И кое е истината,хайде след като в продължение вече на колко дни говориш че знаеш иситната,кажи коя е истината....и ти не я знаеш.Вярваш че света е създаден за 6 дена....
Не познаваш света и ценностите които го изграждат......ценностите на релгиията противоречат с тези на природата както вече казах.
Акъла ми е доста по голям от твоя шанадуро такава....
тези ценности са си остарели...колко човека трябва да ти го кажат,че да го разбереш.Напротив разбирам ги,нали все пак и аз съм някога съм християнин и съм ги изповядвал,но са били в разрив със всичко което чета и уча и съм отхвърлил,което доказва че ти не четеш и на тебе ти е малко акъла.
"Всички, които не вярват, са заблудени."
Докажи го....неможеш,а аз мога да докажа обратното,което означава че аз съм прав!
Ама не...ти продължаваш да си пляпмаш все едни и същи глупости....
хайде предисзивквам те.....напиши нещо различно от всичко което си написал досега в опит да ме разубедиш че науката греши!
пак ще напишаш същите простотиии.Стига си писал едни и същи глупости,не само че си банален,а и доказваш колко малко има в тиквата ти и това ще ти го каже всеки разумен и интелигентен човек.....какъвто ти не си!