.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли,че има рай и ад?

Гласували
179. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

74 41,34%
  • Не

59 32,96%
  • Ада е на земята

41 22,91%
  • Не съм се замислял

5 2,79%
Отговор в тема
Страница 10 от 11 ПървиПърви ... 67891011 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 272
    Адът е на земята ...и това сме ние,а дали има Рай? Лично аз смятам, че има
    МетЪл и Хардкор ТехНо му е майката !

http://vbox7.com/play:4af5af29 - поздравче

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Няма Господ, няма рай, няма ад и аз съм на Земята - единствената планета на, която има живот в целия "Млечен път".

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    Няма Господ, няма рай, няма ад и аз съм на Земята - единствената планета на, която има живот в целия "Млечен път".
    Доста широк мироглед имаш
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    тук таме
    За първите неща съм съгласен,но за последното ти е доста ограничен мирогледа....явно въображенито ти е много малко,защото вселената е доооооооооооста по огромна от колкото си я представяш...на марс има вода и изключително голяма вероятност под повърхността да има живи организми....какво остава за останалите галактики сред които има милиярди подобни галактики на нашата!?!?!?!
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

Град
    Wonderland
    ада е мястото,където отиваме,ако сме си поживели добре?
    ахаха

Град
    Where streets have no name
    Мисля,че няма. Защо?
    Да се обоснова:
    Раят е много относително нещо. Адът също. За всеки това е място твърде индивидуално.
    Например, аз умирам, послушна съм(да бе ), в моя рай има много вода, плажове, морета, островчета, винаги е топло, по цял ден се четат книги, пее се, рисува се, разсъждава се върху шантави въпроси и , да кажем,някой от вас е в моя рай(защото така ми харесва в моя рай)но вие мразите морето, хващате морска болест, не обичате да четете и рисувате. Тогава какво? Ако и вие сте добри и искате да сте в свой рай, но той съвсем не е като моя(да кажем, на планината, ужасно място, става ми лошо от надморската височина, гаден сняг, много камънаци)но също искате аз да съм при вас. Тогава какво? Ще си разкъсаме душите на две за да сме заедно, но и да сме си в рая. Или ще съществуваме в рая на другия само въображаемо? Възможно ли е да си разкъсаш душата? Хората са казали:колкото цвят, толкова свят. Всички сме различни и напрактика не можем да сме по едно и също време на няколко места, а и да сме щастливи в тоя рай, който за едни е рай, а за други ад. Аз например, ако живея в тоя рай като в Библията, ще полудея и ще помоля да ме преместят в ада(там може да е по-приятно).
    Ок, отплеснах се. Надявам се някой да ме е разбрал поне с процент.

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Няма рай. Няма ад. Има само Планета Земя, Галактика Млечен Път и другите галактики.

Както е казал Ла Вей в Библията си , /Огън/ Снигата на Сатаната , Изобличителната реч на Ада , Книга на Сатаната - |V - 2 : "Няма рай , яркоблестящ и няма ад , където грешниците се пекат . Тук и сега е нашия ден на мъчение ! Тук и сега е нашият ден на радостта ! Тук и сега е нашата възможност ! Изберете този ден , този час , защото няма никъкъв спасител ! "

Град
    тук таме
    Ей това не им харесвам на тея Ла Вейски сатанисти...хем сатанизъм,ама отрича че съществуват рая и ада и бога и сатаната.

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Kman
    Ей това не им харесвам на тея Ла Вейски сатанисти...хем сатанизъм,ама отрича че съществуват рая и ада и бога и сатаната.
    Сатанизъм не значи да вярваш в рогатия и да принасяш девствени девици в негова чест...
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    тук таме
    Значи аз съвсем лесно бих могъл да се нарека сатанист....интересно ми е какво мислят,тоест как възприемат и как гледат сатанистите на бъдещето.
    Моите възгледи за бъдещето са оптимистични и отричам всички магии и красиви историйки,като приемам че всичко е свързано с молекули,атоми и взаимодействия....тоест материализъм.
    Не съм много запознат със самия мироглед на сатанистите спрямо бъдещето,но иначе до тук атеизма и сатанизма имат много общи неща.
    Някой по запознат със сатанизма би ли ме осветлил каква е разликата между сатанизъм и материализъм, как възприемат сатанистите бъдещето.

