- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за момчетата...
Краката![]()
![]()
Абсолютно всичко гледам в 1 момиче ....
случвало ми се е да изуча момиче д0 такава степен че да знам къде по тялото с точност има бенки ( без да съм спал с нея )
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Разбира се, че всички гледат външния вид! Та нали само той се вижда. Характера не може да види... той се опознава в последствие.
Първо гледам да ли е хубава външно и след това наблюдавам как се държи и как реагира в дадени ситуаций (направени от мен). Прави ми впечатление красотата, дрехите с които се облича и също така и характера, и това как говори (не обичам хубави жени да говорят с диалект) и също какъв глас има, дали е интелигентна, как се държи с мъже и жени и дали озобщо е сериозна или само се лигави т.н. Мразя лигли.Първоначално написано от galina_3
Това е моето мнение, критиките са добре дошли.
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
хора......аиде да не се лъжиме... напълно си е ясно, че първо се гледа външния вид на момичето (защото характера малко трудно ще го видиш) а след това всичко останало. НО..саществуват и такива дето хич не им дреме какъв е характера "яяаааааа виж путка аи да бройкаме" за тях мога да кажа само, че нежто не им е надер. ИЗВИНЯВАИТЕ ако има убидени.
Zariben ili ne ... Man.Utd na vyrha