- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къв ти е проблема
Преебаха ми се слушалките на mp4-то.Последните ми оценки не ме впечатляват чаааак тоооолкова много,защото знам,че мога и повече.Мързи ме...ама много,ама не много,а суууупер много.Утре сигурно ме очаква разпит.Пф,мъка.![]()
Имам мускулна треска по цялото тяло, боли ме и гърлото, спи ми се, утре съм на урок, баща ми мое ме замъкне на село, момчето коет харесвам ми липсвааааа, сестра ми също, майка ми и тя. Баща ми не ме пуска да излизам до късно, държи се така с мен сякаш съм на 5, кофти ми е, искам да си поговоря с някой ама на... искам един човек да ми пише.... Оооо по хубу да спра дотука![]()
Днес много се ядосах,подпалих си фитила и яко избухнах пред човек дето не трябваше и така ме заболя главата,че не си е работа...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Като малка сам ми са се появили лишеи и са установили че са от котка..![]()
И ся не мога да си имам коте.. защото са ми избили някакви петна по главата и е започнал оредяване на косата по тези места.. но слава богу съм се оправила
![]()
И просто искам КОТЕ.. но предпочитам да си запазя здравето и косата..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мечтите са безкрайни..
Хремава съм, боли ме главата и кихам. Така съм от както се прибрах от училищеПреди малко ме накараха да пия тая гадост "Упсарин", докато го пиех за малко не повърнах. И ми казаха, че до утре или сдругиден ще се оправя. Защо не се разболях по-рано?! Тогава нямаше да се налага да ходя на училище
Преди 10 минути беше спряла хремата, беше спряла да ме боли главата и кихането на всеки 5 минути беше спряло. Сега главата ме боли много силно и пак съм хремава. Поне не кихам на всеки 5 минути, ами на всеки 10
![]()
Другото е, че съм си харесала милиони неща за купуване, обаче нямам пари. Ако ми дадат парите за до края на другата седмица - и те няма да стигнат. Нещата, които съм си харесала са на обща стойност около 30лв.16лв баща ми ще ми ги даде, за да си взема пола, обаче другите?! Безпаричието е гадно нещо и за пореден път осъзнавам това (звучи сякаш работе и не ми стигат пари за храна, пък на мене ми дават пари и парите не ми стигат за дрънкулки
)
![]()
По дяволите защо всички са толкова гадни?! Днес, в часа по химия ми стана много зле, започнах да кашлям адски, съдра ми се гърлотогоспожата по химия каза, че болни хора в кабинета си не ще и за малко да ме изгони...После пък ме попита защо така, а тъпите ми съученици казаха, че това било целогодишно, че постоянно съм била болна и съм се влачела на даскло...госпожата ме попита дали съм няква амнестичка, а те отговириха "Не, тъпанарка е"
По дяволите, аз щях да се задуша, да умра от тая кашлица, а пък те ще дрънкат глупости и ще ме излагат...реве ми се направо
^ За днес това ми е основният проблем![]()
дразня се на завистливите хора,които се мислят за N1
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
+1 Само, че няма да е задълго, ще им подрежем крилцата, за да слязат на земята!!!! Писнало ми е от тъпи коментари и завистливи клюки!!! Просто.... гледайте кво ще става от сега нататък. при следващите удобни поводи, всички ще се приземят много лесно и БОЛЕЗНЕНООО!!!Първоначално написано от gangstata
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Искам да направя нещо, но не знам дали ще е правилно или не. И понеже не съм сигурна си трая... хъх. Гадна работа.
Собственост на Canis_Dirus
болна съм...животът е шитавняма истински приятели
![]()