- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къв ти е проблема
напратив на една ръка разстояние са,въпроса е дали ще протегнеш ръка...Първоначално написано от elsy
Ох, да бе...да беше така лесно, не всеки иска останалите да го затрупват с проблемите си при положение, че си имат свои собствени...Първоначално написано от adm1n
ПП Тва тука го обърнахме на чат![]()
ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!Първоначално написано от RAWRRR
http://vbox7.com/play:f34bfa53
Къф ми е проблема ли?ВСИЧКО....така странна съм...ми дубре на кой му пукас мама не си говорим през половината време...тати го виждам веднъж в седмицата...навън снега ми е до коленете и е бахти студа... винаги развалям настроението на другите....за което после ме обвиняват...в понеделник тръгвам на даскало а имам да правя един преразказ едно съчинение по английски и да си допиша по математика...всички ме мразят (с малки изключения)...снощи се замислих за кфо живея...и стигнах до извода че няма такова нещо...
![]()
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Първоначално написано от Аспарух
Нещо много за майки говориш,да нямаш ЕДИПОВ комплекс?Първоначално написано от Аспарух
А и бай дъ уей,бийр кор не е педераст,уверявала съм се в това лично.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от fаke
OMFG, тва дете какво си е причинило..![]()
Собственост на Canis_Dirus
бааа, честно, толкова ми дожаля, че не успях да се ухиля саркастично нито веднъж...![]()
Собственост на Canis_Dirus
Същественият ми проблем,хмм...може би,че всички очакват прекалено много от мен и ако нещо не се получи ми врякат,аз им тегля майната,и отношенията ни се сриват.
Първоначално написано от fаke
![]()
Какво не и е???![]()
И отодлу некви коментари...
bojee ti metal znaish li kfo e we slushala si li skorn slipknot ili linkin park lelei...i na emo mi sa prai ti dori i na wannabe ne mqsash neam dumi maina...prosto...
Майнатака е като слуша Еминем и Хилъри Дъф
![]()
Засега проблема ми е само даскалото.
What you give is what you get!
Нямам си проблеми![]()
Аз съм 14-годишно лапе с най-хубавия живот на света,без грам проблеми...![]()
ми..проблем е мн сериозно казано..просто ми е сууууууууууупер скучно в момента
обичкам си наскоОо!!
![]()
искам го
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
x
^Е това е всеобщ проблем и затова не го споменаваме-знае си се!![]()
What you give is what you get!
Няам проблем.Само един изпит утре и всичко ще е цветя и рози.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Еми проблема ми е, че евроспорта нещо се е бъгнал и сега няма нито един коментиран спорт на български![]()
Проблема ми е, че утре почва у-щетоПроблем са ми и тролеите
щото заради тоя студ и сняг (трети проблем) може да заксънея за у-ще и там не ми се мисли на кво ще ме направят
...
ПП Искам страшно да се похваля какви страхотни приятелки си имааааааааааааам и проблема със споделянето остана в миналото завинагииииииии!!!Страхотн са простоооооооооооо и искам да кажа, че сега съм супер весела и ми олекна страшно многоооо![]()
![]()
![]()
![]()
Проблема ми е че утре съм на даскало... а това е голям проблем!