.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Град
    Там,където мъртвите птици пеят...

Опишете училището на вашите мечти :)

Използвайте въображението си Какво искате да бъде училището,за да го посещавате с удоволствие

мн яка тема но за жалост няма да се сбъдне мечтата ми а тя е:
    1.НИКАКВИ - бележници,оценки,изпитвани я,домашни
    2.готини и млади учители,които преподават с удоволствие,а не само да отбият номера
    3.отвън да има специална стена само за рисунки
    4.да няма насилие
    5.да е чисто и столовата да е яка
    ми тва е общо взето

да е ей такъф колеж като тея дето ги дават по teen комедиите like американски пай 5,6 и така нататък

Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от koman
    да е ей такъф колеж като тея дето ги дават по teen комедиите like американски пай 5,6 и така нататък
    Абсолютно съгласен съм

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Мега фен Аватара на Blab
    2 думи - БЕЗПРИСТРАСТНОСТ и ОТКРИТОСТ.
    Тях в света ни ги няма, пък за в училище к'во остава.

Град
    Монтана
    Както казаха koman и Mitio_man
    American Pie 1,2,3,4,5 and 6

Повече от фен Аватара на Forester
    Абсолютно съм съгласна c great_mari ! Много искам в училищата да няма никакви бележници и това всичко което тя каза ! Ноо .. това няма да стане .. Също ще е хубаво,ако на всеки чин има по един компютър .. и да пишем абсолютно всичко на тях

Град
    ..във един измислен свят..
    Цитирай Първоначално написано от Mitio_man
    Цитирай Първоначално написано от koman
    Абсолютно съгласен съм
    И аз искаммм

Град
    ... Some happy place ...
    Училището на моите мечти е без никакви правила ... ама като няма правила е скучно
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Моето училище-мечта е в рамките на допустимото
    - Да няма насилие
    - Да е чисто
    - Да мога да се науча на нещо
    - Да има хубави униформи (като по филмите ), ако въобще ще има
    - И да има шкафчета, като по филмите

Абе въобще това в което съм сега. А в моето училище:

- Няма насилие
    - Е, тоалетните не са особено чисти, ама и без това ходя в тях само, ако толкова много ми се ходи, че имам чувството, че ще експлодирам А столовата-няма нищо, което да ми е по вкуса и повечето пушачи се събират там да пушат, ама и там не ходя Построиха ново заведение, дето можеш да си вземеш някоя салатка, нещо сладко, нещо за пиене, че дори и супа можеш да си вземеш Ама си е хубаво и зимата е топло, а лятото е хладно
    - Мога да науча нещо, защото госпожите преподават добре, не само "да отбият номера"
    - Униформи нямаме, но бих искала, ако има, да са хубави. Не да са някакви загубени, каквито имам чувството, че ще сложат ако ще слагат. По възможност по мой модел Ама нашия директор е готин и в нашето училище няма да слагат
    - И шкафчета нямаме, ама то и няма място за такива Ама иначе искам
    Pure white

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Moeto u4ili6te na me4tite si go predstavqm taka:
    Da moga da bqgam ot vseki 4as bez da mi pi6at otsastviq i nakraq na godinata da imam samo 6ci ILi kazano s dve dumi da hoi6 na daskalo ama drug pat :P

Супер фен
    Без домашни, без гадни учители, без насилие, без подигравки, много приятелства, чистота, музика, да ходим на училище един ден в седмицата за 3 часа!!!

Град
    Враца
    Абе... да няма нищо за писане и учене... и да ходим само в понеделник... Ако ще да е и за 12 часа... Да има мнооооооооооооооого ядене и пиене... да има музика... Ахахаххаха... Това е най-важното

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами искам училище по световните стандарти...Без изпитване,оценки и така нататък не може,но поне да не учим в тия мизерии,както е сега...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами искам училище по световните стандарти...Без изпитване,оценки и така нататък не може,но поне да не учим в тия мизерии,както е сега...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Perfektnoto u4ili6te bi trqbvalo da te kara s jelanie da hodi6 na u4ili6te.Az smqtam 4e u4ili6teto v koeto u4a sega mi dava vsi4ko koeto iskam,kakto i pove4eto ot vas.U4a v amerikanskiq kolej v sofiq i sm spr dovolna.koito mu se otdade vazmojnost da u4i tam da ne se 4udi a da si nau4i ne6tata i da si zeme izpita
    Don,t try to fix me,i`ve not broken

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си