.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 138 от общо 138

Hybrid View

Nedei!!!!!!!!
    Razbiram 4e si v truden za teb moment ama vseki ima takiva i kvo sega-da trugnem vsi4ki da se samoubivame Ami ako ojivee6??? Posle kak 6te se vuztanovqva6 i kak 6te dava6 obqsnenie na vsi4ki

пф..пубери

Хахаха и всеки пише-НЕДЕЙЙЙЙ,защо се вайкате той вече изписа 9 страници и още не се е убил та вие още вярвате ..Погледни на живота от другата му страна,намери хубавото,дори в най-лошото!!!Вземи полука от това което се случва сегас теб,и направи така,че да не се повтори..СВЕТА не го ебе за теб,с един по-малко или повече все тая,но помисли ти какво ще изгубих от това да се натровиш!!!Най-много да те вкарат в токсикологията и пак да те спасят,тогава ще те е яд,че на всичкото отгоре си и в болница......АБЕ ЛЯТО Е -погледни по цветно живота не само черно,хоарата написаха СПЕЦИАЛНО заради теб 9 страници,те наполовина вече са ти приятели,и как можеш да кажеш,че на никои не му пука-виж колко хора ти писаха-на тях явно им пука!!!На мен също

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Охх...станахме банални всички с това...животами е гаден.нямам нищо хубаво в него еми ок решение-самоубийство..глупаво е..занапред къде къде по големи проблеми ще има,и всеки път към какво ще прибягваш?това ли ще е единствения изход за теб...самоубийство..това не е решение на проблема,защо трябва да бягаш от живота..даден ти е изживей си го и се пребори със всичко!!

---------------------

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Абе и аз миналата година,като бях 6ти клас и аз изках,ма нищо не направих
    ТА зна4и...ти явно нищо не знаеш за живота,за това мисля да ти пообясня малко...ИМА МНОГО ПО-ЛОШИ СЛУ4АИ ОТ ТВОЯ ТАКА,4Е НЕ МЕ ЯДОСВАЙ Аз например...мама и тати се развеждат,защото постоянно има скандали и ..абе сложно е.В 7 клас трябва да кандидатствам и мама постоянно ми говори как трябва да вляза някъде...Тя постоянно пла4е и се съсипва Майката и бащата на баща ми не искат да го погледнат...и обвиянват мама за вси4ко,което стана.Аз дори не мога да ги нарека баба и дядо. ...Моя живот също е буклук,но както виждаш,не съм тръгнала да се тровя или да се самоубивам въобше.
    В живота на всеки има спадове...Но да се опиташ да избягаш,като се самоубиеш-няма смисъл.Това няма да оправи нещата.По-добре се изправи срещу страховете и проблемите си,за да ги премахнеш веднъж за винаги.Бяди силен!!!Не се предавай!!!Не може вси4ко да е идеално...просто такъв филм НЯМА.Ако искаш да успееш,трябва да положиш усилия,защото нищо не се дава даром.
    Ако оби4аш родителите си,не им го при4инявай,недей! Защото ако на теб не ти пука...то поне на тях им пука.Ако искаш да си угор4аваш живота,ако си мислиш,4е успеха пада от небето...то това си е за теб.Помни,4е истински сляп е този,който не иска да проумее истината! За това...ако не ти пука за живота ти,то поне се загрижи за този на родителите ти,защото и те са хора и те оби4ат.
    Приятелите...трябва да си ги подбираш внимателно.Ако до сега не си намерил верен приятел,не се от4айвай!Животът е пред теб!Това,4е не си си намерил до момента приятели,не озна4ава нищо.Разшири кръга от познатите си.
    У4илището...Ти може и да слушаш в 4ас,но ако не можеш да направиш дадената зада4а,по-добре потърси помощ от родителите ти.Бявно,може да ти викат,4е не искаш да у4иш и т.н. ,но това всъщност го правят за твое добро Ходи на 4асни уроци или на курсове...Може и на СИП.Важното е да разбереш материала.
    Виж ми подписа...
    Все още ли искаш да се самоубиеш?

много добро мнение Накара ме да се замисля

Пак ли , бе ?

Голям фен
    ми като се оставяш да те тъпчат прей квот решиш..

Супер фен Аватара на Amateur
    Няма смисъл да се самоубиваш!Лично аз имам един истински приятел!Най-важното е че си имам Милуту нищо друго!

пхахахаха ти пък кво си видял от живота я се стегни щял се самоубива ми направи го ти си бахти егоиста! не мислиш ли за другите хора ... ся ше кажеш " ми те всички ме мразят " ко ти пука е ?! ако наистина е така (в което дълбоко се съмнявам) направи им на пук остани жив за да ги дразниш хах
    A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...

Има много хора които имат такива проблеми и много по гадни дори ,но не са тръганали да се самоубиват/тва е глупаво/живей си живота колкото и да ти е трудно и вярвай че всичко ще се оправи.Защото има мигове в живота в които си мислиш че всичко е свършило точно тогава започва началото!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JivaRana
    Ми за никой живота не е прекрасен,всеки има различни трудности...Натам може да имаш много по-лоши моменти,а ти отсега си тръгнал да мреш.Замисли се защо те мразят,ако наистина е така и опитай да го промениш.А учителите и предметите никой не ги обича,не си единствен.Това не е причина да искаш да се самоубиеш...
    Така е! Е, аз обичам всички предмети и имам добри оценки, но понякога ми писва да уча
    Момиче съм.

Град
    myReeee*..
    Живота е за това..да се справяш с предизвикателствата..било то хубави или лоши..ако беше така..вече всички щяха да са се гръмнали...
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си