Ада и рая съществуват в съзнанието на слабоуните хора.

Сатанински разсъждения Sad
Църквата не я намесвай, тя е работа на хората. Религията те учи на добродетели, полезни за цял живот, и няма за цел да обяснява физически явления, да манипулира(църквата е създадена и поддържана от хората, за това всичко може и да го прави това), тия ценности не са остарели ами са универсални, и се вписват във всякакъв начин и епоха на живот, стига изобщо да можеш да ги разбереш. Хората, за които говориш в поста си са просто глупци, манипулирани от църквата, истинската вяра няма нищо общо с това което написа...
Овчар е Исус Христос, а овцете са силните и вярващите хора, успяващи в духовното и физическото съществуване. А адът и раят може да се тълкуват по няколко начина(а не като оня от църквата с огъня), и са правдоподобни, и на вярвящия са му доказани подобни неща, иначе щях ли да ги пиша тия работи. Да не си мислиш че си измислям, само щото сляпо искам да вярвам в нещо?
НЕ МЕ НАРИЧАЙ САНАТИНИСТ,ФАНАТИК ТАКЪВ....и ти си част от стадото и ти имаш стадно мислене,призлява ми вече от това шибано мислене.Църквата следва това кеото и ти следваш,не ти в виновна църкавата а религията.ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНЯ НИЩО НЕ ОСТАВА СЪЩОТО,камо ли ценностите,те са точно тези които се менят най-много....няма универсални такива....НИкъде не се вписват....аз никога няма да почитам родите ми ако ме пребиват и не ми помагат да се развивам....не само ще няма да ги уважавам ами ще и ги презирам и това е как нешата стоят в новия свят и тези християнски закони един от който е почитай майка си и баща си не се връзва.....такива хора които пребиват децата си и ги тероризират не трябва въбоще да имат деца и трябва да бъдат пратени в затвора!!!!Религията вече не помага в това отношение а вреди!!!!!!И тя и ценностите й...неможе да изповядваш същите ценности както са изповядвали прадеди те,защото имаме 100000 пъти повече знания и умения повече от тях.

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗА КОЛКО СИ ЗАБЛУДЕН И КОЛКО Е ЗАБЛУДЕНИ РЕЛИГИОЗНОТО ТИ МИСЛЕНЕ!

Ти на куче да му говориш толкова време и толкова упорито и то ще те разбере,но не и един религиозен човек.Те кучетата са по умни от вас!