- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Що толкова мразите к*рвите?!?
Има тема що обичате кyрвите тука пишете що ги мразите...
П.П. аз не ги мразя![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
хихихи яко изказванеПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
изкефи ме
![]()
![]()
![]()
![]()
Ем баце точно за такива момичета става въпросПървоначално написано от KillSwitchEngage
Или за някоя с която си се разбрал само секс без обвързване
![]()
Ем баце примерно щото примерно достатъчно са ме наранявали, и вече не искам сериозна връзка...Първоначално написано от KillSwitchEngage
първи признак за курваПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Баце аз свърших с водката преди 3 часа и вече съм почти изтрезнял, ама наздраве пакПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
Q gledaite kakvi raboti stavat tuka.Da si bqh slojila i az edna snimka breAp1k po temata .... Az ne s1m mom4e ,no moeto mnenie po v1prosa e 4e mom4etata haresvat kurvi 6toto te im se natiskat bez sqkakvi ograni4eniq ,koeto gi v1zbujda stra6no mnogo , a da ne govorim 4e kurvata v o4ite na edno mom4e e obekt za sex i 6te me izvinqvate za izraza.....no v tehnite o4i to4no mace v koeto da sv1r6at i na drugiq den da se pravqt 4e ne se poznavat !!!
лелее лудия кенеф мноу мЪ радваааПървоначално написано от kikenceto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
принципно и аз не мразя курвите. няма нищо лошо да се чукаш с някой без обвързване, ама не да го прайш едновременно с 15 марсола по на 15 (примерно). имаш си уговорката с някой, че си на повикване и толкова... закво трябва да закачаш и обвързани момчета и да прайш лайна... безсмислено е!
Ama i tvoq avatar zaribqva de....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mrazq kurvite za6toto spqt s vseki sre6tnat i nqmat moral be ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
emi pi4 tyka se fidq 4e ima takifa det gi kefqt...vseki e s razli4en vkusПървоначално написано от dark_sw
...na men za takiva kato tuzaro mi e jal...nqkoq pikla gi e naranila i sa stavat kopeleta...e ne 4e az ne sam naranqvala...s kyety ne se gyrdeq mn0y mn0y...takifa katy negy sa za to4ni momi4eta i za laskiii
sladuri ...
![]()
![]()
Не стига,че е наранявала,ами и се гордее... Пък после закво момчетата е- бели и бягали.Първоначално написано от :.h0t_bAbE.:
![]()
![]()
Мразя курвите, защото те без усилие имат момчетата, които аз харесвам. Момчетата, които се старая да впечетля с месеца, са с курвата 2 часа след като се запознаят.
Az obi4am kurvite haha smisul ne mi pre4at .. a pyk i s tqh e zabavno i kurva zvu4i mn gadno be haha te sa kato vsi4ki drugi momi4eta samo deto sa malko po otvoreni i ne se sramuvat da te zagovorqt ili ne6to drugo .. tfa im e hubavoto a tfa za sexa pff a be men si me kefat teq momi4eta i nqmam ni6to protiv tqh .. mi i te imat surca i te sa se vliubvali i za ko razbivat surca emi 6ot nqkoi e razbil tqhnoto .. hodih s nai hubavoto momi4e be tolko hubava mila unikalna razbih i surceto bez da iskam tam nekfi gluposti stanaha i tq sega .. e vseki den s razli4en neznam dali spi s tqh ama gi pravi ludi tui 4e.. te sa si prosto normalni i hubavi momi4eta![]()
![]()
![]()
emm az gi nenavijdam 6tot tykmo nqkoe mom4e po taka vi porygne i tq mu minaa i mu razmytva mozyka iii tei na men ne mi se e sly4valo de am po princip
mi pi4 ...izliza 4e i az sam k**vaПървоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
ama kakto ti gi predstavq6 te sa napra0 za sajalenie...ili po-to4no,bix kazala,NIE napra0 sme za sajalenie
sega razbiram 4e vs razbira dumata"k**va" po razli4en na4in ...na4i i az sam vav kluba taka
![]()
![]()
![]()
Баце не от Плевен, от Перник са маниаците на голфПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
mm ne 4e mi pre4at,no ne mi i dreme za tqh,v kraina smetka vseki si izbira kakuv da bude...ye si se opravq koi kak moje...stiga da ne pipat moito
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Има много истина в написанотоПървоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
Опаааа tuzaro кви са тия теми баце!!!![]()
Момиче съм и супер яко мразя тия същества защото просто са най-долната част от човечеството !Нека мрът в л**ната си !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\Първоначално написано от aLL|aLoNe
/ +1 \
/
ami taka e be Teq momi4eta sa super pe4eni i prosto nqkoi gi razbirat po pogre6en na4in
а ти си супер ограничено лапенцеПървоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
hahahaahaah NeE SkuPA ne E taKA prOsTO .. аЗ ги приЕмам тея МОмичЕта каТО даР хахА ОТ ГОспОД хаХАХ ТряБвА да Има И таКиФа каКТО има МОмчЕта КОйтО са С раЗЛИчнИ тАКифА И моМИчеТа ТряБвА да иМА !!