- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къв ти е проблема
химията ми е проблема, дали да ида или не![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Наскоро попаднах на няколко сайта с македонста "история" Това ме мъчи сега. Че 2 милиона българи вярват на тез неща.
олеле, какво си причиняваш? хахаПървоначално написано от fаke
успех с изпитването![]()
Собственост на Canis_Dirus
4e neznam kvo iskam
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
проблемът или по-скоро проблемите ми се състоят в това, че утре съм на олимпиада по биология, а в неделя на пробен изпит по математика, а не съм учила въобщестрах ме е...пожелайте ми късмет
![]()
По дяволите, и аз съм утре на олимпиада по химия.. Тая днеска ми връчи 3 листа със задачи "да съм се подготвяла".. Ноо.. проблемът ми не е в задачитеПървоначално написано от jony
Напоследък сякаш съм се отчаяла, незнайно защо, и всичко губи смисъл.. И.. искам билет за концерта.. ама като знам, че няма и да видя подобна хартийка, чак ми се свива стомаха..
You are broken, I can fix you...
Проблема ми е, че съм се превърнала в ебати отрепката![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ооооофффф......ппффффф........
Проблема ми е Торино-Парма 4:4.Кажете как може 18ия в Италия,с 6 гола на чужд терен за целия полусезон,без победа на терена на Торино повече от година,без победа изобщо на чужд терен пак за целия сезон да вкара 4 голааа?!?И то като Торино са в добра серия от 5 мача без загуба!!!И при това в 90+ минути при 4:4 Торино удрят греда
А щях да взема 170лв.
Просто...
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Начи, гадовете ми залепиха устата с тиксо и са устните ми даже вазелин не мога да си сложа,но все пак мед сложих, а той лепне и вече ми горчи (= Търся съжаление ^^ Всички им е на гавра с това, не че не е дебилно, ма мен ме боли пЪк, а не искам баш за това да изливам крокодилски сълзи на терасата и без никойТрябва ми тати да ме погали ('=
Искам на дискотека да издивявам а на всички има се спи![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Много съм нетърпелива,във вторник ще е прекрасен ден,а аз нямам търпение,за да го дочакам.![]()
компа се развали...китарата се счупи /сама/![]()
4e trq da u4a po fizika i istoriq ....
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
...че нищо не разбирам! Ама нищичко от всичко това, което се случва.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Тряа да уча по история, че утре има контролно, а така не ми се почва![]()
боли ме корем![]()
мързи ме като за трима и си се спи супер много а трябва да свърша 100 неща
Вси4ко ме боли! Ама вси4ко.. И имам най-жестоката мускулна треска на светаАма това не е проблем, всъщност аз сигурно съм най-щастливият 4овек на света! Поне за момента
![]()
![]()
Робинята на Quench
Госпожата по английски ме премести (за 2-ри път) и сега ще стоя заобиколена от простаци. И цял уикенд си повтарям само това. Не стига, че ги мразя, ами и до тях ще седя... Днеска ще й кажа, че не виждам дъската или, че ми пречат да я чувамДано да ме разкара от там. Някъде на първия чин в средата на ме сложи, където си бях преди. Не на забравеното от Бога място в стаята. Редичката до стената, 3-ти чин. Ужасно е! Мразя ги всички от класа, ама точно тя редичка са ми най-неприятни.
![]()
Проблема ми е, че днес съм на училище и ще е ужасен ден...имам тест по български, един текст по английски наизуст...абе ужас...имам и още куп проблеми, не разбирам за какво се ядосвам за глупости![]()