционални и изживяват някои случки много по-задълбочено.Мисленето им е различно.Не е като на едно обикновенно дете.Те место биват насилвани и за това често намират стимул за живот в някого.Като някой група например.Няма да изнасям лекции има специялни форуми за това.
И ТАКА ДА ИС ДОЙДЕМ НА ДУМАТА.МИЛА ТИ НЕ СИ ЕМО,ТИ ИСКАШ ДА ПРИЛИЧАШ НА ТЯХ.БЪДИ СКИНЪР.ТОЕСТ ЧОВЕК ,КОЙТО ИМИТИРА,НАКАКЪВ СТИЛ.
До тук си половин емоПървоначално написано от __sis__
.. Въпроса е, режеш ли си вените?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Ама, преди мен има мнения от тази година, така че ..![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
преди харесвах емотата и все още ги харесвам минъчко обаче осъзнах че е тъпо да си емо за кво ти е бъди пънк или нещо от тоя род![]()
![]()
да и аз си режех ръцете ( не вените ) ама .. не е въпроса във външния вид и ти кавам по добре да се откажеш
мен косата ми е кестенява на етажи с бретон настрани и отпред изкосеното ми е изрусено ама не съм емонося ръкавели слагам си значки нося само кецове с различни цветове връзки ама не съм емо ..
![]()
в тази тема има толкова много похабена семенна течност...![]()
Първоначално написано от psychopath
![]()
![]()
![]()
![]()
Мислиш си че с бретончето и дрешките си ЕМО.В днешно време всчка втора пикла се облича така.И честно казано като гледам какъв тъп въпрос задаваш и ти си такава.Тръгнала да се прави на ЕМО а дори не знае какво означава.Това е мноого повече от носенето на така наречените "странни дрехи".А доколкото видях си писала черни дрешки.Ами черните и мрачни дрехи нямат нищо общо с емотата, а с готика или там как е.
Попринцип ми става много странно когато видя някоя чалгарка облечена като металистка.Твоят случай е почти същия, защото съм сигурна, че и ти слушаш чалга.Ай че много се разписах.
Психопат ли съм?!![]()
я кажете к'во е т'ва емо?
обяснете ми, не разбирам от такива неща.
Мила/мили по добре не ставай т.н "ЕМО" защото някои идиот дето си е рязал вените го е измислил това за да си има негов стил...Така че ти си измисли твой стил.Не е нужно да си еднаква/еднакъв с останалите...![]()
Нарежи си вените, слушай Токио Хотел.Първоначално написано от __sis__
Пф, то не се става ей така емо, смис... ти си ПОЗЬОРКА накратко.![]()
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
Ми писах понеже я видях, беше ъпната ..![]()
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^