.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

Що толкова мразите к*рвите?!?

Има тема що обичате кyрвите тука пишете що ги мразите...
    П.П. аз не ги мразя
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    БуРГаС бИЕ

Re: Що толкова мразите к*рвите?!?

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    П.П. аз не ги мразя
    като се влюбиш в некоя , разбереш че се чука още с дузина глупаци като теб и че те прави на луд тогава пусни още една тема баце.... немам нищо против к***те.... стига да са за 1 нощ
    хихихи яко изказване изкефи ме

Град
    hate city plovdiv, майна

Re: Що толкова мразите к*рвите?!?

П.П. аз не ги мразя
    като се влюбиш в некоя , разбереш че се чука още с дузина глупаци като теб и че те прави на луд тогава пусни още една тема баце.... немам нищо против к***те.... стига да са за 1 нощ
    Ем баце точно за такива момичета става въпрос Или за някоя с която си се разбрал само секс без обвързване

Град
    hate city plovdiv, майна
    а баце не е ли по добре да си намериш по сериозна приятелка с която можеш да правиш също секс..... защо ? с какво са по добри к***те немога а д ви разбера само нараняват чувствата на момчетата които са се излъгали да ги обичат
    Ем баце примерно щото примерно достатъчно са ме наранявали, и вече не искам сериозна връзка...

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    а баце не е ли по добре да си намериш по сериозна приятелка с която можеш да правиш също секс..... защо ? с какво са по добри к***те немога а д ви разбера само нараняват чувствата на момчетата които са се излъгали да ги обичат
    Ем баце примерно щото примерно достатъчно са ме наранявали, и вече не искам сериозна връзка...
    първи признак за курва

Град
    hate city plovdiv, майна

нема кво да кажа... аз сам на 4-та бира и сам напълно сагласен с теб но сам тврде романтичен и не сам се отказал още от раздел "ЛЮбов" за тфа мога да ти кажа само наздраве!
    Баце аз свърших с водката преди 3 часа и вече съм почти изтрезнял, ама наздраве пак

Guest
    Q gledaite kakvi raboti stavat tuka.Da si bqh slojila i az edna snimka bre Ap1k po temata .... Az ne s1m mom4e ,no moeto mnenie po v1prosa e 4e mom4etata haresvat kurvi 6toto te im se natiskat bez sqkakvi ograni4eniq ,koeto gi v1zbujda stra6no mnogo , a da ne govorim 4e kurvata v o4ite na edno mom4e e obekt za sex i 6te me izvinqvate za izraza.....no v tehnite o4i to4no mace v koeto da sv1r6at i na drugiq den da se pravqt 4e ne se poznavat !!!

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от kikenceto
    Q gledaite kakvi raboti stavat tuka.Da si bqh slojila i az edna snimka bre Ap1k po temata .... Az ne s1m mom4e ,no moeto mnenie po v1prosa e 4e mom4etata haresvat kurvi 6toto te im se natiskat bez sqkakvi ograni4eniq ,koeto gi v1zbujda stra6no mnogo , a da ne govorim 4e kurvata v o4ite na edno mom4e e obekt za sex i 6te me izvinqvate za izraza.....no v tehnite o4i to4no mace v koeto da sv1r6at i na drugiq den da se pravqt 4e ne se poznavat !!!
    лелее лудия кенеф мноу мЪ радвааа

Мега фен Аватара на babity
    принципно и аз не мразя курвите. няма нищо лошо да се чукаш с някой без обвързване, ама не да го прайш едновременно с 15 марсола по на 15 (примерно). имаш си уговорката с някой, че си на повикване и толкова... закво трябва да закачаш и обвързани момчета и да прайш лайна... безсмислено е!

Guest
    Ama i tvoq avatar zaribqva de....

mrazq kurvite za6toto spqt s vseki sre6tnat i nqmat moral be ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    mrazq kurvite za6toto spqt s vseki sre6tnat i nqmat moral be
    emi pi4 tyka se fidq 4e ima takifa det gi kefqt...vseki e s razli4en vkus ...na men za takiva kato tuzaro mi e jal...nqkoq pikla gi e naranila i sa stavat kopeleta...e ne 4e az ne sam naranqvala...s kyety ne se gyrdeq mn0y mn0y...takifa katy negy sa za to4ni momi4eta i za laskiii sladuri ...

