- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къв ти е проблема
Ем не...При мен е много тежко положението..Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
Ъъ освен, че ме мързи както обикновено, ме боли и главата...
Телефонът ми се намокри в снега и отказва. Бясна съм!!!![]()
![]()
![]()
Няма нещо зареди което да съм нещастна. Много съм щастлива. Усихвам се на непознати.. "Здравей" на всеки който ми допадне. Хах.. много често взе да ми се случва, а това е странно за в България, но аз се чувствам удовлетворена и запълнена отвътре. Тук-там случва се да ми е тъжно за някой неща, но гледам да ги иставям в миналото.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Проблемът ми е, че съм ужасно мързелива и днес нищо не мога да направя, за да се прилъжа да науча 1 тема! И те така...![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Този, с когото ходя - в момента това ми е най-големият проблем и до гуша ми дойде да се караме...
Собственост на Canis_Dirus
Идва сесия. Искам да напусна. Но нямам уредена друга работа. И все пак заради 3 колежки не искам да напусна.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Миии... проблем имам... значиии... трябва да ме изпитват по алгебра и геометрия... идва края на срокаУченье...
Иии... още какво? Ооо, да... втора смяна
Не ми допада, нооо поне "скоро" става по-топличко, и ще спра да ходя с тъпите ботуши, а ще си обуя маратончицииии :P В понеделник имам рожден ден...
Проблема ми е и, че не знам какво искам, имам впредвид в любовно отношение
Абеее... има време за любов, сега има по-важни неща...
Кво да ви кажа... ааа, да... от няколко дни тролеите са егати нередовнитеее... тцтцтцт
Тааа, те тава е горе-долу
Абее... само ще ви кажа, че живота е такъв, какъвто си го направиш!!!
Офф, какъв ми е проблема ли? Щеше да е добре, ако можеш да знам какъв е... Ежедневието ми затъпява... всяко изречение ми започва с "пфф" или "офф"Правя гадно на всички, и затова ще си остана вечно сама...
Но какво да се прави... Утре имам геометрия... трябва да стана рано, да се изкъпя, да уча... Сега пак ще се въртя, защото пак развалих настроението на хората около мен... Ами да не ме закачат тогава... така изглежда ще е най - добре... Ми мога да се оплаквам до утре, амаа... ще ставам рано
Офффффф, писна ми от всичкоооооооооо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Проблема ми е, че съм станал много лошТрябва да си намеря някой да ме напляска...
absolutno nikakvi problemi nqmam, ako slu4aino iznikne nqkoi (koito e samo v moqta glava, poneje, nali znaete, nie si sazdavame problemi, nie trqbva i da gi re6avame), go eliminiram asap
Утре имам изпит..
Чакам едно момче да ми се обади,ама не се обажда..
Никой не пише в скайп,ай ци киу и майспейс..![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Проблемът ми е, че съм безмозъчно ината и искам да става все моята...
Друг проблем е, че се дразня на разни привидно мили неща.
Трети - не мога да се влюбя... силно.
Нетърпелива съм.
Страхувам се за бъдещето.
И искам...
Еми да,ама аз не искам теб.. (нищо лично)
Искам си русокосото,синеоко момче от онзи концерт..
Обеща ми нещо,сега не се обажда..чудя се дали аз да му звънна?
Дали не е отчаян жест?
Или просто той сега има работа/грижи и не ми е звъннал по други причини,а не защото не ме харесва..и ако не направя аз първата крачка,ще ме забрави окончателно..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Нямам идея от къде да започна...![]()
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Неаш проблеми - приятел в нужда се познава.![]()
Имам няколко проблема,ама никой не ми е толкова важен,че да стресира иначе спокойното ми ежедневие.
1.Отивам на ретрапажи(който трябва ще го разбере това)
2.Искам вкъщи.
3.I'm sooooooooooo not in love.Не съм се депресирала покрай настъпващия празник,така или иначе не с бонбони,а с бутилка празнувам 14ти. :P
4.Почвам да осъзнавам колко неща не харесвам в себе си и пак(напук,естествено)не ги променям.
5.Онзи г.ъз не ми пише(не,че аз му пиша де)
и т.н.
And so the lion fell in love with the lamb...
+1Първоначално написано от cracken
![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Момчета ей тфа ми е проблемаМоя проблем се казва Милчо
![]()
Мразим националите по ФУТБОЛ, студеното време - искам да е топлоооооооооооо
Абе общо взето в момента всичко МРАЗЯ и нищо не ми е наред
Временна невменяемост - ще се опрая!
ААААА да най - важното - требва да уча за изпити остават ми 20 дена пък мен как ми се учииии!
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
Точно така, за това ще ни направиш една друга услугаПървоначално написано от twiLight
![]()
problema mi e 4e imam 1 4as za ubivane i nz ko da pravq problema mi e 4e ne sam si nau4ila scenariq a imam 1 4as i ne go pravqpfu 6te izdiveq za edin 4as
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Проблема ми е, че кучето ми ме побърка![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
маика ме рънка тука да правя едни работи апък мен ме мързии.. и бях на принципа "защо да свършиш работата и сега след като можеш и за утре да я оставиш" ... ама таи таи от 2 месеца наам![]()
![]()
![]()
Напоследък мързелът ме гони.. Постоянно отлагам във времето - имам да свърша нещо, обаче ми е по-лесно да кажа, че ще го направя по-късно.. и все така.. отлагам.. чак се дразня на себе си.. моментно състояние е това, надявам се..
А, мда.. и още един проблем.. от какъв зор се записах на всички възможни олимпиади?! До средата на март месец ми е толкова натоварено с тея мероприятия, че не знам какво да правя..![]()
Абе ще ми мине![]()
You are broken, I can fix you...
живота е шибан...