California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
Абе и аз миналата година,като бях 6ти клас и аз изках,ма нищо не направих ТА зна4и...ти явно нищо не знаеш за живота,за това мисля да ти пообясня малко...ИМА МНОГО ПО-ЛОШИ СЛУ4АИ ОТ ТВОЯ ТАКА,4Е НЕ МЕ ЯДОСВАЙ Аз например...мама и тати се развеждат,защото постоянно има скандали и ..абе сложно е.В 7 клас трябва да кандидатствам и мама постоянно ми говори как трябва да вляза някъде...Тя постоянно пла4е и се съсипва Майката и бащата на баща ми не искат да го погледнат...и обвиянват мама за вси4ко,което стана.Аз дори не мога да ги нарека баба и дядо. ...Моя живот също е буклук,но както виждаш,не съм тръгнала да се тровя или да се самоубивам въобше.
В живота на всеки има спадове...Но да се опиташ да избягаш,като се самоубиеш-няма смисъл.Това няма да оправи нещата.По-добре се изправи срещу страховете и проблемите си,за да ги премахнеш веднъж за винаги.Бяди силен!!!Не се предавай!!!Не може вси4ко да е идеално...просто такъв филм НЯМА.Ако искаш да успееш,трябва да положиш усилия,защото нищо не се дава даром.
Ако оби4аш родителите си,не им го при4инявай,недей! Защото ако на теб не ти пука...то поне на тях им пука.Ако искаш да си угор4аваш живота,ако си мислиш,4е успеха пада от небето...то това си е за теб.Помни,4е истински сляп е този,който не иска да проумее истината! За това...ако не ти пука за живота ти,то поне се загрижи за този на родителите ти,защото и те са хора и те оби4ат.
Приятелите...трябва да си ги подбираш внимателно.Ако до сега не си намерил верен приятел,не се от4айвай!Животът е пред теб!Това,4е не си си намерил до момента приятели,не озна4ава нищо.Разшири кръга от познатите си.
У4илището...Ти може и да слушаш в 4ас,но ако не можеш да направиш дадената зада4а,по-добре потърси помощ от родителите ти.Бявно,може да ти викат,4е не искаш да у4иш и т.н. ,но това всъщност го правят за твое добро Ходи на 4асни уроци или на курсове...Може и на СИП.Важното е да разбереш материала.
Виж ми подписа...
Все още ли искаш да се самоубиеш?