- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къв ти е проблема
В тоя момент съм оставил проблемите на заден план![]()
we give it all.
Е, да... ама какво да се правиПървоначално написано от Emo Doll
![]()
тоя тупан, който е дал идеята за втората смяна може да се обеси публично...!!
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ми в момента нямам проблем, освен, че съм гладнаУтре, че ще има проблеми - ще има
Амааааааааааааааааа... днеска нищо интересно не е станало... ама пак си ми е кеф
Само, дето нещо не можах да оправя настроението на един приятел
Амааа... иначе всичко си ми е наред днеска
Сега ще фана да си фана чантата и после да си фана тетрадката, че фана да ме фаща мързела, и ше фана да заспя
Ше фана да си извадя едни думи по английски... Отивам да фащам
![]()
на теб какво ти има, че живота е ш*бан?Първоначално написано от nicolepcd
гаджето те скъса, тати не даде пари за дънки ?![]()
бе еи пеперунгел ти даже на можеж да напипеп реал мадрид като хората ве вари се грамни... мангалПървоначално написано от cracken
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Първоначално написано от Emo Doll
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
еми така наречените ми "родители" изобщо не се държат като такива...майка ми вчера ми каза [е не каза ми намекнаа] че не и пука за мен...[не че не го знам ама...] баща ми както винаги след като се върне от работа започва да ми казва как от мен нямало да стане нищоо и т.н...на Св. Валентин както обикновенно си бях самичка и тфа беше най - ужасния ден в годината I HATE THIS DAY!!!на "приятелите ми" не им пука за мен..и общо взето тфа е...
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Студено е, мамка му!
Еджът няя нищо общо с безсексие - т'ва са urban legends![]()
Днеска е петък, давай на воля![]()
животът е факан
![]()
Некво тъпо ми е. Преебана работа
Ай нийд а хъг..
![]()
![]()
Робинята на Quench
Баща ми има рожден ден..
И неговите дърти френдове ми влизат през 5 минути в стаята да ме молят да им пусна песни на Би Джийс или Пинк Фолойд,а аз ги ненавиждам..
Падна ми се най-тъпата тема за изпит "Обучението в Англия",която пропуснах,защото бях се нагърбила да уча за другите теми ,оито са по трудни,като например "Британия : история и изкуство от периода на завладяването й от нормандите до 2рата световна война"![]()
Не ми се пие,не ми се пуши,не ми се яде,не ми се прави секс..
Излиза ми се,ама всички са окупирали компютрите,щото излизал новия епизод на "Призън Брейк" и такам.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Писна ми от евроинтеграция! Омръзна ми гадното комерсиално западно да заменя родното.
Вече никъде няма сладкарница. Да седнеш да си поръчаш толумбички, реване, кадаиф, баклава. паста (максимум 3 вида - ванилия, шоколад и ягода), да ги полееш с една жълта лимонада, сайдер или боровинка.
Сега навсякъде. торта гараш, тирамису.
Вече няма баничарници. Няма къде да си купиш милинка, баничка, бьорек, кифла със сирене, или кашкава, или мармалад и тн. Да си изпиеш бозичката. Има понички, форнети и панети - гОвна!
Няма шкембеджииници. Сал макдоналдс има! Говна. Още плача като се сета за "Шкембеджииница при гривата" и носеха и чесън и оцет и в една купичка и двете заедно.
МАЙНАТА И НА ЕВРОПА!
Grumpy old madman
Мъчи ме хорското високомерие и самочувствие без покритие.Мъчи ме това, че съм свикнала да храня напразни надежди, мечтая си за някакви вълшебни и нереални неща и в един хоп-всичко изчезва...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Нямам бандана... не мога да си направя генгста снимки за майспейс![]()
Не ми харесва това, че човек винаги трябва да е зависим от някого или от нещо. Дори някой да ми каже, че всичко ставало както той го иска, изобщо не му вярвам. Така кофти е устроен светът, пак и пак нещо кофти се случва, пак и пак някой ще сгафи на наш гръб и пак трябва да правим нещо заради някого.
Kъв ми е проблема ли? Проблема ми е, че до Четвъртък трябва да реша 15 теста по Английски език и да напиша 10 есета , а така ме мързи , ама много ме мързи.....![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
trqbva da hodq na rd 3ta ve4er podred, a o6te imam mahmurluk.. XD
iskam da gledam LZ na jivo, a ve4e ne sa6testvuva
iskam steve vai da sviri samo za men, a nqmam dostata4no pari..
iskam da otkriq lubovta na jivota si, da sazdadem neveroqtna vrazka, koqto da prodalji pone nqkolko godini, a imam 4uwstwoto, 4e gradat me zadu6ava (tvarde tesen, i za izbor na pravilnoto momi4e, i za po-natata6na profesionalna realizaciq)