- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къв ти е проблема
Просто съм без думи!Първоначално написано от dark_sw
![]()
Искам...да се оплача от гадното време навън което вече втори ден ме е блокирало в нас и откачам!Мразя общината,мразя кмета!![]()
Това е...!
ahmm mii to moito nz dali e problem...mnem problem si e..mai sum vlubena..apff ddz i az ve4e...gadnoto e 4e v mom4e,s koeto se zapoznah v skype..ot razli4ni gradove sme..i mi e nqkvo ama mnoy mnoy mnoy 6ibano...na si4koto otgore mi e i nervno po drygi pri4ini i imam 4yvstvoto,4e 6te mi se stovari si4ko otgore..![]()
![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Що ли и аз съм точно така...Първоначално написано от gangstata
![]()
![]()
Най -големия ми проблем е ,че точно когато всичко върви супер някой или нещо се намесва и проваля всичкоБаси шибания живот!
![]()
Оф писнало ми е от несериозни хора, неска щяхме да излизаме по семейно с 1 приятели, те само си търсят оправдания да не излизаме, не мога да разбера що не си признаят, че просто не им се излиза,а само лъжат безсмислено е и се ядосвам, ебаси майката![]()
![]()
![]()
Мразя кметааа!!!![]()
![]()
Целия град е затрупан от тъпия сняг и той продължава да вали! Не мога да изляза нкъде, писна ми! Сигурно ако изляза от нас ще забоксувам в някоя пряспа и ще ме намерят на пролет! Мразя гадната зима, само ми усложнява живота. И мразя PowerPoint! Това е само моментно, ето ги и "глобалните" проблеми: омръзна ми от простотията на някои момчета! Казах някои! Иии, не знам коя песен да си пусна!
Благодаря за вниманието![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Моят проблем е че в момента сам много гладен,а няма ядене...![]()
Мразим метъли, цигани, педераси, травестити, мега курви .... ъЪъЪъ кво беше е ?! Кво да кажа нии сме си гангстери - мразим конкуренцията също !!!
Мразя червените боклуци, мангалите, кифлите и ШИБАНИТЕ МИ ВЕЧНО ДЕПРЕСИРАНИ съученички!ЕГА ЦЕЛ ЖИВОТ СИ СЕДЯТ У ТАЯ ТЪПА ДЕПРЕСИЯ!!!
имам рожден ден!да ми е честито!!!![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
.. май се преебах на новогодишния купон .. сички се изпомляскаха, пък аз останах капо![]()
Вече не знам какво ми е! Изкараха ме извън нерви! Не познавам момче, което да не лъже! Имам чувството, че всички са еднавки! Не мога да разбера какво толкова им доставя удоволствие!? Не мога и тях да ги разбера! За капак идва и училището! Трябва и да уча! Пак ми е студено на ръцете! За друго не се сещам за сега.
Мда, появи се нов проблем. Май съм лудаили поне за такава ме мислят. Май аз съм си виновна за всички проблеми, като гледам непрестанно съсипвам настроението на околните,а не искам да е така, просто искам да ме разберат
Искам да мога да споделя, а започна ли винаги ме спират, прекалено съм емоционална и се влиая от мнението на околните, може би, защото всички ме мразят. Толкова неща искам да споделя, а не мога, може би, защото ме е и срам. Имам чувството, че съм се родила, за да ме мразят, за да се измъчвам, за да наранявам и околните без дори да разбирам как го правя. Толкова често ми се иска да умра, а след 30 мин. съм весела, но знам, че това не е което чувствам. Май само тук мога да кажа какво гре-долу чувствам.
ПП Извинявайте, че само аз пиша тук, но просто се чувствам много объркана и няма как да си излея мъката.
Честит Рожден ДенПървоначално написано от krisscho
![]()
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Т'ва е емоционалната тема, а?![]()
Мразя, изключително много мразя Страсбург. И изобщо един цял набор от дестинации.
И мразя заминаващи хора.
Просто не е честно някак си.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Трябва да споделя - http://sofianci.com/index.php?m=memb...rofile&id=3990
а3 бЯх гОтОв дА оБичАм цЕлИя СвЯт,нО нИкОй Не Го Ра3бРа...и Аз сЕ нАуЧиХ дА мРа3я=(
Къв ми е проблема... не обичам да се оплаквам, за това просто ще кажа, че за всеки проблем си има решение - на моите проблеми (ох, колко изтъркана дума - нека да е недоразумения) също![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Мамка му очните са ми с 4 дена повече![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ега и емотата![]()
Не че аз си нямам проблеми де...ама вие се тръшкате, че навънка има сняг..![]()
What you give is what you get!
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Проблема ми е,че видях това,напиках гащите,хвърлих ги в пералнята за пране и сега ще платя много разходи!![]()
Проблема ми е,че съм прекалено пълничка за да стана ИМО.
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Ммм.. проблем? Нямам проблемПоне нямам проблем, за който да няма решение. Единствено мога да се опла4а, 4е ще отнеме време, а аз не искам да 4акам.. Мразя да 4акам.. Ама се налага
![]()
![]()
Робинята на Quench
Внимавай,надуваемата кукла може да се спука!Първоначално написано от Аспарух
![]()
А те не са евтини,не ти е работа да си хвършиш парите на вятъра,само заради едното любопитство.
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от elsy
Спред мен трябва да се научиш да споделяш с другите(без значение дали е момиче или момче,важното е да е истински приятел!
Ми хубаво, ама нали точно това искам да обясня, че няма с кой!Първоначално написано от adm1n