.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Пазене за брака

Emi pazq se braka i smqtam, 4e e vajno purviq put da e s nqkoi naistina specialen. Puk i e 4ast ot religiqta mi. A vie kakvo 6te kajete po tozi vupros?

т.7
    krem4et0

Град
    Sofia ofc ^^
    Не може ли да е специален без да има брак ..................
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Щом си имаш вярвания и традиции спазвай си ги.Но да не се пазиш само до пенсиониране
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами то по принцип е така. Да го направиш с човека когото най - много обичаш и е много специален за теб.Аз лично съм съгласен с теб, но в днешно време не е така всеки прави любов от по рано без да се пази за брака, само защото другите са го направили и ти да не изпоостанеш и ти трябва да си правила секс.

E vse pak 6te mi e po dobre kato go napravq sus supruga mi...puk i naistina e vqrno, 4e v dne6no vreme vseki iska da se dokaje i zaredi tova pravi sex, no az se smqtam za razli4na ot drugite v mnogo otno6eniq.

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Да но го има и това че се жениш много се харесвате всичко е окей но откриваш че секса въпреки това не струва. Понякога партньорите просто не си пасват и ако не си опитал преди брака да видиш дали си пасвате просто няма как да знаеш. А не може да го отхвърлиш просто ей така да кажеш това е само секс мога и без него и да съм с човек към който в последствие сигурно ще се отчуждиш защото няма да може да даде всичко от което да имаш нужда
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

В това няма нищо лошо. Всеки решава сам за себе си. Щом това е твоят избор,щом това ти казва сърцето - следвай го!

Град
    Varna
    а иначе искаш ли мъжът ти също да е девствен или това няма значение

Според мен всеки сам си решава, но за мен е важно не кога ще го направиш, а с кого. И си мисля че е добре да пробваш преди брака, защото иначе после като се ожениш все ще ти се прииска да пробваш с друг/друга.

Цитирай Първоначално написано от Ivs Jonas
    e az mislq 4e sexa ne e nai vajnoto. puk i kato obi4am 4oveka nqma da pravim sex, a luboff.. xD i smqtam, 4e ako 6te pravim osven za pokaz na 4uvstvata 6te e i za pravene na bebeta...,a i ako sexa ima6e golqmo zna4enie za men do sq da sum se ebala sus seki sre6tnat!
    Za teb nqma zna4enie za6toto neznae6 vuob6te za kakvo stava duma.i ne e zaduljitelno ako za nqkogo sexa ima zna4enie da se "ebe sus seki". Spored men za edna seriozna vruzka sexut e ne6to mnogo vajno i sblijava6to.Ne moje verno da se omuji6 i supruga ti da ne stava v legloto i posle da si super 6tastliva ,no ako tva go smqta6 kakto kazva6 za bebeta...qvno 6te pravi6 sex samo po praznizite ...ti si znae6 ae sus zdrave ...no trqbva purvo da razbere6 za kvo stava duma.

Цитирай Първоначално написано от the_doll
    Според мен всеки сам си решава, но за мен е важно не кога ще го направиш, а с кого. И си мисля че е добре да пробваш преди брака, защото иначе после като се ожениш все ще ти се прииска да пробваш с друг/друга.

Да,но тук става на ? за семейни ценности.Ако традицийте на момичето са да се пази трябва да ги спазва,ако иска да има добър семеен живот.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Религията си е религия-щом трябва ще я спазваш!Хубаво е,че и ти самата си убедена ,че ще е по-добре да го направиш със съпруга си! Но според мен си важи правилото,че преди да си купиш нова кола-правиш поне едно кръгче с нея,тоест аз не съжалявам,че не съм се пазила-а напротив-ще съм натрупала достатъчно опит,ще преценя дали ми харесва и дай Боже ще съм доволна от избора си.А пък ако трябва да съм честна моето поколение май вече не вярва в брака,поне съдя от приятелите си...така че щом брака се счита за отживелица,явно и пазенето за него спада към тая графа,което не е чак толкова добре,но всеки си решава сам.
    Спрете Земята,искам да сляза...

Guest
    Не е важно кога, важно е как, с кого и къде.

