.
Отговор в тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 235
    В тоя момент съм оставил проблемите на заден план
    we give it all.

мразя всичко и всички без мен

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    живота е шибан...
    Е, да... ама какво да се прави

еми шибайте се и вие .........

тоя тупан, който е дал идеята за втората смяна може да се обеси публично...!!

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    Враца
    Ми в момента нямам проблем, освен, че съм гладна Утре, че ще има проблеми - ще има Амааааааааааааааааа... днеска нищо интересно не е станало... ама пак си ми е кеф Само, дето нещо не можах да оправя настроението на един приятел Амааа... иначе всичко си ми е наред днеска Сега ще фана да си фана чантата и после да си фана тетрадката, че фана да ме фаща мързела, и ше фана да заспя Ше фана да си извадя едни думи по английски... Отивам да фащам

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    живота е шибан...
    Е, да... ама какво да се прави
    на теб какво ти има, че живота е ш*бан?
    гаджето те скъса, тати не даде пари за дънки ?

Цитирай Първоначално написано от cracken
    мразим цска , мразим реал мадриТ , мразим курвите , мразим надуфките , мразим живота , мразим любовта , винаги когато намеря момиче за мен всичко се проваля .... мразим сичко ... !!!!!!!! доволно ?
    бе еи пеперунгел ти даже на можеж да напипеп реал мадрид като хората ве вари се грамни... мангал

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

мразя аватари с гадни негри на чорбари !

Голям фен
    живота е шибан...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

еми така наречените ми "родители" изобщо не се държат като такива...майка ми вчера ми каза [е не каза ми намекнаа] че не и пука за мен...[не че не го знам ама...] баща ми както винаги след като се върне от работа започва да ми казва как от мен нямало да стане нищоо и т.н...на Св. Валентин както обикновенно си бях самичка и тфа беше най - ужасния ден в годината I HATE THIS DAY!!! на "приятелите ми" не им пука за мен..и общо взето тфа е...
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Студено е, мамка му!

Еджът няя нищо общо с безсексие - т'ва са urban legends

Днеска е петък, давай на воля

Мега фен
    животът е факан

Мега фен
    Град
    SF

Некво тъпо ми е. Преебана работа
    Ай нийд а хъг..

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Баща ми има рожден ден..
    И неговите дърти френдове ми влизат през 5 минути в стаята да ме молят да им пусна песни на Би Джийс или Пинк Фолойд,а аз ги ненавиждам..

Падна ми се най-тъпата тема за изпит "Обучението в Англия",която пропуснах,защото бях се нагърбила да уча за другите теми ,оито са по трудни,като например "Британия : история и изкуство от периода на завладяването й от нормандите до 2рата световна война"

Не ми се пие,не ми се пуши,не ми се яде,не ми се прави секс..

Излиза ми се,ама всички са окупирали компютрите,щото излизал новия епизод на "Призън Брейк" и такам.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Баща ми има рожден ден..
    И неговите дърти френдове ми влизат през 5 минути в стаята да ме молят да им пусна песни на Би Джийс или Пинк Фолойд,а аз ги ненавиждам..

Падна ми се най-тъпата тема за изпит "Обучението в Англия",която пропуснах,защото бях се нагърбила да уча за другите теми ,оито са по трудни,като например "Британия : история и изкуство от периода на завладяването й от нормандите до 2рата световна война"

Не ми се пие,не ми се пуши,не ми се яде,не ми се прави секс..

Излиза ми се,ама всички са окупирали компютрите,щото излизал новия епизод на "Призън Брейк" и такам.
    чети оная книжка "дай ми" на оная рускиня, тя ще прави всичко вместо теб (=

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Писна ми от евроинтеграция! Омръзна ми гадното комерсиално западно да заменя родното.

Вече никъде няма сладкарница. Да седнеш да си поръчаш толумбички, реване, кадаиф, баклава. паста (максимум 3 вида - ванилия, шоколад и ягода), да ги полееш с една жълта лимонада, сайдер или боровинка.

Сега навсякъде. торта гараш, тирамису.

Вече няма баничарници. Няма къде да си купиш милинка, баничка, бьорек, кифла със сирене, или кашкава, или мармалад и тн. Да си изпиеш бозичката. Има понички, форнети и панети - гОвна!

Няма шкембеджииници. Сал макдоналдс има! Говна. Още плача като се сета за "Шкембеджииница при гривата" и носеха и чесън и оцет и в една купичка и двете заедно.

МАЙНАТА И НА ЕВРОПА!
    Grumpy old madman

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Писна ми от евроинтеграция! Омръзна ми гадното комерсиално западно да заменя родното.

Вече никъде няма сладкарница. Да седнеш да си поръчаш толумбички, реване, кадаиф, баклава. паста (максимум 3 вида - ванилия, шоколад и ягода), да ги полееш с една жълта лимонада, сайдер или боровинка.

Сега навсякъде. торта гараш, тирамису.

Вече няма баничарници. Няма къде да си купиш милинка, баничка, бьорек, кифла със сирене, или кашкава, или мармалад и тн. Да си изпиеш бозичката. Има понички, форнети и панети - гОвна!

Няма шкембеджииници. Сал макдоналдс има! Говна. Още плача като се сета за "Шкембеджииница при гривата" и носеха и чесън и оцет и в една купичка и двете заедно.

МАЙНАТА И НА ЕВРОПА!
    Чети новото Милър, ще сте си в тон/половин час го пиша това...нещо ми се е оплел езика, както никога/(=

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Мъчи ме хорското високомерие и самочувствие без покритие.Мъчи ме това, че съм свикнала да храня напразни надежди, мечтая си за някакви вълшебни и нереални неща и в един хоп-всичко изчезва...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Нямам бандана... не мога да си направя генгста снимки за майспейс

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Не ми харесва това, че човек винаги трябва да е зависим от някого или от нещо. Дори някой да ми каже, че всичко ставало както той го иска, изобщо не му вярвам. Така кофти е устроен светът, пак и пак нещо кофти се случва, пак и пак някой ще сгафи на наш гръб и пак трябва да правим нещо заради някого.

Град
    Blondeland
    Kъв ми е проблема ли? Проблема ми е, че до Четвъртък трябва да реша 15 теста по Английски език и да напиша 10 есета , а така ме мързи , ама много ме мързи.....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Hard Rock Cafe
    trqbva da hodq na rd 3ta ve4er podred, a o6te imam mahmurluk.. XD
    iskam da gledam LZ na jivo, a ve4e ne sa6testvuva
    iskam steve vai da sviri samo za men, a nqmam dostata4no pari..
    iskam da otkriq lubovta na jivota si, da sazdadem neveroqtna vrazka, koqto da prodalji pone nqkolko godini, a imam 4uwstwoto, 4e gradat me zadu6ava (tvarde tesen, i za izbor na pravilnoto momi4e, i za po-natata6na profesionalna realizaciq)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си