Цитирай Първоначално написано от :.h0t_bAbE.:
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    mrazq kurvite za6toto spqt s vseki sre6tnat i nqmat moral be
    emi pi4 tyka se fidq 4e ima takifa det gi kefqt...vseki e s razli4en vkus ...na men za takiva kato tuzaro mi e jal...nqkoq pikla gi e naranila i sa stavat kopeleta...e ne 4e az ne sam naranqvala...s kyety ne se gyrdeq mn0y mn0y...takifa katy negy sa za to4ni momi4eta i za laskiii sladuri ...
    Не стига,че е наранявала,ами и се гордее... Пък после закво момчетата е- бели и бягали.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Мразя курвите, защото те без усилие имат момчетата, които аз харесвам. Момчетата, които се старая да впечетля с месеца, са с курвата 2 часа след като се запознаят.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Az obi4am kurvite haha smisul ne mi pre4at .. a pyk i s tqh e zabavno i kurva zvu4i mn gadno be haha te sa kato vsi4ki drugi momi4eta samo deto sa malko po otvoreni i ne se sramuvat da te zagovorqt ili ne6to drugo .. tfa im e hubavoto a tfa za sexa pff a be men si me kefat teq momi4eta i nqmam ni6to protiv tqh .. mi i te imat surca i te sa se vliubvali i za ko razbivat surca emi 6ot nqkoi e razbil tqhnoto .. hodih s nai hubavoto momi4e be tolko hubava mila unikalna razbih i surceto bez da iskam tam nekfi gluposti stanaha i tq sega .. e vseki den s razli4en neznam dali spi s tqh ama gi pravi ludi tui 4e.. te sa si prosto normalni i hubavi momi4eta

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    emm az gi nenavijdam 6tot tykmo nqkoe mom4e po taka vi porygne i tq mu minaa i mu razmytva mozyka iii tei na men ne mi se e sly4valo de am po princip

Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    Az obi4am kurvite haha smisul ne mi pre4at .. a pyk i s tqh e zabavno i k***a zvu4i mn gadno be haha te sa kato vsi4ki drugi momi4eta samo deto sa malko po otvoreni i ne se sramuvat da te zagovorqt ili ne6to drugo .. tfa im e hubavoto a tfa za sexa pff a be men si me kefat teq momi4eta i nqmam ni6to protiv tqh .. mi i te imat surca i te sa se vliubvali i za ko razbivat surca emi 6ot nqkoi e razbil tqhnoto .. hodih s nai hubavoto momi4e be tolko hubava mila unikalna razbih i surceto bez da iskam tam nekfi gluposti stanaha i tq sega .. e vseki den s razli4en neznam dali spi s tqh ama gi pravi ludi tui 4e.. te sa si prosto normalni i hubavi momi4eta
    mi pi4 ...izliza 4e i az sam k**va ama kakto ti gi predstavq6 te sa napra0 za sajalenie...ili po-to4no,bix kazala,NIE napra0 sme za sajalenie sega razbiram 4e vs razbira dumata"k**va" po razli4en na4in ...na4i i az sam vav kluba taka

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    emm az gi nenavijdam 6tot tykmo nqkoe mom4e po taka vi porygne i tq mu minaa i mu razmytva mozyka iii tei na men ne mi se e sly4valo de am po princip

Абе видях че си от Плевен и искам да те питам.... там наистина ли има много бесни ГОЛФ 2-ки
    Баце не от Плевен, от Перник са маниаците на голф

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    mm ne 4e mi pre4at,no ne mi i dreme za tqh,v kraina smetka vseki si izbira kakuv da bude...ye si se opravq koi kak moje...stiga da ne pipat moito

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    hate city plovdiv, майна
    Az obi4am kurvite haha smisul ne mi pre4at .. a pyk i s tqh e zabavno i k***a zvu4i mn gadno be haha te sa kato vsi4ki drugi momi4eta samo deto sa malko po otvoreni i ne se sramuvat da te zagovorqt ili ne6to drugo .. tfa im e hubavoto a tfa za sexa pff a be men si me kefat teq momi4eta i nqmam ni6to protiv tqh .. mi i te imat surca i te sa se vliubvali i za ko razbivat surca emi 6ot nqkoi e razbil tqhnoto .. hodih s nai hubavoto momi4e be tolko hubava mila unikalna razbih i surceto bez da iskam tam nekfi gluposti stanaha i tq sega .. e vseki den s razli4en neznam dali spi s tqh ama gi pravi ludi tui 4e.. te sa si prosto normalni i hubavi momi4eta
    Има много истина в написаното

Опаааа tuzaro кви са тия теми баце!!!
    Момиче съм и супер яко мразя тия същества защото просто са най-долната част от човечеството !Нека мрът в л**ната си !!!!!!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Мразя к***те, защото те без усилие имат момчетата, които аз харесвам. Момчетата, които се старая да впечетля с месеца, са с курвата 2 часа след като се запознаят.
    \/ +1 \/

ami taka e be Teq momi4eta sa super pe4eni i prosto nqkoi gi razbirat po pogre6en na4in

ami taka e be Teq momi4eta sa super pe4eni i prosto nqkoi gi razbirat po pogre6en na4in
    а ти си супер ограничено лапенце

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

hahahaahaah NeE SkuPA ne E taKA prOsTO .. аЗ ги приЕмам тея МОмичЕта каТО даР хахА ОТ ГОспОД хаХАХ ТряБвА да Има И таКиФа каКТО има МОмчЕта КОйтО са С раЗЛИчнИ тАКифА И моМИчеТа ТряБвА да иМА !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си