- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си гадже
аз пък си търся ключовете.
брато, само ше ти кажа, че много като тебе, но от женски пол си търсят гаджета на околовръстното...
Без лични и безлични съобщения, моля.
щПървоначално написано от jarod
По закона на Мърфи,то все така става.Като ги търсиш... няма, а като почнат те да те търсят се чудиш къде да се скриеш.Брех,маму стара, тва кво нещо е живота...![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз т'ва си помислих хахахаха
Епа вие женските и вие не знаете кво искате.Бил мутирал... кво му е мутиралото на момчето? Аз ако ви покажа пък моя снимка ще ревнете,че съм много младолик(въпреки,че гоня 21вата).Все нямате угода...И верно, в Зарата са най-надутите пуйки.Пич съжалявам,че ще ти го кажа,ама си се родил в най-скапаното място откъм путки в страната.Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
Макар,че съм от тоя град,до ся не съм е бал тукашно.
![]()
хах за ко е...няа смисъл./..не ти тряа ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
опа опа ...на 15 викаш ...майкооооЖалко че съм малко по-голяма...иначе щях та зема
![]()
Аха,да не си на 40,омъжена с две деца?Първоначално написано от kifla
![]()
![]()
![]()
ам да от части съм сагласна с тебе но баш на кво го направи с рус бритон и дънките в ботушитеПървоначално написано от krisscho
относно темата според мене тука няма да си намери6 приятелка![]()
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
Аз търся друго..Кифлата с шоколад да не се предлага на всеки щотоПървоначално написано от StayClose
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.