.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тея с голфовете са мани бегай

Г - гоуфаджия М-майстор

Г: Не може ли на моя да му монтирам турбо бе да го ебa мама му дебa
    М: Всичко може.
    Г: Дeба мама му дeба, не става братче, така дeба, тромава ми е
    М: Как така тромава ?
    Г: Ми дeба, по магистралата не мога да дигна повече от 260 мама му, движа се като мравка, дeба
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    hahahaahaah NeE SkuPA ne E taKA prOsTO .. аЗ ги приЕмам тея МОмичЕта каТО даР хахА ОТ ГОспОД хаХАХ ТряБвА да Има И таКиФа каКТО има МОмчЕта КОйтО са С раЗЛИчнИ тАКифА И моМИчеТа ТряБвА да иМА !!

такива момичета НЕ трябва да има щото само могат да навредят....

абе верно че голфовете беа у ПЕРНИК ве - РК ...... оффтопик: един френд ми се фали : отивам с колата у перник... и засекох един голф 2-ка пред дискотеката , нищо не ми каза оня влизаме си у диското и се кефим излизаме през ноща и гледам един ОГРОМЕН КАМИК забит в предното ми стъкло и касетофона ми изскубнат , вика и кутията с цигарите ми беха зели... вика поече нема да им стапа там
    бе в плевен си имаме всякакви работи ..дори и голф 2ки

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Пловдив
    Не жените са курви а мъжете.
    Няма мъж който не би искал и има възможност да изчука всичко живо на планетата ама караи!

Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Мразя к***те, защото те без усилие имат момчетата, които аз харесвам. Момчетата, които се старая да впечетля с месеца, са с курвата 2 часа след като се запознаят.
    Имат ги за една вечер. Ти това ли искаш? Съмнявам се, няма смисъл да ревнуваш от тях.

Иначе курвите не ми пречат на мен. (Стига да не закачат моето гадже)
    Всеки има право да спи с колкото хора си иска.
    "Sometimes there's so much beauty in the world..."

Супер фен
    Лол. От кога отраканите момичета станаха курви.

Ами мацка(тя си знае) мн ясно че курвите ще имат момчетата за по-малко от 2 часа. Тях не ги е срам да заговорят момчета, правят го без задръжки и набележат ли си някой техен е . А тебе като те е срам да погледнеш момче в очите и са ти необходими месеци за да го впечатлиш не означава че курвите са ти виновни...Обичам такива момичета, отракани и нахакани с тях можеш да завържеш лафче и няма да е необходимо да им вадиш думите с ченгел както при срамежливите

Обичам и курвите, нищо против тях, чукат се без задръжки и това ми харесва, а това че мачкат чувства на влюбените и търсещите сериозна връзка момчета, тяхна си работа не мога да ги спра. Аз такъв проблем нямам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си