С атеистите и антихристите си приличаме по едно - против църквата сме , тук отделно , че атеистите са против всички религии .
    Как въприемаме и гледаме на бъдещето ? Ние си живеем живота, ние сме господари на самите себе си и можем сами да определяме 'бъдещето' си , и това което искаме постигаме докато сме живи , не ни интересува нищо което ще попречи на нашия земен успех и щастие .

Град
    тук таме
    Ми то и аз съм тка....имах на предвид оптимистично настроени ли са сатанистите или песимистично спрямо бъдещето или нещо средно?

Разбира се , че оптимистично .
    Стига партийно и футболно разделение , време е за НАЦИОНАЛНО ЕДИНЕНИЕ !

az mislq 4e ada i raq tova e zemqta za vseki razli4no za edni jivota e ad za drugi e rai
    ....

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от elimeli
    az mislq 4e ada i raq tova e zemqta za vseki razli4no za edni jivota e ad za drugi e rai
    Ако има прераждане и карма, това е истина.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    тук таме
    Ема едно голямо Ако...по скоро аку,аки баки...

Ако има рай или ад както ги описват. То те са във Фантазията ни.

Аз не мисля, че има рай и ад. А ако има, ада е на Земята. От нас зависи дали ще останем в "ада", или ще продължим напред.

Град
    Sofia
    Не,въобще на вярвам в Господ

Не, няма, това е едно от средствата за манипулация...

Цитирай Първоначално написано от Nam3less
    Леле, то почти никой не знае какво значи ад и рай. Вярвате ли в нещо, което не знаете какво е? Адът е място, където душата ти е отдалечена от Бог и където се пържиш в огъня на собствената си съвест, осъзнавайки грешките си, където трябва да простиш на себе си. Естествено, не става въпрос за физическа болка. Адът и раят не съществуват физически, нито са материални. Все едно да сънуваш.
    Хората си представят ада като място, пълно с огън, където демоните измъчват хората. Това е физическо представяне на духовно нещо. Хората са душите им всъщност, няма нищо физическо, нямаш тяло. Демоните са злите деяния, които те измъчват и ти се разкайваш. А огънят е "болката" на съвестта ти. Раят пък е обратното на адът.
    е да ама не.. в Ада си в пълно съзнание.. виждав, чуваш, чувстваш.. и в действителност гориш в езеро от сяра и демони се гаврят с теб..

http://www.vbox7.com/play:6be76a9f замислете се !!! ( btw това е сън, откровение дадено на този гимназист от Бог. )
    Ако живееш така, сякаш бог го няма-моли се да си прав!

''Защото Бог толкова възлюби света, че даде своя Единороден син, за да не погине нито един, които вярва в Него, но да има вечен живот.'' Йоан 3:16

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не вярвам в "ада" и "рая"... те са измислени просто, за да вселяват страх сред простолюдието...
    Ще извинявате ако с това съм ви обидила

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от Kaley
    е да ама не.. в Ада си в пълно съзнание.. виждав, чуваш, чувстваш.. и в действителност гориш в езеро от сяра и демони се гаврят с теб..

http://www.vbox7.com/play:6be76a9f замислете се !!! ( btw това е сън, откровение дадено на този гимназист от Бог. )
    АХАХАХХАХАХАХАХХАХАХ

Смял съм се на коментара а клипчето направо ме РАЗБИ !

ами всеки с мнението си.. един ден всички ще разберат истината.......
    Ако живееш така, сякаш бог го няма-моли се да си прав!

''Защото Бог толкова възлюби света, че даде своя Единороден син, за да не погине нито един, които вярва в Него, но да има вечен живот.'' Йоан 3:16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си