.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 138
    Ееееееееееееееееее : ( .Тц тц,развали на хората кефа!Не съм ти чел поста,ама моя коментар е относно заглавието-ми няма лошо

Пффф...аз тъкмо се нагласих да следя темата и то се оказа,че няма да се гътваш..

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Не мога да разбера.
    Правите теми,няма умрели...ц-ц-ц

Стани имо

еее айде бе пич виж няма никъв смисъл от живота пльосни са от някаде кат палачинка наиш кфо ша е яко ши са оттървеж помисли малко
    и кажи каде ши е да дойда да глеам сеир
    България над всичко!!!

Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    Незнам.
    Ако милиш да са самоубиваш чрез скачане от висока зграда кажи кога и каде да дойда тъ зяпам как съ размазваш.
    glei sa i az nz ama ako nali tragne6 da se samomubiva6 ni vikni da pozqpame malko aide uspeh 6te 4akame da pi6e6 predi da se samoybie6
    majoretkata...skype-sladkata164

ti pa kfo se otkaza mamka mu taman misleh malko da se pokefq ama ni6to ako pak re6i6 kaji aide bb
    majoretkata...skype-sladkata164

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Дай да свием, пък после му мисли колко е шибан живота,
    Живота си е супер, зависи от нагласата

Град
    над морето
    тц щом си решил

поредния тъп опит да привлечеш внимание......

Град
    София

Re: Ще се самоубивам!

Цитирай Първоначално написано от Moonwalker85
    Не мога да търпя тоя живот вече!Нямам приятели,всички вкласа ми ме мразят,учителите и предметите са ужасни!ЗАЩООООО ЖИВОТА Е ТОЛКОВА ЖЕСТОК???????????
    Имам абслолютно същия проблем като теб и не знам какво да правя!

Цитирай Първоначално написано от Criss_Angell
    Не мога да търпя тоя живот вече!Нямам приятели,всички вкласа ми ме мразят,учителите и предметите са ужасни!ЗАЩООООО ЖИВОТА Е ТОЛКОВА ЖЕСТОК???????????
    Имам абслолютно същия проблем като теб и не знам какво да правя!
    horaaa ako kajete 4e 6te ska4ate,kude i koga 6te ste zlatniii-zimam si pukanki,kola i idvaaam
    tva be6e na bzk a sq ser - nedeite we i po trudni ne6ta 6te imam vuv jivota vi,kvi ste takiva pri purvata trudnost i aide da da se rejem ili ska4ame ot bloka i t.n. spoko be posle kato go premite toq period 6te se radvate 4e ste uspeli i 6te produljite napred zatva vi e toq jivot i nali znaete
    "ТОВА, КОЕТО НЕ НИ УБИВА НИ ПРАВИ ПО- СИЛНИ!" айде успех и на двамата =D>

Цитирай Първоначално написано от lubencet0o
    lqtoto sko4ih ot 5tiq etaj.povqrvai iskah da umra no ne ne stana taka 4e ...

ahahaha ebati shita che kolko mu e da skochish ahhhaah

Голям фен Аватара на 50cent
    еее ми шом искаш хуу ама после пиши да видим как е минало

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    az kav izrod sam narkoman ot vsqkade roditelite mi me mrazqt alkoholik sam.sigorno 5-6 4oveka ot mahlata mi me tarsqt da me ybivat zaradi glypost.ponqkoga mi omrazva ot tova i slagam edin patron vav pistoleta posqgvam da lapna dyloto i se zamislqm 4e ima hora po zle i ot men i se otkazvam.tova ne e bilo 1 ili 2 pati i ve4e daje i ne posqgam na jivota si kato mi se sly4i ne6to gadno.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Абе и аз миналата година,като бях 6ти клас и аз изках,ма нищо не направих
    ТА зна4и...ти явно нищо не знаеш за живота,за това мисля да ти пообясня малко...ИМА МНОГО ПО-ЛОШИ СЛУ4АИ ОТ ТВОЯ ТАКА,4Е НЕ МЕ ЯДОСВАЙ Аз например...мама и тати се развеждат,защото постоянно има скандали и ..абе сложно е.В 7 клас трябва да кандидатствам и мама постоянно ми говори как трябва да вляза някъде...Тя постоянно пла4е и се съсипва Майката и бащата на баща ми не искат да го погледнат...и обвиянват мама за вси4ко,което стана.Аз дори не мога да ги нарека баба и дядо. ...Моя живот също е буклук,но както виждаш,не съм тръгнала да се тровя или да се самоубивам въобше.
    В живота на всеки има спадове...Но да се опиташ да избягаш,като се самоубиеш-няма смисъл.Това няма да оправи нещата.По-добре се изправи срещу страховете и проблемите си,за да ги премахнеш веднъж за винаги.Бяди силен!!!Не се предавай!!!Не може вси4ко да е идеално...просто такъв филм НЯМА.Ако искаш да успееш,трябва да положиш усилия,защото нищо не се дава даром.
    Ако оби4аш родителите си,не им го при4инявай,недей! Защото ако на теб не ти пука...то поне на тях им пука.Ако искаш да си угор4аваш живота,ако си мислиш,4е успеха пада от небето...то това си е за теб.Помни,4е истински сляп е този,който не иска да проумее истината! За това...ако не ти пука за живота ти,то поне се загрижи за този на родителите ти,защото и те са хора и те оби4ат.
    Приятелите...трябва да си ги подбираш внимателно.Ако до сега не си намерил верен приятел,не се от4айвай!Животът е пред теб!Това,4е не си си намерил до момента приятели,не озна4ава нищо.Разшири кръга от познатите си.
    У4илището...Ти може и да слушаш в 4ас,но ако не можеш да направиш дадената зада4а,по-добре потърси помощ от родителите ти.Бявно,може да ти викат,4е не искаш да у4иш и т.н. ,но това всъщност го правят за твое добро Ходи на 4асни уроци или на курсове...Може и на СИП.Важното е да разбереш материала.
    Виж ми подписа...
    Все още ли искаш да се самоубиеш?
    Не мога да повярвам че това е писано от момиче 7-ми клас

и аз кво?
    мри си там....
    какво ни занимаваш....

