- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ще се самоубивам!
Не мога да търпя тоя живот вече!Нямам приятели,всички вкласа ми ме мразят,учителите и предметите са ужасни!ЗАЩООООО ЖИВОТА Е ТОЛКОВА ЖЕСТОК???????????
БРЪЖЕ,БРЪЖЕ ЧЕ ГРЪЦИТЕ КРЪТАТ ВРАТАТА!
Незнам.
Ако милиш да са самоубиваш чрез скачане от висока зграда кажи кога и каде да дойда тъ зяпам как съ размазваш.
Ми за никой живота не е прекрасен,всеки има различни трудности...Натам може да имаш много по-лоши моменти,а ти отсега си тръгнал да мреш.Замисли се защо те мразят,ако наистина е така и опитай да го промениш.А учителите и предметите никой не ги обича,не си единствен.Това не е причина да искаш да се самоубиеш...
pi4,nedei.nqa smisyl.ami ako ocelee6???zamislql li si se??lqtoto sko4ih ot 5tiq etaj.povqrvai iskah da umra no ne ne stana taka 4e ... zashto ??? sled godina-dve 6te ide6 v dryg klas6te si fane6 averka 6te ima6 si4ko,no ako sega probva6 da se samoubie6 tva 6te ti se nosi slavata navsqk1de.povqrvaiu mnogo trydno 6te te razberat ako izob6to go napravqt.sega razbiram 4e si 6ti klas ot dr ti tema amii sedni si na zadnika i u4i za6toto v sedmi klas ni6to nqma da razbere6 ako ne znae6 sega osnovite na stepenuvane ili tam kakvoto u4ite sega...taka 4e kakto kazah nqa smis1l.
uspeh \/
Ухаят ти краката в мрака,
изпълват цялото купе,
а влакът тихичко си трака,
на мене малко ми е зле.
Не се самоубивай!!! Това не е решение на проблемите, а бягство! Единственият съвет, който мога да ти дам е да гледаш положително на нещата и да се вземеш р ръце, в смисъл да си потърсиш приятели и да не ти пука за даскалите и съученшцшти... И според мен животът не е жесток, а такъв какъвто си го направиш, така че имаш бая възможности и пътища, които да си избереш.. самоубийството е най-лошият избор според мен (а съм мислила за такова)...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Аве да оживея няма шанс живея на 10 етаж и да ви каже не искам да стана петно на паважа.Искам да ставам за погребение.Смятам да се тровя.
Не ги слушай тия, самоубий се тея та мразат и те и за тва така ти говорат.
NEDEJ
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Мно'о яко.![]()
И пиши после...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
боже колко лошо да те мразя всичкиаз от години се опитвам ,ама се не успявам да ги накарам всички да ме намразят и да ме оставят на мира
![]()
"Нима не би продал душата си, за да изплува над тая сган?... Той отдавна беше решил да я продаде, но липсваше добър купувач и това го отегчаваше."
Както виждате не съм я писал във Фън,фън,фън или в Кофата затова не се майтапя!
И аз не се майтапяПървоначално написано от Moonwalker85
"Нима не би продал душата си, за да изплува над тая сган?... Той отдавна беше решил да я продаде, но липсваше добър купувач и това го отегчаваше."
Всеки преживява такъв момент в живота си - всичко му се струва гадно,несправедливо...Дори и аз самата бях така може би половин година...Но отмина и вече дори гледам да не си мисля за това!Самоубийството не е решение!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Абе и аз миналата година,като бях 6ти клас и аз изках,ма нищо не направих![]()
ТА зна4и...ти явно нищо не знаеш за живота,за това мисля да ти пообясня малко...ИМА МНОГО ПО-ЛОШИ СЛУ4АИ ОТ ТВОЯ ТАКА,4Е НЕ МЕ ЯДОСВАЙ![]()
![]()
Аз например...мама и тати се развеждат,защото постоянно има скандали и ..абе сложно е.В 7 клас трябва да кандидатствам и мама постоянно ми говори как трябва да вляза някъде...Тя постоянно пла4е и се съсипва
Майката и бащата на баща ми не искат да го погледнат...и обвиянват мама за вси4ко,което стана.Аз дори не мога да ги нарека баба и дядо.
...Моя живот също е буклук,но както виждаш,не съм тръгнала да се тровя или да се самоубивам въобше.
В живота на всеки има спадове...Но да се опиташ да избягаш,като се самоубиеш-няма смисъл.Това няма да оправи нещата.По-добре се изправи срещу страховете и проблемите си,за да ги премахнеш веднъж за винаги.Бяди силен!!!Не се предавай!!!Не може вси4ко да е идеално...просто такъв филм НЯМА.Ако искаш да успееш,трябва да положиш усилия,защото нищо не се дава даром.![]()
Ако оби4аш родителите си,не им го при4инявай,недей!Защото ако на теб не ти пука...то поне на тях им пука.Ако искаш да си угор4аваш живота,ако си мислиш,4е успеха пада от небето...то това си е за теб.Помни,4е истински сляп е този,който не иска да проумее истината! За това...ако не ти пука за живота ти,то поне се загрижи за този на родителите ти,защото и те са хора и те оби4ат.
Приятелите...трябва да си ги подбираш внимателно.Ако до сега не си намерил верен приятел,не се от4айвай!Животът е пред теб!Това,4е не си си намерил до момента приятели,не озна4ава нищо.Разшири кръга от познатите си.
У4илището...Ти може и да слушаш в 4ас,но ако не можеш да направиш дадената зада4а,по-добре потърси помощ от родителите ти.Бявно,може да ти викат,4е не искаш да у4иш и т.н. ,но това всъщност го правят за твое доброХоди на 4асни уроци или на курсове...Може и на СИП.Важното е да разбереш материала.
![]()
Виж ми подписа...
Все още ли искаш да се самоубиеш?
Много хубав пост! Накара ме да се замисля за много нещаПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Деба колко пъти опитах да се беся ама въжето все ми се качва от кръста та чак до подмишниците...А да си се замислял, че самоубийството е една от най-малодушните постъпки? Изключая много малко случаи. Бягаш от проблемите и толкова.. То ако всеки който изпадне в депресия си тегли чертата до сега щяхме да се борим с Луната по гъстота на населението. Стегни се малко и се огледай, повярвай ми ще видиш хора с много по-тежък живот от твоя, които продължават да се борят.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Суууууууууупер.
Човече,ама ако ше се самоубиваш,скочи от някъде.Много по-хубаво е...ще летиш...(:
Kato za nachalo mahni Maikal Djeksyn ot avatara si ..![]()
Защо бе?Аз съм му фен!Първоначално написано от KoKoScHe{F}
Стига сте се самуобивали бе..![]()
Ей пич.. ти се усмихни утре ще бъде по лошо.. !И погледни по реално на нещата.. значи защото учителките и предметите били тапи.. айй дай се самуобиваме.. Еми ако сички тръгнем да се самуобиваме зарди това.. / всеки мрази даскало
/ на каде утиваме..
![]()
И всеки минава по тоя път.. тайче споко.. не е решението самуобийство ..
![]()
Мечтите са безкрайни..
Ако се предаваме толкова лесно тогава за какво изобщо живеем?![]()
Като те гледам си някаф пубер, така че спокойно, ще ти мине кризата![]()
>>> House Music <<<
Прочетох коментарите,размислих и реших че наистина ще е тъпо да се самоубивам!Заключвайте я!Благодаря на всички отзовали се!
Ееее, браво на тебе!Първоначално написано от Moonwalker85
![]()