Ами по темата мога да изразя 2 становища:
    1. Има доста хора (особено сред тийнейджърите), които правят секс, било то за бройка или просто за да се като другите. Това обаче не означава, че всички са така. Можеш да го правиш по пиянски купони и после да се питаш "Леле какво стана снощи?", а може и да го направиш, когато смяташ, че си открил подходящия човек. Това, че не сте женени съвсем не означава, че партньорът ти не е специален. А и в крайна сметка ако любовта ви е толкова силна може и до брак да се стигне след време. Но това с кого и защо да прави секс, всеки избира сам за себе си.
    2. Това, че си се оженил за някой съвсем не означава, че той/тя ще е правилния човек за теб. Все пак с времето всичко се променя, дори и хората. В началото са нежни и грижовни, обещават си "Докато смъртта ни раздели...", а след време мъжът се прибира вкъщи пиян и бесен и пребива жена си почти до смърт, следват скандали, разводи... Това се случва в много семейства, така че не можем да гледаме на брака само през розовите очила, а трябва да се вгледаме и в действителността, защото никой не е застрахован и това може да се случина всеки. Та без много да се отплесвам искам да обобщя, че брачният партньор не винаги е еквивалент на принца на бял кон.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Ами по темата мога да изразя 2 становища:
    1. Има доста хора (особено сред тийнейджърите), които правят секс, било то за бройка или просто за да се като другите. Това обаче не означава, че всички са така. Можеш да го правиш по пиянски купони и после да се питаш "Леле какво стана снощи?", а може и да го направиш, когато смяташ, че си открил подходящия човек. Това, че не сте женени съвсем не означава, че партньорът ти не е специален. А и в крайна сметка ако любовта ви е толкова силна може и до брак да се стигне след време. Но това с кого и защо да прави секс, всеки избира сам за себе си.
    2. Това, че си се оженил за някой съвсем не означава, че той/тя ще е правилния човек за теб. Все пак с времето всичко се променя, дори и хората. В началото са нежни и грижовни, обещават си "Докато смъртта ни раздели...", а след време мъжът се прибира вкъщи пиян и бесен и пребива жена си почти до смърт, следват скандали, разводи... Това се случва в много семейства, така че не можем да гледаме на брака само през розовите очила, а трябва да се вгледаме и в действителността, защото никой не е застрахован и това може да се случина всеки. Та без много да се отплесвам искам да обобщя, че брачният партньор не винаги е еквивалент на принца на бял кон.
    много точно казано =D> =D> =D>

уфф какво да кажа и аз, аз мн се пазих за специалния човек, за брака, гледах да спазвам и църковните канони, пазих се ама не се опазих.... живот...
    nau4i se da ti haresva...

Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Да но го има и това че се жениш много се харесвате всичко е окей но откриваш че секса въпреки това не струва. Понякога партньорите просто не си пасват и ако не си опитал преди брака да видиш дали си пасвате просто няма как да знаеш. А не може да го отхвърлиш просто ей така да кажеш това е само секс мога и без него и да съм с човек към който в последствие сигурно ще се отчуждиш защото няма да може да даде всичко от което да имаш нужда

Това си е твое решение и не е нужно да го променяш още по-малко заради посочените по-горе "аргументи"
    Нещо не зацепих какво има 2-ра точка от мнението на Lucifer's angel с пазенето за брака o_O
    И дам една част от населението е доста развратна...Не че на мен ми пречи но щом сега се прави секс на публични места направо не искам и да си помислям че децата ни тва ще го имат за нормално имайки предвид колко бързо падат скрупулител...
    Ама не е ли по-хубаво като знаеш че човека когото наистина обичаш си е само твой и не го е пипал никой друг?Не говоря точно за брак а за зрели хора искащи истинска връзка!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Когато бях по-малка-разбирай 16-17, и аз така исках. може би това е 1 от причините да отлагам дълго във времето секса с настоящия ми партньор.............У дома се насаждат такива ценности, на почивка с гадже не се ходи-ходи се само със съпруг, майка ми и баща ми се ходели 3-4 години без да се правили секс...................Но разбрах, че нещата не са точно така. сексът се оказа доста важна част от връзката и именно това е сплотяващият елемент за душите и телата ни. Аз обичам моя любим, с него съм над 3 години, той ми е 1-ви и аз съм му 1-ва, но без секс едв ли щяхме да постигнем такова ниво на общуване по всички останали проблеми и въпроси. И все пак аз не се противопоставям на твоята позция. Както има хора, които ядат, за да живеят, а не живеят, за да ядат, така има и хора, за които сексът е просто някаква си там храна, която има за цл да и насити, но не им да им достави удоволствие.

