.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Проблем с мястото

Хора нз при вас как е но при мен лично имам проблем с мястото няма каде с приятелката ми сме го правили и на двамата ни се иска пак и пак и пак ноо няма каде просто наистина няма каде мога да ви кажа не е никак приятно ако имате идея дайте идей за някакви местенца по приемливи де : надям се ме разберете пак и да ме посъветвате :P

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    по принцип в парка но сега в това време. Може от приятели да поискате терен. Сиг не искате да се чукате по тоалетни на заведения и подобни места. Ако няма къде си отделете пари и ходете на хотели или си вземете някаква мизерна квартира. Ама излиза скъпо.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

да така си е в приятел сме го правили веднъж
    още идей

am awe 6tom imate jelanie ako ne vi e sram mojete da go praite na mn mesta imate li vuobrajenie ,jelanie?
    ako e taka ne vijdam problem

Град
    Varna
    казвай: Мамо, тате много се обичаме с жената, ама няма къде да се забавляваме, пазиме се не се безпокойте. Така че ви казвам, като влизате в стаята ми първо чукайте.

Guest
    На капака на колата брат, няма грешка. Но сега е малко студеншко, така че май в колата ще ви е по-хубаво.

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    казвай: Мамо, тате много се обичаме с жената, ама няма къде да се забавляваме, пазиме се не се безпокойте. Така че ви казвам, като влизате в стаята ми първо чукайте.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от BluE_s
    Така е аз така бих казала, но не ми се налага. У нас няма никой почти през целия ден.

ей тука изръгнах " като влизате в стаята ми първо чукайте" е за ко да влизат.... или да чукат те вътре и без това се чукат....
    nau4i se da ti haresva...

Какво по нормално от това да заведеш момичето вкъщи?

На колко години си?Имаш ли кола?

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Съмнявам се ако имаше да пита

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Е... Аз да си кажа пък... Защото ако е по-големичка... зимата.... А дори да е малка...лятото...

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Е... Аз да си кажа пък... Защото ако е по-големичка... зимата.... А дори да е малка...лятото...
    Бе и по малка да е.. става

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Aaa vzehte mi ideqta Seriozno kolata e ideal.Puk moje i da na vashite da e.Te dokato spqt noshtem nqma da razberat vie kakvo ste pravili vutre.A i ne moje li prosto da si q zavedesh u vas.Ne moje da nqma vreme kogato nqma nikoi u vas ili prosto da si vlezete v staqta ti,a roditelite ti da si sedqt v drugara staq.Ako ima jelanie na vsqkude i po vsqko vreme moje.E lqtoto e malko po-bogato na varianti ama aide sega.Moq predi 1 mesec ne mu se hodeshe do u tqh i si haresa edin trolei .Otkazah mu direktno de...ama ideqta si e luda Kudeto namerite zakrito mqsto tam se pochvate i tva e
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Re: Проблем с мястото

Цитирай Първоначално написано от dial_for_murder
    Хора нз при вас как е но при мен лично имам проблем с мястото няма каде с приятелката ми сме го правили и на двамата ни се иска пак и пак и пак ноо няма каде просто наистина няма каде мога да ви кажа не е никак приятно ако имате идея дайте идей за някакви местенца по приемливи де : надям се ме разберете пак и да ме посъветвате :P
    Предлагам стая в София почасово срещу ниско заплащане! За повече инфо на sisqou@abv.bg

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    У вас, у тях, в колата, 1 приятелка правила в снега........

xaxa еми с колата не е лоша идея в нас неможе майка ми постояно е в нас вкъщи работи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си