- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ще се самоубивам!
Ееееееееееееееееее : ( .Тц тц,развали на хората кефа!Не съм ти чел поста,ама моя коментар е относно заглавието-ми няма лошо![]()
Пффф...аз тъкмо се нагласих да следя темата и то се оказа,че няма да се гътваш..
Не мога да разбера.
Правите теми,няма умрели...ц-ц-ц![]()
Стани имо![]()
еее айде бе пич виж няма никъв смисъл от живота пльосни са от някаде кат палачинка наиш кфо ша е яко ши са оттървеж помисли малко
и кажи каде ши е да дойда да глеам сеир
България над всичко!!!
glei sa i az nz ama ako nali tragne6 da se samomubiva6 ni vikni da pozqpame malko aide uspeh 6te 4akame da pi6e6 predi da se samoybie6Първоначално написано от dshiznit
![]()
![]()
majoretkata...skype-sladkata164
ti pa kfo se otkaza mamka mutaman misleh malko da se pokefq ama ni6to ako pak re6i6 kaji aide bb
majoretkata...skype-sladkata164
Дай да свием, пък после му мисли колко е шибан живота,
Живота си е супер, зависи от нагласата![]()
тц щом си решил![]()
поредния тъп опит да привлечеш внимание......![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
Имам абслолютно същия проблем като теб и не знам какво да правя!Първоначално написано от Moonwalker85
horaaa ako kajete 4e 6te ska4ate,kude i koga 6te ste zlatniii-zimam si pukanki,kola i idvaaamПървоначално написано от Criss_Angell
![]()
![]()
tva be6e na bzk a sq ser - nedeite we i po trudni ne6ta 6te imam vuv jivota vi,kvi ste takiva pri purvata trudnost i aide da da se rejem ili ska4ame ot bloka i t.n. spoko be posle kato go premite toq period 6te se radvate 4e ste uspeli i 6te produljite napred zatva vi e toq jivot i nali znaete
"ТОВА, КОЕТО НЕ НИ УБИВА НИ ПРАВИ ПО- СИЛНИ!"айде успех и на двамата
![]()
=D>
![]()
![]()
Първоначално написано от lubencet0o
ahahaha ebati shitache kolko mu e da skochish ahhhaah
еее ми шом искаш хуу ама после пиши да видим как е минало
az kav izrod sam narkoman ot vsqkade roditelite mi me mrazqt alkoholik sam.sigorno 5-6 4oveka ot mahlata mi me tarsqt da me ybivat zaradi glypost.ponqkoga mi omrazva ot tova i slagam edin patron vav pistoleta posqgvam da lapna dyloto i se zamislqm 4e ima hora po zle i ot men i se otkazvam.tova ne e bilo 1 ili 2 pati i ve4e daje i ne posqgam na jivota si kato mi se sly4i ne6to gadno.
Не мога да повярвам че това е писано от момиче 7-ми класПървоначално написано от SuNsEt
и аз кво?Първоначално написано от Moonwalker85
мри си там....
какво ни занимаваш....
Живота, драги ми авторе, е какъвто си го направиш. Научи се да приемаш нещата, такива каквито са и да се научиш да се бориш с тях. Това, че чак училището ти е размазващ проблем говори, че си първо безволев/а и мързелив/а, и второ това не е повод за самоубииства.Първоначално написано от Moonwalker85
Съществуват едни такива животни .. Май им викаха психиатри. Посети един, ще ти олекне.![]()
A и го пусни в още няколко форумчета, тогава ще е наистина яко =D>
Приятно прекарвне! Донеси снимки![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Кажете НЕ на наркотиците![]()
Човече стегни се, знаеш ли ко е забавно да си мазохист? Изпитваш удоволствие от болката
, мисля че това е решението за теб! :P
Сега сериозно, мисли позитивно, всичко ще се нареди![]()
Ей, пич, горе главата! Какви са тия мисли?! Знам, че живота не е лесен и понякога на човек наистина му иде да запрати всичко по дяволите, но не е така. Не съм чела всички мнения, но както казаха в началото имаш родители, които съм сигурна, че много те обичат, дори ти да не мислиш за това. За приятели, просто не си попаднал на хора, които да те разберат, не че не можеш да намериш. И аз учех в училище, където нямаше нищо, което да ме задържи, освен, че нямаше как да се махна, трябваше да полагам изпити, а аз нямаше да ги издържа..Всичко мразех и предметите , и учителите и класа.. Общо взето всичко.. и животът ми не беше особено розов, имах си проблеми в любовта, вкъщи и с приятелите се разделих по - късно.. Но това съвсем не значи, че трябва да захвърля всичко, знам, че наще ме обичат, грижа ги е за мен и никога няма да ме изоставят! И ти помисли колко хора държат на теб и те обичат, че винаги можеш да намериш приятели, че има и хубави неща.. Никога не знаеш как може да се обърне живота, така че не се отчайвай и горе главата! Няма да се предаваш и да се тормозиш за неща, които са преходни и ще отминат
Виж ме мен, бях в такова положение, но оцелях и сега съм много щастлива
Пожелавам и на теб да срещнеш повече хора, които да те разбират и държат на теб! И една хубава любов, никога не е излишна
Успех и всичко най - най хубаво!
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Защо?Първоначално написано от Do40
...Аз така си разсъждавам попринцип...Нима разсъжденията не са ми верни?
![]()