vij kfo,imalo e i tradiciq da ti izberat saprug koito ne se poznavate,moe hi4 da ne se i haresate,da si vi ojenqt (4e koi vi pita vas we?!-tfa e bilo BUISSNESS) slu4va se 4e ne se haresvate-toi bqga pri drugi,propiva se ,bie te,no 4e ne te obi4a,ne ozna4ava 4e nqma da te prinujdava da go praite 6e mu stane6 seX robinq...no tfa e bilo 1 vreme...sa e dr. takiva raboti nqma-tradiciqta e zatrita i horata se vzimat TE koi haresvat,ne tehnite koito sa izbrali...Zlat0 kfo da ti kaa - prava si tradiciite sa sazdadeni da se prodaljavat on pokoleniqta,no nqkoi prosto ne sa izgodni za nikogo,21-vi vek sme tradiciite za nqkoi nehranimaikovci ni6ty ne zna4at,no pak za men naprimer sa ne6ty mn0y vajny,no prosty smqtam 4e trqbva (kogato si dostaty4no golqma ) predi braka (ako si namerila to4niq 4ovek) da opita6 vse pak...saglasna sam s horata koito kazaha 4e moe da tragne6 s dr. zaradi tfa,vapreki 4e e malky veroqtny...no ti si re6ava6 az si kazvam moety mnenie i podkrepqm i nqkoi ot 4ujdite samo...tfa si e tfoq jivot ako iska6 se proe*i na 12 ako iska6 na 23

Ако не сте женени не може да е специален,нали?

Абе щом те радва,супер,пази се
    Аз нямам намерение.Не ми допада идеята,пък и не искам да се женя.Поне не до 35 блахаха...

Според мен това не е хубаво.
    Щото представи си, че изобщо не ти харесва секса с тоя човек и не мжеш да го търпиш как г први с теб и ти е супер неприятно.. и кво ще го търпиш цял живот после ли??
    Според мен е добре да се прави преди брака за да знаеш какво те чака, а не вече когато е късно..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Щото представи си, че изобщо не ти харесва секса с тоя човек и не мжеш да го търпиш как г први с теб и ти е супер неприятно.. и кво ще го търпиш цял живот после ли??
    Според мен е добре да се прави преди брака за да знаеш какво те чака, а не вече когато е късно..
    Да, ноима хора, з които сексът е рутинна дейност за правене на деца. нещо, което трябв да се случи 1 път месечно, за да има бебе. И аз познавам такива хора. на тях сексът не им носи удоволствие, но те не целят това.............

"Пазенето" от секс до брака съвсем не е гаранция за щастлив брачен живот.
    Ами ако мъжа ти не е добър в леглото???Не че ще го разбереш отначало,но....я си представи,че цял живот не си задоволена ...Какво ще правиш???-Ами ще изневеряваш,как какво ще правиш.....
    А това РАЗВАЛЯ един брак
    Ти си преценяваш....Как ще прецениш дали един човек е подходящ за да бъде твой съпруг,без да си спала с него ...Все пак се предполага,че солидна част от живота си(поне)ще спиш с него....САМО с него. Хубаво е да си се наживяла преди това и да си видяла достатъчно,за да нямаш угризения после....

От много пазене може изобщо да не стигнеш до брак...

Тъпо е, когато нещо се прави самоцелно.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Да, ноима хора, з които сексът е рутинна дейност за правене на деца. нещо, което трябв да се случи 1 път месечно, за да има бебе. И аз познавам такива хора. на тях сексът не им носи удоволствие, но те не целят това.............
    Е, това е друго.
    Ако тя смята да прави 1 път месечно секс - нека да се пази.
    Но ако мисли, че си го прави нормал;но.. си е нож с 2 остриета.
    Тя да си прецени. Аз държа на секса и съм на мненние, че не искам да се разочаровам, когато е вече късно
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си