- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Опишете училището на вашите мечти :)
Използвайте въображението сиКакво искате да бъде училището,за да го посещавате с удоволствие
![]()
мн яка тема но за жалост няма да се сбъдне мечтата ми
а тя е:
1.НИКАКВИ - бележници,оценки,изпитвани я,домашни
2.готини и млади учители,които преподават с удоволствие,а не само да отбият номера
3.отвън да има специална стена само за рисунки![]()
![]()
4.да няма насилие![]()
![]()
![]()
5.да е чисто и столовата да е яка![]()
ми тва е общо взето![]()
![]()
![]()
да е ей такъф колеж като тея дето ги дават по teen комедиитеlike американски пай 5,6 и така нататък
![]()
Абсолютно съгласен съмПървоначално написано от koman
![]()
![]()
![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
2 думи - БЕЗПРИСТРАСТНОСТ и ОТКРИТОСТ.
Тях в света ни ги няма, пък за в училище к'во остава.
Както казаха koman и Mitio_man
American Pie 1,2,3,4,5 and 6![]()
Абсолютно съм съгласна c great_mari ! Много искам в училищата да няма никакви бележници и това всичко което тя каза ! Ноо .. това няма да стане ..Също ще е хубаво,ако на всеки чин има по един компютър .. и да пишем абсолютно всичко на тях
![]()
И аз искамммПървоначално написано от Mitio_man
![]()
Училището на моите мечти е без никакви правила ... ама като няма правила е скучно![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Моето училище-мечта е в рамките на допустимото
- Да няма насилие
- Да е чисто
- Да мога да се науча на нещо
- Да има хубави униформи (като по филмите), ако въобще ще има
- И да има шкафчета, като по филмите![]()
Абе въобще това в което съм сега. А в моето училище:
- Няма насилие
- Е, тоалетните не са особено чисти, ама и без това ходя в тях само, ако толкова много ми се ходи, че имам чувството, че ще експлодирамА столовата-няма нищо, което да ми е по вкуса и повечето пушачи се събират там да пушат, ама и там не ходя
Построиха ново заведение, дето можеш да си вземеш някоя салатка, нещо сладко, нещо за пиене, че дори и супа можеш да си вземеш
Ама си е хубаво и зимата е топло, а лятото е хладно
- Мога да науча нещо, защото госпожите преподават добре, не само "да отбият номера"
- Униформи нямаме, но бих искала, ако има, да са хубави. Не да са някакви загубени, каквито имам чувството, че ще сложат ако ще слагат. По възможност по мой моделАма нашия директор е готин и в нашето училище няма да слагат
- И шкафчета нямаме, ама то и няма място за такиваАма иначе искам
![]()
Pure white
Без домашни, без гадни учители, без насилие, без подигравки, много приятелства, чистота, музика, да ходим на училище един ден в седмицата за 3 часа!!!![]()
Абе... да няма нищо за писане и учене... и да ходим само в понеделник...Ако ще да е и за 12 часа...
Да има мнооооооооооооооого ядене и пиене... да има музика...
Ахахаххаха... Това е най-важното
![]()
Ами искам училище по световните стандарти...Без изпитване,оценки и така нататък не може,но поне да не учим в тия мизерии,както е сега...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ами искам училище по световните стандарти...Без изпитване,оценки и така нататък не може,но поне да не учим в тия мизерии,както е сега...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Perfektnoto u4ili6te bi trqbvalo da te kara s jelanie da hodi6 na u4ili6te.Az smqtam 4e u4ili6teto v koeto u4a sega mi dava vsi4ko koeto iskam,kakto i pove4eto ot vas.U4a v amerikanskiq kolej v sofiq i sm spr dovolna.koito mu se otdade vazmojnost da u4i tam da ne se 4udi a da si nau4i ne6tata i da si zeme izpita![]()
Don,t try to fix me,i`ve not broken