.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: l-karnitin

l-karnitin

polzvali li ste ?kakvo vi e mnenieto?samo ako se hodi na fitnes li se pie ?ima li efkt ako ne se trenira a se pie

ами ако иска6 да отслабне6 си се насо4ила кам то4ната хранителна добавка.Аз не сам я взимал за6тото нямам нужда да свалям , но сам 4увал от приятели 4е е добра.А са6то така трябва да прави6 кардио за да има ефект Успех.

Л-карнитин е най добрата добавка..определено действа не съм пробвал ама тва което съм чел по форуми всички са останали доволни
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

ми аз съм изпил 2 "бурканчета" и не ми подейства кой знае колко ... Пие се само сутрин на гладно иначе няма ефект и не е най-добрата добавка

P.S без кардио няма да има никакъв ефект повярай

ТрЕбе фитнес...
    Ма мене ме мързи...
    Иначе и аз му бех навита едно време

kakvo e kardio

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    em po nai prostiq na4in kazano.... trenirovka za surceto. toest ti4ane.... karane na kolelo i t.n
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

i samo tova nai malko li e nujno za da ima efekt ako vzima6 l-karnitin

най-много е нужно ...

a kolko dolu gore struvat hap4etata

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Карнитина е чудесна добавка за отслабване. АКо си лабораторен плъх. Човешкото тяло само си произвежда карнитин в количества, които може да усвой.
    При изследвания върху плъхове л-карнитина показал много добри полазатели за загуба на мастна тъкан но плъховете не произвеждат собствен карнитин за разлика от хората.

Дори самото му име "-лкарнитин" е маркетингов трик. Могат спокойно да си го пишат и само карнитин. Л-вергите му са стабилни и не се разпадат. Р-веригите имат полуживот около 10 минути - не може да се създаде траен продукт с р-карнитин.

Но иначе е възможно и да отслабанете де. Плацебо ефект.
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си