хора искам да ви разкажа нещо ,което направих и сега мн слъжалявам и нз как да оправя нещата.
аз съм едно притесниетлно момиче ,което се притясниваше да каже на едно много готино момче обичам те.и затова си направих нов скайп и с нова самоличност име и град започнах да си пиша с него.
минаха няколко седмици и той ми каза ,че мн му е хубаво когато си пише ме и ми каза обичам те .
един ден трябваше да му пратя снимка на уж момичето в ,което обича
аз му изпратих една снимка на една моя фр .
но той не повярва ,че съм аз и кажа ,че иска да дойде в моя град да се види ме и че ако го лъжа ще ми каже сбогум.
тогава разбрах ,че знае коя съм .после ме попита да дали само от скайпа се познава ме.
накрая се реших да говоря с него обясних му всичко беше ми мн трудно беше една голяма гоненица треперех през цялото време.но в даскалото се държи ме като куче и котка, а в скайпа неможех ме един без друг
мн добре се познава ме . писали сме си с часове .но сега когато му казах истината той каза ,че вече си има друа и е по-добре повече да не си пише ме ,а аз не мога да живя без него
ЗНАМ ,ЧЕ ПОСТЪПИХ МН ЛОШО ,НО КАЖЕ ТЕ МИ КАК ПОНЕ ДА ГО НАКАРАМ ДА СИ ОСТАНЕМЕ ПРИЯТЕЛИ АЗ НЕ МОГА БЕЗ НЕГО... моля ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ
ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ХОРАТА КОЙТО ЧЕТЪТ ТОВА И ВИ МОЛЯ ДАЙ ТЕ МИ СЪВЕТ ЗАЩОТО БЕЗ ТОВА МОМЧЕ НЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