.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

интересен проблем

Значи, проблема ми се състои в това, че момичето, което харесвам е доста срамежливо. Тя е по-малка от мен с 2 години - на 13 е. Аз страшно мн я харесвам, имам чувството, че и тя мен до някаква степен. Вероятно ще съм първото и момче. Пишеме си по Скайп, излизахме един път, макар с приятели. Знае, че изпитвам нещо към нея. Обаче е доста плаха и притеснителна (сигурно защото ще съм и първи). Искам да я накарам да се отпусне. Ако можете, дайте някой друг съвет! Благодаря за отделеното внимание.

Повече от фен
    Ами говори повече като излизате на кафе, гледай да обсъждате интересни теми за нея, така ще вземе участие.Но най-вероятно ще и трябва единствено време, след като си и първия бъди внимателен и мил, ще видиш ще се отпусне.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Ми като нея я е срам, направи ти първата крачка. Излезте пак, заебете тоя скайп!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ами нормално е,че се притеснява..още повече,ако те харесва,което я обърква още повече и не знае как трябва да се държи.. Като за начало трябва да я предразположиш.. да я накараш да разбере,че наистина си заслужава да е с теб,карай я да излезете (само двамата) , за да имаш възможност да я опознаеш по-добре.. и от там нататък съдбата си знае работата
    Успех
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Ми като нея я е срам, направи ти първата крачка. Излезте пак, заебете тоя скайп!
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на koalka
    Няма да е зле да поговориш с нея и да й покажеш, че я разбираш.Така според мен ще се отпусне и ще се държи по-освободено.Покани я да излезете само вие двамата.

Mersi za otgovorite.

Град
    somewhere over the rainbow
    Усмихвай и се повече

Град
    в нас
    emi izlizaite na kafenca,razhodki nasam natam i gledai po-malko da sedite v toq skype. i nai-ve4e imai t1rpenie i proqvi razbirane za kakvoto i da e bilo
    NO COMMENT

Град
    Пловдив*

Re: интересен проблем

Цитирай Първоначално написано от fernando_f1
    Значи, проблема ми се състои в това, че момичето, което харесвам е доста срамежливо. Тя е по-малка от мен с 2 години - на 13 е. Аз страшно мн я харесвам, имам чувството, че и тя мен до някаква степен. Вероятно ще съм първото и момче. Пишеме си по Скайп, излизахме един път, макар с приятели. Знае, че изпитвам нещо към нея. Обаче е доста плаха и притеснителна (сигурно защото ще съм и първи). Искам да я накарам да се отпусне. Ако можете, дайте някой друг съвет! Благодаря за отделеното внимание.

Усмихвай й се...разговаряйте за всичко докато не започне да се отпуска с теб ....естествено ако имаш търпение де...мога да ти кажа много неща, но момиче на 13г. едва ли може да оцени даден жест....

но все пак Успех !
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Re: интересен проблем

Цитирай Първоначално написано от Invisible'Paladin

Усмихвай й се...разговаряйте за всичко докато не започне да се отпуска с теб ....естествено ако имаш търпение де...мога да ти кажа много неща, но момиче на 13г. едва ли може да оцени даден жест....

но все пак Успех !
    \/

Прави сте.Тя си ми го каза, че трябва време.Разбира се от моя страна се изисква да я отпусна. \/

Град
    Пловдив*
    Прави сте.Тя си ми го каза, че трябва време.Разбира се от моя страна се изисква да я отпусна. \/

атака брато ... айде желая ти УспеХ !!! \/
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Pak zatanah.Pokanih q na kafe, no v kraina smetka ne se vidqhme 4e imala rabota.Dali ne si misli 4e e ne6to koi znae kakvo edno kafe?Kvoto trqbva6e sam i kazal i pak... 4udq se kolko 6te izdarja da 4akam... " Ne bivalo da barzam" - nqmam si ideq prosto...

tva "ne biva da barza6" bqha parvite i dumi za nas dvamata.ne sa svarzani s kafeto

Град
    somewhere over the rainbow
    Не знам как ще го приеме тя,но според мен е добре да я поканиш пак.Може наистита да е имала работа.Ако мислиш,че я е срам или нещо...и кажи,че просто искаш да си поговорите защото я намираш за интересен човек и дрън дрън дрън...и по спокойно все пак атомната бомба не е била създадена за един ден

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Ами говори повече като излизате на кафе, гледай да обсъждате интересни теми за нея, така ще вземе участие.Но най-вероятно ще и трябва единствено време, след като си и първия бъди внимателен и мил, ще видиш ще се отпусне.
    +1
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

Системата е същата като с другите момичета , но се действа по-бавно задължително...много момичета от тоя тип се крият веднага, ако стане дума за такова нещо.

Също дръж под око дали е срамежлива , или се прави на такава.Щот е всъщност доста популярно(особено когато момчето е влюбено и не забелязва какво става) и бих казал даже гадно.

п.с. лично мнение е сичкото.

samnqva me da se pravi na sramejliva, no vsi4ko e vazmojno 6te i dam vreme,moje naistina da i trqbva,da znae kakvo iska.dano nakraq imam povod za 4erpene mersi na vsi4ki za otgovorite

az na neino mqsto nqma da trugna s 15 godi6en ako sum na 13 puk kato se pritesnqva q ostavi namira ama i ti da ne se dose6ta6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си