Живота, драги ми авторе, е какъвто си го направиш. Научи се да приемаш нещата, такива каквито са и да се научиш да се бориш с тях. Това, че чак училището ти е размазващ проблем говори, че си първо безволев/а и мързелив/а, и второ това не е повод за самоубииства.

Guest
    Съществуват едни такива животни .. Май им викаха психиатри. Посети един, ще ти олекне.

A и го пусни в още няколко форумчета, тогава ще е наистина яко =D>

Приятно прекарвне! Донеси снимки
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    in ur dreams
    Кажете НЕ на наркотиците
    Човече стегни се, знаеш ли ко е забавно да си мазохист ? Изпитваш удоволствие от болката , мисля че това е решението за теб! :P
    Сега сериозно, мисли позитивно, всичко ще се нареди

Ей, пич, горе главата! Какви са тия мисли?! Знам, че живота не е лесен и понякога на човек наистина му иде да запрати всичко по дяволите, но не е така. Не съм чела всички мнения, но както казаха в началото имаш родители, които съм сигурна, че много те обичат, дори ти да не мислиш за това. За приятели, просто не си попаднал на хора, които да те разберат, не че не можеш да намериш. И аз учех в училище, където нямаше нищо, което да ме задържи, освен, че нямаше как да се махна, трябваше да полагам изпити, а аз нямаше да ги издържа.. Всичко мразех и предметите , и учителите и класа.. Общо взето всичко.. и животът ми не беше особено розов, имах си проблеми в любовта, вкъщи и с приятелите се разделих по - късно.. Но това съвсем не значи, че трябва да захвърля всичко, знам, че наще ме обичат, грижа ги е за мен и никога няма да ме изоставят! И ти помисли колко хора държат на теб и те обичат, че винаги можеш да намериш приятели, че има и хубави неща.. Никога не знаеш как може да се обърне живота, така че не се отчайвай и горе главата! Няма да се предаваш и да се тормозиш за неща, които са преходни и ще отминат Виж ме мен, бях в такова положение, но оцелях и сега съм много щастлива Пожелавам и на теб да срещнеш повече хора, които да те разбират и държат на теб! И една хубава любов, никога не е излишна Успех и всичко най - най хубаво!
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Do40
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Абе и аз миналата година,като бях 6ти клас и аз изках,ма нищо не направих
    ТА зна4и...ти явно нищо не знаеш за живота,за това мисля да ти пообясня малко...ИМА МНОГО ПО-ЛОШИ СЛУ4АИ ОТ ТВОЯ ТАКА,4Е НЕ МЕ ЯДОСВАЙ Аз например...мама и тати се развеждат,защото постоянно има скандали и ..абе сложно е.В 7 клас трябва да кандидатствам и мама постоянно ми говори как трябва да вляза някъде...Тя постоянно пла4е и се съсипва Майката и бащата на баща ми не искат да го погледнат...и обвиянват мама за вси4ко,което стана.Аз дори не мога да ги нарека баба и дядо. ...Моя живот също е буклук,но както виждаш,не съм тръгнала да се тровя или да се самоубивам въобше.
    В живота на всеки има спадове...Но да се опиташ да избягаш,като се самоубиеш-няма смисъл.Това няма да оправи нещата.По-добре се изправи срещу страховете и проблемите си,за да ги премахнеш веднъж за винаги.Бяди силен!!!Не се предавай!!!Не може вси4ко да е идеално...просто такъв филм НЯМА.Ако искаш да успееш,трябва да положиш усилия,защото нищо не се дава даром.
    Ако оби4аш родителите си,не им го при4инявай,недей! Защото ако на теб не ти пука...то поне на тях им пука.Ако искаш да си угор4аваш живота,ако си мислиш,4е успеха пада от небето...то това си е за теб.Помни,4е истински сляп е този,който не иска да проумее истината! За това...ако не ти пука за живота ти,то поне се загрижи за този на родителите ти,защото и те са хора и те оби4ат.
    Приятелите...трябва да си ги подбираш внимателно.Ако до сега не си намерил верен приятел,не се от4айвай!Животът е пред теб!Това,4е не си си намерил до момента приятели,не озна4ава нищо.Разшири кръга от познатите си.
    У4илището...Ти може и да слушаш в 4ас,но ако не можеш да направиш дадената зада4а,по-добре потърси помощ от родителите ти.Бявно,може да ти викат,4е не искаш да у4иш и т.н. ,но това всъщност го правят за твое добро Ходи на 4асни уроци или на курсове...Може и на СИП.Важното е да разбереш материала.
    Виж ми подписа...
    Все още ли искаш да се самоубиеш?
    Не мога да повярвам че това е писано от момиче 7-ми клас
    Защо? ...Аз така си разсъждавам попринцип...Нима разсъжденията не са ми верни?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си