- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Що толкова мразите к*рвите?!?
тея с голфовете са мани бегай
Г - гоуфаджия М-майстор
Г: Не може ли на моя да му монтирам турбо бе да го ебa мама му дебa
М: Всичко може.
Г: Дeба мама му дeба, не става братче, така дeба, тромава ми е
М: Как така тромава ?
Г: Ми дeба, по магистралата не мога да дигна повече от 260 мама му, движа се като мравка, дeба
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
бе в плевен си имаме всякакви работи ..дори и голф 2киПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Не жените са курви а мъжете.
Няма мъж който не би искал и има възможност да изчука всичко живо на планетата ама караи!
Имат ги за една вечер. Ти това ли искаш? Съмнявам се, няма смисъл да ревнуваш от тях.Първоначално написано от aLL|aLoNe
Иначе курвите не ми пречат на мен. (Стига да не закачат моето гадже)
Всеки има право да спи с колкото хора си иска.
"Sometimes there's so much beauty in the world..."
Лол. От кога отраканите момичета станаха курви.
Ами мацка(тя си знае) мн ясно че курвите ще имат момчетата за по-малко от 2 часа. Тях не ги е срам да заговорят момчета, правят го без задръжки и набележат ли си някой техен е . А тебе като те е срам да погледнеш момче в очите и са ти необходими месеци за да го впечатлиш не означава че курвите са ти виновни...Обичам такива момичета, отракани и нахакани с тях можеш да завържеш лафче и няма да е необходимо да им вадиш думите с ченгел както при срамежливите
Обичам и курвите, нищо против тях, чукат се без задръжки и това ми харесва, а това че мачкат чувства на влюбените и търсещите сериозна връзка момчета, тяхна си работа не мога да ги спра. Аз такъв проблем нямам