.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    ПрИ Теб

Програма за клипчета

Horaa pls kajete mi ot kade moga da si izteglq programkata za sazdvane na klip4eta.Molq vi spe6no e!!!!!!

т.1 и т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Град
    ПрИ Теб
    Ohh sorkaite,4e go postavih v toq razdel,no naistina mi e mnogo spe6nooo!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

..каква е идеята по-време на секс да се изтегли, инсталира и пусне програмата ли?еи това е предизвикателство!
    айде да пробваме /ако си female/

Град
    ПрИ Теб
    Abe prosto mi tbqva programkata.Apak i taka kato mi gleda6 imeto kakvo li sam,a???

Програмата я има на всеки компютър с Windows,но няма да ти я кажа,защото ще наводниш zazz.bg с некви тъпи клипове тип "Вижте ме каква съм кучка" и "AZ TE OBICHAAAH" и некви тъпи емо картинки и въобще някво тъпо слайдшоу(сменяне на картинки).

Guest
    Най-елементарната програма е Windows Movie Maker! :P

Цитирай Първоначално написано от Click
    ЗА КВО И КАЗА БЕ ПЕДАЛ

Град
    ПрИ Теб
    Abe horaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koi vi e kazal,e q iskam s cel da gi ka4vam v zazz iskam q prosto ei taka sii pffffffffffffffffffffffffffffffffff

Град
    ПрИ Теб
    I otnosno emo kartinkite spox ne im sam privarjani4ka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    ПрИ Теб
    Ae de4icaaaaa nemoga da se razpravqm s kuhi par4eta i leiki kato vas!!!!BB

Цитирай Първоначално написано от Cool_Bitch
    Ae de4icaaaaa nemoga da se razpravqm s kuhi par4eta i leiki kato vas!!!!BB
    Ауууу какъв език определено ти приляга това bitch мога да те запозная с един едноок, топъл и твърд симпатяга, че поне да се издигнеш до..hot bitch :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Wizard__
    Цитирай Първоначално написано от Click
    ЗА КВО И КАЗА БЕ ПЕДАЛ
    Ей копелдак малък, айде само си мери приказките, че ми е писнало от пишлегарчета като тебе, разбрахме ли се? Скапаняк ..

Град
    у вас
    Мълчи мъ уфцъ. Тука бой съ заформя.

Град
    ПрИ Теб
    Abe horaaa az ako sam q znaela taz programa,4e si q imam v pc-to nqma6e da ve pitam i sa6to taka iskam da vi kaja,4e ste mnogo nekompetentni nali za tva e foruma da pita6 kvoto te int,a vie kvo praite"Az znam kade e,no nqma da ti kaja....dran dran" eee prosto tva li 6te mi e kompetenten otgovor??????Za kvo ste v tozi sait vie izob6to znaete li???A I M/U DRUGOTO SI Q NAMERIH NA PUK NA VSI4KI ZLOBARI!!!!!!!!!!!I ne mislq klip4etata da gi ka4vam vav kavto i da e bilo sait nqma da spamq spox kakto se izkazahte v edno ot parvite "saveti"ako moga taka da gi nareka!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Cool_Bitch
    Abe horaaa az ako sam q znaela taz programa,4e si q imam v pc-to nqma6e da ve pitam i sa6to taka iskam da vi kaja,4e ste mnogo nekompetentni nali za tva e foruma da pita6 kvoto te int,a vie kvo praite"Az znam kade e,no nqma da ti kaja....dran dran" eee prosto tva li 6te mi e kompetenten otgovor??????Za kvo ste v tozi sait vie izob6to znaete li???A I M/U DRUGOTO SI Q NAMERIH NA PUK NA VSI4KI ZLOBARI!!!!!!!!!!!I ne mislq klip4etata da gi ka4vam vav kavto i da e bilo sait nqma da spamq spox kakto se izkazahte v edno ot parvite "saveti"ako moga taka da gi nareka!!!!!!!!!
    Ем да, тук са /сме/, за да п0магаме и даваме к0мпетентни 0тг0в0ри, 0ба4е темата ти не е за т0зи раздел... За т0ва и 0тг0в0рите, к0ит0 п0лу4и са такива... Ак0 беше в раздела си, щеше да имаш К0МПЕТЕНТНИ 0тг0в0ри...

Град
    ПрИ Теб
    Az predvaritelno se izvinih za tva,4e temate ne mi e v podhodq6tiqt razdel,no prosto togava mi trqbva6e spe6no i ne sam obarala vnimanie!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си