.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    Там,където мъртвите птици пеят...

Момичета/момчета кажете :)

Коя е най-голямата глупост,която сте правили за да впечатлите или спечелите някое момче/момиче?

Никога не съм тичала след момче(и дано не ми се случва),ако разбера,че нямам шансове с някой какъв е смисъла да продължавам да се измъчвам.

Та така,че нищо лудо не съм правила,била съм себе си и това или ми е помагало или не
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

ми нямам си представа .... а ако има не искам да си спомням ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Никаква, просто съм себе си

Амиииии то мойто не са чак простотий ама като със сегашния ми бяхме просто най- добри приятели и аз тайно мъничко си падах по него в желанието си да помгона на една фр , която мнго страдаше че си няма гадже ги сватосах. И постоянно гледах да ги оставам сами ,кофато излзиаме триамта ил някви такива и хем се радвах хем ми беше кофти. А за едно друго момче по кеото и с падах горе долу по сщото време мн страдах и ми беш емн криво и се депресирах и казвах на тогавашния ми най - добър приятел и сегашно гадже , а той постояно намекваше разни неща ан другото момче , а другия хем показваше намеци на харесване , хенм на безразличие . И мн се въртях покрай второто момче , на моменти ми ставаш етолквао гадно пред него , че и дори позасилвах енщата и кгаото веднъж с класа ( сичките бяхме от един клас) бяхме на оперета и той ме погледна и мипомаха аз се обърнах , а преди това бяхме заедно ( преди оперетата) всичките и видимо се депресирах заради него той се опитваше да разбере кво ми е ама безупесшно ( но мисля че мн добре знаеше )

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Никаква.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Mи той ме помоли да се кача заедно с него на Гондола...ох имам страх от високо...Ми качих се...
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

hxaxh kvi li ne imam mn no ne se se6tam .. a zatova koeto se se6tam nz ..mda prostotiq do nqkva stepen .. dobar hod..i zapo4vane na edno priqtelstvo bih kazala emi az si go haresvah i toi znae6e tva mai oba4e edin pat mi napravi gadno naro4no i az si kazah trqbva da zarevnuva i se natiskah s edin negov poznat toi zarevnuva s mom4ety koeto se natiskah ostanhame dobri priqteli ;] no s vuprosniq ni6ty ne stana de vajnoto e 4e se izkefih kato mu vidqh fizionomiqta ..no ottam syvsem razvalih otno6eniety na horata kum mene i mi stana mn kofti
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    Пловдив*

Re: Момичета/момчета кажете :)

Цитирай Първоначално написано от JivaRana
    Коя е най-голямата глупост,която сте правили за да впечатлите или спечелите някое момче/момиче?
    Винаги съм казвал ,че момичетата/жените много се издават когато имат интерес към някой мъж/момче ..... така ,че мен това ми помага...не се налага да правя глупости...веднага се разбира дали имам шанс или не
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Да бъда себе си(аз сам малко лудичка по природа),но конкретна случка ся не ми се мисли

Re: Момичета/момчета кажете :)

Цитирай Първоначално написано от Invisible'Paladin
    Цитирай Първоначално написано от JivaRana
    Винаги съм казвал ,че момичетата/жените много се издават когато имат интерес към някой мъж/момче ..... така ,че мен това ми помага...не се налага да правя глупости...веднага се разбира дали имам шанс или не
    xax ...optimist

значи след сед запознанство трябваше да ходя до нейнеят град
    небеше близко със влака общо 6 часа път беше

Град
    bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от jarod
    значи след сед запознанство трябваше да ходя до нейнеят град
    небеше близко със влака общо 6 часа път беше
    a tq ot koi drad eee
    a po temata nikakvi 6torutii prosto sam taklava kakva to sam si

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    много викане,където се сетите,обичамм теее ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си