- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за момчетата...
момчета я кажете кфо харесвате,кфо ви прави впечатление и кфо гледате първо като погледнете някое момиче![]()
![]()
![]()
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
Май така темичка имаше нз... ама първото в момичето ,което гледам е да е "пич" по душа![]()
Да е народен човек по душа и да разбира кога се говори сериозно и кога на майтап иначе всичко друго не е важно!![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Първо и гледам боцките(ако няма не я гледам повече), после лицето, след тва дупето и ако има сички тея параметри както си трябва гледам дали има хубав характер![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
sry ако има,но като търсих намерих само "какво харесвате в едно момче" нещо таковаПървоначално написано от amadeus-bg
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
Aham,ami ako gi ima tiq "parametri" i nqma hubav harakter.Kvo praime?Първоначално написано от tuzaro
Първоначално написано от amadeus-bg
![]()
Правме секс и после кой от каде е...Първоначално написано от bibi_bibi
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
\Първоначално написано от tuzaro
/
Всеки ще се изхвърли че гледа дупа и такива глупости и бла бла бла ...![]()
Сега ще кажя какво гледат 90% от мъжете по степен на важност като срещнат жена по улицата...
1. Задника (Някой гледат и гърдите)
2.Дрехите (Трябва да се от фешън поколението)
3.Прическа и грим (Дали отделя време да се прави красива)
4.Материално състояние (Не е от голямо значение)
5.Всичко отанало
Не че одобрявам този начин но като съдя от лични проучвания и от себе си е така![]()
![]()
В първия момент гледам в едно момиче усмивката, лицето и след това тялото. След това гледам характер, умствен потенциал и т.н. ...
Ами аз см на мнение, че като погледнеш едно момиче не можеш вднага да разбереш каква е на характер и е съвсем нормално да огледаш външността йима много хора които се правят на нз си кфи като казват че първо гледат характера... можеш да видиш какъв човек е само ако я опознаеш а за това трябва време
![]()
разбира се че ЦИЦИТЕ ДУПЕТО КРАКАТА САМО И ЕДИНСТВЕНО ВЪНШНИЯ ВИД!!!
и естествено дали очилата и покриват ПОНЕ 2/3ти от лицето и!!!
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Първоначално написано от midle
Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
Права си , но не изцяло......
Има ги и този вид момчета по твоето описание.....има и много по-лоши , но има и такива които не са .......
И ако трябва да съдя по твоята логика мъжете искам гърди/дупе еми и жените искат пари и да му е голям.....
не е ли така....![]()
така ,че да ти кажа писнало ми е от между полови войни -кои са по-добри и кои по лоши.....
Зависи само и единствено от самия човек ,а не от пола....![]()
Темата шит, като повечето мнение.
Зависи от настроението, не винаги ми е до настроение да оглеждам тази мома която върви пред мен или срещу мен а дори когато водя разговор с някоя. Но да кажем, че винаги се почва от външния вид, дрехите,прическата, аксесоари абе всичко което се подразбира външния вид. След това ако поговорим ще разбера и що за характер е и от там нанатък всичко е магия...
Аз гледам лицето,усмивката, тялото,по малко косата.На циците не обръщам чак такова голямо вимание,на дупето също стига да не е много голямо.На характера-да е купонджийка да не и пука особено когато се весели,да не е разпоретина,да не и пука от бъзиците та били те и на нейн гръб,да умее да иронизира другите,но и да не се надува или да се притеснява да го прави със себе си.Да не се убижда лесно.Да може когато е нужно да се лигави здраво,обаче когато е нужни веднага да "сменя станцията" и да може веднага да стане сериозна.Има си време за лигавене има си време и за сериозен разговор.Да умее да се шегува и не напоследно място да има акъл в главата и да мога да си говоря на различни теми с нея,когато е нужно.
Първоначално написано от midle
фЬешъкитИ въобще не ги гледам
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Първо лицето,после газето и после боцките![]()
![]()
Естествено, че първо оглеждаш външния вид и най-вече дали се поддържа![]()