Абе хора верно ли е че след като биеш чекии или правиш секс и на пубертета ти излизат повече пъпки ?
Първоначално написано от dshiznit
![]()
![]()
![]()
![]()
Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка
Само аз ли мисля че темата е тъпа (по-скоро няма смисъл деПървоначално написано от Slayed?
)
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Slayed?
Това пък от къде го измисли![]()
![]()
ХаХаХаХа..Първоначално написано от dshiznit
![]()
![]()
Ами един приятел ми го каза и на мен ми прозвуча странно в началото ама като се замислиш ... питай ваште защо ти излизат пъпки ? ще ти кажат - на тая възраст ти работят хормоните и е нормално да имаш ... а и след здраво лъскане ми се е скучвало на другия ден да съм яко пъпчасал =)) айде тел ми !
какво имаш в предвид под пубертет бе![]()
![]()
![]()
П.П dshiznit \/
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Първоначално написано от Slayed?
![]()
vyobrazqva6 si
![]()
![]()
xaxaxaxaaxaxaxaxaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахаха аз пък като бях на сухо за 3 месеца и ми излезнаха пъпки![]()
![]()
пфф
пъпките излизат от яденето на много мазно а не на хормонален дисбаланс...и това помага де но основно от мазното
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
pri momchetata opredelenu ima zavisimost
awe nqma da masturbira6 ve4e nikoga, a za sex ne si i pomislai samo si predstavi: masturbirane:3 pupki,sex celiq si v pupki,misul za sex 1 pupka nqma takiq ne6ta pi4![]()
Аз пък съм чувал обратното - че ти излизат по-малко ако правиш секс.
Може да има някаква логика .. но нз някой да го е доказал![]()
виж са сигурна съм 4е не е от това,просто си в пубертете нали так.прост отговор,а мисля 4е приятелят който ти го е казал се избазикал мн здраво с теб.Първоначално написано от Slayed?
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
пи4 ти ме разби напрао ми с4упи главата ... и да на побертета ни6то не мойе да му стане бе 4овек ... ти направо ме застреляяя с тая темаа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers...